ביס מתנין

Liron Samuels

New member
ביס מתנין

שוב חזרתי והנה אני כבר צריך לחזור לצבא... עד פעם הבאה, הנה סרטון שמצאתי באינטרנט של בחור שהכניס את היד לפה של תנין בזמן מופע. התנין לא אהב את זה... שיהיה לכולם חג חנוכה שמח!

T M Y

New member
ראיתי את זה בעבר.. ממש..

מחריד.. קוראים לגלגול הזה "גלגול מוות" לא? שככה הם הורגים את הטרף.. קורעים אותו ואם ראיתי טוב..הוא הוריד לו את היד נכון?

gaichuk

New member
טמבל אמיתי.

כל מה שהוא הרוויח מהמופעים האלו הוא מוציא עכשיו על טיפולים. חבל שהתנין לא הוריד לו את הראש. קיבלתי את הסרטון הזה באי מייל אתמול ביחד עם עוד שלוש תמונות של תנין ענק שנתפס בפוינט נואר. את הסרטון ראיתם והנה התמונות.

T M Y

New member
חבל שהרגו אותו..

דבר כ"כ מיוחד.. היו מביאים אותו לאיזה גם חיות עם בריכה ענקית.. או הכי טוב משאירים אותו בסביבת המחיה שלו.. חבל יצור כ"כ יפה.. ורואים שהוא הרוג כי הוא נראה שקט וגם האיש ליד הראש שלו לא היה עם הוא היה חי

gaichuk

New member
ונמשיך עם מפלצות...

עוד שתי תמונות שקיבלתי באי מייל היום. בראשונה כמה חברה מחזיקים אנקונדה ירוקה "קטנה" ובשניה (קצת קשה לראות אבל נראה לי כמו) אנקונדה ירוקה באמצע בליעה של עגל...

את זאת עדיין לא ראיתי

מעניין אם הנחש היה חי או מת כשצולמה התמונה. נדמה לי שהחוואים שם נוהגים להרוג את האנקונדות בגלל הנזקים.

פי...

בדיוק עכשיו יש תוכנית נשנל ג'אוגרפיק שמראים שם אנקונדה בולעת איזה מכרסם ענק! אמרו שהוא הכי גדול בעולם אבל שכחתי את השם שלו... הוא היה נראה יותר כמו לוטרה מפלצתית!

gazon

New member
המכרסם

הוא כפיברה אם אני לא טועה הוא גדול בעולם ונפוץ בדרום אמריקה . הוא פריט מזון נפוץ בשביל האנקונדות.

למעלה