"ביס" בפטמה

BaLuna

New member
"ביס" בפטמה

שלום לאסתר ולעוזרותיה היקרות, קטנטונת בת חצי שנה, ויש לה שתי שיניים. לפני שלושה ימים נשכה אותי עד זוב דם בפטמה (בבסיס הפטמה - בין הפטמה לעטרה), והפצע לא נרפא מאז. נדמה שבכל הנקה הוא נפתח שוב (התפיסה טובה, פשוט הפצע ממוקם במקום כזה שהאזור נמתח בכל הנקה עם הוואקום שנוצר). מה אפשר לעשות? ההנקה בצד הזה הפכה למשימה מכאיבה... תודה רבה!

1טלטלים

New member
../images/Emo2.gifביסים מאמא

אוי..זה כואב!!!!!! ניגשת לרופא?אולי את זקוקה למשחה אנתיביו,לראות את הנזק? אולי לנסות פטמת סיליקון לזמן מה עד שפצע יגליד?כמובן,תצטרכי לרוקן את השד ולניע את החלב בכל זאת על מנת להימנע מגודש ושאר...די חוששת להציע לך לשאוב עניין של פתיחה של פצע מחדש,אולי לנסות לבסחוט ידני. נסי חר בבוקר לדבר עם יועצת הנקה מוסמכת ולראות מה יש לה להציע לך או לפנות ל"דר מירה ליוביץ 09-8858256 (IBCLC + רופאת משפחה). תעדכני ותרגישי טוב, נ.ב..נקטת באמצעי חינוך :אסור לנשוך (ממש לגעור (לא לצחוק),לנתק משד ,להסביר,לנסות לזהות את הרגע שבא הביס לקראת סוף ההנקה,אפשר גם לתת לקטנה חפצים אחרים לנשוך כמו נשכן,חיתול בד...

BaLuna

New member
אני מקפידה להסביר לה שאסור לנשוך

אבל נזהרת לא לצעוק - בנשיכות הראשונות צעקתי מכאב והפתעה והיא שבתה לי. היא כבר לא נושכת את הציצי, כנראה שהגערה אחרי הנשיכות עזרה. אקססוריז לנשיכות יש לה בשפע. ניסיתי לשאוב, זה אכן פתח את הפצע (עשיתי את זה למחרת הנשיכה). אני אנסה להשתמש בפטמת סיליקון (זוכרת עוד איך משתמשים מתחילת ההנקה), ואם לא יעזור - אגש לרופא המשפחה (למרות שהפצע לא נראה מודלק - בגלל המיקום שלו הוא לא מצליח להיסגר). ותודה רבה!

למעלה