ביסקסואלית

בת שבע 7

New member
ביסקסואלית

אני ביסקסואלית (נמשכת גם לבנים וגם לבנות) עד עכשיו היו לי שני קשרים ושניהם היו עם בנות. התחלתי לא מזמן קשר עם בן (זה עדיין לא רציני) ואני מתלבטת אם לספר לו על ההתחלה שאני ביסקסואלית או שאולי לחכות קצת כדי לראות לאן העניינים התפתחו... מה דעתכם? לספר ישר או לחכות קצת? ועוד שאלה.. הייתם יוצאים/יוצאות עם ביסקסואל/ית? ואם כן או לא.. בבקשה תסבירו למה... תודה..

תגובה

האהבה היא החשובה ולא המשיכה הגופנית. כשתתפתח ביניכם אהבה, תוכלו להחליט, אם להיות ידידים או חברים.

היי

אני באופן אישי לא הייתי יוצאת עם ביסקסואלי...אבל את צריכה לספר לו. הכי חשוב זה להתחיל קשר שמושתת על כנות ואין כמו להיות כנה ולספר את כל האמת. אין בזה שום דבר רע, ואת צריכה להרגיש שלמה עם עצמך. אם לא יאהב - בעיה שלו, הפסד שלו. אבל עשי את שלך, ספרי לו את אשר יש לך לומר, ותני לו להחליט אם מתאים לו. בהצלחה חמודה.

../images/Emo45.gif מסכימה!

כי ברור שמתישהו תעלה השאלה של הקשר האחרון, ולא כדאי לשקר או להעלים פרטים. פשוט תגידי את זה. אני לא חושבת שזה היה מפריע לי לצאת עם ביסקסואלי, כל עוד אני בראש שלו אז באמת לא איכפת לי

kiaora

New member
אז ככה

אני יצאתי עם ביסקסואלית וזה לא הפריע לי. אם הקשר עדיין לא לכיוון הרציני אז זו לא חובה לספר. זה גם נורא תלוי באיך את חושבת שהוא יגיב, האם הוא אדם ליברלי? אם כן אז את יכולה לספר, ובכל מקרה אם זה הולך לכיוון קשר רציני, חייבת לספר

oferyosi

New member
אני אגיד לך משהו..

לרוב הגברים (נראה לי לפחות ככה
) לא היה איכפת לצאת עם ביסקסואלית...כי הקטע של שלסביות לא מהווה איום על הגבריות שלנו.(ובינינו מי לא היה רוצה להיות עם שתי לסביות - בתנאי שהן כוסיות
) אני חושב שלי לא היה מפריע - למרות שאולי הייתי קצת יותר רוצה לדעת שאני "על קרקע בטוחה" ושהיא לא תתפרפר עם בחורות אחרות או כאלה...(או שתזרוק עצמות..
) אבל אם אני מנסה לחשוב אם הייתי בחורה - נראה לי שלא היה מצב!!!

למעלה