ביסל"ח-שאלה........................

Loverboy123456

New member
ביסל"ח-שאלה........................

אפשר פרטים על הבסיס??? תנאים, מגורים וכו....

זיגוש

New member
ביסל"ח

יש 3 ביסלחים, (בית ספר לחי"ר), ביסל"ח 17, 450 ו906. כשהחטיבה (הכי גדול) נמצאת ב17. מה שעושים בד"כ בביסל"ח זה קורס מכים חי"ר, מכים אגמי ומכים סיירות. בנוסף גולני עושים שם את האימון המתקדם נדמה לי, וכל החטיבות עוברות שם שבועות נט"ר וקורסים שונים לפלוגות היעודיות. אני לא יודע לגבי התנאים ב906 ו450, אבל אני יודע שב17 יש אחלה בריכה, אוכל מצוין וחדר כושר לא רע.

ביסל"ח - ביצפר לחי"ר

זה צמוד לחצרים, אחד הבט"רים של חיל האויר. פ"ט עושים שם טירונות. מ"כים בחיל האויר עושים שם טירונות+קורס. התנאים שם בסדר, לא בסיס גרוע... לפי מה שאמרו לי נחמד שם והכל... חם (דרום הארץ דהה) והתנאים סבבה, תלוי כמובן במה אתה עושה שם. המגורים זה אוהלים אם אני לא טועה- אני אחזור אלייך עם זה. מעבר לזה... מקפיצה עבורך...

LadyBee

New member
היי... מה עם להיות מ"כית?

זאת עם הכנפיים- את נורא רצית להיות בחצרים- אם תהיי מ"כית תהיי ממש קרובה לחצרים...

חשבתי על זה דווקא...

(ונחמד שזכרת אותי..) אבל הקורס מ"כים והטירונות הם לא בחצרים אלא בבסיל"ח - וזה פחות כיף, כי זה בסיס אמנם צמוד, אבל נפרד מחצרים איפה שהנסיך שלי נמצא...
אם לא תהיה ברירה וזה מה שיוותר - אני מוכנה גם לזה... מה גם ששזה מאוד לא מבטיח לי להיות בחצרים - כי יש עוד כל מיני סוגים של מ"כים שיוצאים מחיל האויר...

Loverboy123456

New member
זאת עם הכנפיים

תוכלי לספר לי יותר על ביסלח - בעיקר בקטע של מכית בחיל האוויר... אם את מבינה בזה. מה התנאים שלהן, כמה זמן הטירונות, איפה הקורס, איך היציאות, על מי הן מפקדות אחרי זה וכו וכו...:))) תודה רבה!

אני לא יודעת כ"כ הרבה... אבל

I'll do my best... טירונות 04 + קורס מ"כים... בד"כ סוגרים שבועיים... אח"כ כבר יוצאים כמעט כל שבת... זה נראה לי 7 חודשים... גם הטירונות וגם הקורס בביסל"ח, אני לא יודעת הרבה על הבסיס, ממה שאמרו לי, לא רע שם... נחמד, חיל אויר זה חיל אויר בכל זאת... גם פרחי טיס עושים שם טירונות, אז ככה שלא נראה לי שיתקעו אותם בחירבה. זה קורס משולב בנים+בנות. על מי הן מפקדות... אני יודעת על מישהו שיצא משם מ"כ של מאבטחי מתקנים, ובת דודה שלי מש"קית אבטחה בבסיס חיל אויר, והיא עשתה את הקורס הזה... וכמובן לפקד על פרחי טייס. אני מניחה שזה גם תקף לגבי פיקוד על צפ"טיות וכאלה... כל מה שקשור לחיל האויר אני משערת.

למעלה