ביסלח 314... מישהו יודע איך התנאים שם? מבחינת מפקדים, שינה, אוכל, מקלחות ועוד.
ר רZוש New member 19/11/04 #1 ביסלח 314... מישהו יודע איך התנאים שם? מבחינת מפקדים, שינה, אוכל, מקלחות ועוד.
ר רZוש New member 19/11/04 #3 אין לי מושג ../images/Emo12.gif אני רק יודעת שאני צריכה להגיע לשם ביום ראשון ורציתי לברר קצת על הבסיס. ובאותה הזדמנות. איך אני מגיעה לבסיס מהתחנה המרכזית בת"א?
אין לי מושג ../images/Emo12.gif אני רק יודעת שאני צריכה להגיע לשם ביום ראשון ורציתי לברר קצת על הבסיס. ובאותה הזדמנות. איך אני מגיעה לבסיס מהתחנה המרכזית בת"א?
Y yuli25 New member 19/11/04 #4 ביסל"ח 314... ביסל"ח 314 נמצא ליד בסיס חצרים (הבסיס נמצא כ 10 דקות נסיעה מבאר שבע), כדי להגיע לביסל"ח יש לקחת קו 31 של אגד מתחנה מרכזית באר שבע ולרדת ליד הש.ג הראשון של חצרים. שינה באוהלים (הסגל ישן בחדרים). אוכל ומקלחות יש (לא לדאוג). בהצלחה יולי
ביסל"ח 314... ביסל"ח 314 נמצא ליד בסיס חצרים (הבסיס נמצא כ 10 דקות נסיעה מבאר שבע), כדי להגיע לביסל"ח יש לקחת קו 31 של אגד מתחנה מרכזית באר שבע ולרדת ליד הש.ג הראשון של חצרים. שינה באוהלים (הסגל ישן בחדרים). אוכל ומקלחות יש (לא לדאוג). בהצלחה יולי
ר רZוש New member 19/11/04 #5 קודם כל, תודה רבה... שנית, לא חשבתי שאין אוכל או מקלחת. פשוט רציתי לדעת איך האוכל והמקלחות ובכללי איך התנאים בבסיס.
קודם כל, תודה רבה... שנית, לא חשבתי שאין אוכל או מקלחת. פשוט רציתי לדעת איך האוכל והמקלחות ובכללי איך התנאים בבסיס.
ה האקספקטורה666 New member 19/11/04 #7 אוי ביסל"ח 314, איזה טראומה בסיס שלם, רק אוהלים, מכל הסוגים.. 11, 12.. סיוט של כל אחד שלא אוהב לקפל יריעות : ) והרעש של המטוסים..
אוי ביסל"ח 314, איזה טראומה בסיס שלם, רק אוהלים, מכל הסוגים.. 11, 12.. סיוט של כל אחד שלא אוהב לקפל יריעות : ) והרעש של המטוסים..
B b o n f i r e New member 19/11/04 #9 טיפ לקור באוהלים- ועוזר גם בביסל"ח 314 מנסיון - שק פליז בתוך השק-שינה... לישון כמו מלך(מלכה?).