ביסייד חדש!! Break

ביסייד חדש!! Break

אוי הוא נשמע טוב!!! שוב ביסייד שיחל בכיף להחליף שיר מFOE ולשדרג את האלבום!! הנה לינק לשמיעה (יש שם גם את VOV אקוסטי) מה דעתכם???

לירקס

Indeed I have sucked it up to heights unknown to those outside my body has contained and suppressed and swallowed and abetted Oh I am a stranger to myself beneath altruism dwells a force uncontended a voice that is tempered to boiled and unhindered Who am I kidding? I am not some Mother Theresa If I don't say something soon I will break from the weight of the high road I take No Indeed I need my chance to fail some room to unravel I need a chance to blame for two minutes unbridled, unbrazened so I need imaginings of maiming fantasies of outright screaming I need a chance to thrash for minutes uncontained, unforgiving Who am I kidding? I am not some Mother Theresa If I don't do something soon I will die from restraint As a sick subjugate No I will move beyond, I'm certain of that the sooner I go the quicker I'll be back I would not threaten or cause you any harm Have to get this out or my light will go out Who am I kidding? I am not some Mother Theresa If I don't do something soon I will die from restraint As a sick subjugate No

l TearDrop l

New member
אני ממש אוהבת את ההפקה הפעם!

גם הבתים טובים למדי, הדבר היחיד שממש שנאתי הוא הפזמון
. מכל הבחינות. אבל חתיכת שיפור!

l TearDrop l

New member
אה, גם את הסיום לא כל כך אהבתי.

זה היה יותר מגניב אם היא היתה מסיימת בלי מנגינה או שכפול קולות, פשוט הד כזה של צעקה חותכת וזהו [והרבה פחות ארוכה
]. אבל אני סתם קטנונית.

לגמרי!

בא לי להיות העזור האישי של אלאניס רק בשביל לקחת ממנה את הלקיחת החלטות!!! I am not some Mother Theresa אני חורש על השיר ברמות!

Kill Bernard

New member
וואו! ../images/Emo2.gif

אני בד"כ משתגעת מלשמוע אותו שיר ברצף, אבל אני ממש מחבבת אותו. גם בפעם החמישית.
מאיפה הם צצים פתאום? זה מפורסם איפשהו בצורה רשמית, או שאפשר פשוט למצוא בטעות באינטרנט שירים שלא ידענו על קיומם?

הוא יצא באופן רשמי

הוא מופיע בסינגל שיצא בITUNES של In Praise Of The Vulnerable Man אבל יש גם מקרים ששרים דולפים במקרה או לא במקרה

Rוית

New member
אוי אלאניס אלאניס

שמישהו ילמד אותך איך עורכים אלבום.. השיר הזה היה משפר את האלבום בהחלט! מסכימה עם מה שנאמר בנוגע לסוף - השכפול קולות שמתארך מיותר. אבל חוץ מזה, אחלה שיר!

The Kinslayer

New member
אה, וד"א,

זו הפעם הראשונה ששמעתי את VOV בגרסה אקוסטית מלאה, ואני חייב להגיד שאני ממש מעדיף אותו על פני גרסת האלבום. הוא נהדר!!!

אני מסכים איתך לאללה

אני חושב שזה נותן פן אחר לשיר מאשר הגרסה המכנית שבאלבום...

Kill Bernard

New member
אני דווקא לא מסכימה..

הוא מעניין אקוסטי, לא שלא אהבתי - אבל דווקא ה.. "קולות" (שאני לא יודעת להגדיר אותם) ובכלל הפזמון, ממש חזק. אני היחידה שממש אוהבת אותו כמו שהוא באלבום?

The Kinslayer

New member
אמממ... כן../images/Emo6.gif

סתם. אני פשוט חושב שהוא מצטרף לרשימת ה'אלאניס הגזימה'; בגלל שהיא הוסיפה כל כך הרבה פיצ'רים שזה כבר די מציק. אפשר להתרגל לגרסת האלבום, אין ספק, אבל עכשיו כבר לא צריך כשיש את הגרסה האקוסטית.

למעלה