בינתיים......
י יונתן ורונסקי New member 29/9/04 #2 אפשר קצת מילים שיסבירו מה אנחנו רואים? זו הדמנות להזכיר שקיימות גלריות וגם גלריית טרריומים קיימת לתמונות.
אפשר קצת מילים שיסבירו מה אנחנו רואים? זו הדמנות להזכיר שקיימות גלריות וגם גלריית טרריומים קיימת לתמונות.
י י ה ו ד ה א New member 29/9/04 #3 אני בשלב למידה על המצלמה.. תמונות נוספות והסברים בהמשך אבל דרך אגב זה הטרריום של המתכדר שלי כולל אותו
אני בשלב למידה על המצלמה.. תמונות נוספות והסברים בהמשך אבל דרך אגב זה הטרריום של המתכדר שלי כולל אותו
י י ה ו ד ה א New member 29/9/04 #4 תמונה נוספת המתכדר שלי מקרוב בן שנה , 68 ס"מ והטרריום 90-40-40 וזהו בנתיים.
ת תום קליין New member 29/9/04 #5 מתכדר חמוד ביותר וטרריום יפה לדעתי תוסיף קצת אבנים או גזעים אני רואה שאתה דואג מאד למתכדר שלך חח 3 מדחומים??? חחחח
מתכדר חמוד ביותר וטרריום יפה לדעתי תוסיף קצת אבנים או גזעים אני רואה שאתה דואג מאד למתכדר שלך חח 3 מדחומים??? חחחח
G GUYLI9 New member 29/9/04 #8 עיצוב יפה! תוציא את הנחש תמלא מים ותוסיף דגים ויש לך אקווריום! אולי תוסיף לו איזה גזע...
G gaichuk New member 29/9/04 #9 יפה ביותר! גם הטרריום וגם הנחש! דוגמא טובה להקפדה על טמפרטורה מסודרת . אגב,יצא לך לראות אותו עושה אמבטיות?
יפה ביותר! גם הטרריום וגם הנחש! דוגמא טובה להקפדה על טמפרטורה מסודרת . אגב,יצא לך לראות אותו עושה אמבטיות?
י י ה ו ד ה א New member 29/9/04 #10 ממש לא.. יש לי אותו חצי שנה ומלבד האמבטיות שאני עושה לו במיקלחת לא ראיתי אותו במים אפילו לא פעם אחת.