בינתיים..

batel500

New member
בינתיים..

מאוד מאוד מקווה שלא תהיה שביתה ביום רביעי, כי לא תהיה לי שום דרך אחרת להגיע. למי שעדיין לא התעדכן, השביתה תהיה ברכבות אוטובוסים ואפילו נתב"ג. מאוד מאוד מקווה שהיא לא תהיה ביום רביעי, מאוד מקווה.

eshkolit32

New member
איזה עצבים!../images/Emo46.gif

לא היה לי מושג שזה הולך לקרות ביום רביעי. לא רק לך לא יהיה איך להגיע, בתאל. אל תדאגי לא נקיים את המפגש בלעדייך... אם תהיה שביתה אנחנו נדחה את המפגש לתאריך כמה שיותר קרוב אבל שיהיה בטוח שתהיה תחבורה. איזה עצביםםםםםםםם

eshkolit32

New member
לא סתם לא יפה. ממש מכוער../images/Emo105.gif

בלי להעליב את הצפרדע, כמובן.

batel500

New member
ועכשיו..

כל כך חיכיתי למפגש הזה, שאני מודה שיהיה לי קצת קשה להגיע אליו כי אני נורא בישנית בקטעים כאלה. להפגש עם אנשים מהאינטרנט P: ואפילו שאני כמעט בטוחה שזה יעבור לי מהר בכלל שאני אתרגל אליכם מהר, בדיוק כמו שהתרגלתי פה.. הפורום בערך הבית ה3 שלי =\

eshkolit32

New member
בתאל אין לי אלא לומר לך

שאת פשוט מתוקה. תקשיבי דיברנו כאן (כשאת טיילת לך בטירות ואנחנו הזענו כאן בשמש
) על פחדים לקראת המפגש,מוזמנת להיכנס לקישור וגם לכתובת הנלווית. אין פה מישהי אחת שמרגישה ביטחון לקראת זה. זה בסדר לחשוש וזה בסדר להתרגש, אין טבעי מזה. אני יודעת שזה שתהיה שביתה ואולי דחייה רק מרגיז ומוסיף קצת מתח אבל בסופו של דבר יהיה מפגש, ברביעי או ביום אחר במקרה של שביתה, ואנחנו נתמודד עם זה ביחד ומי יודע? יכול מאד להיות שכולנו נהנה נורא בסוף.
.

shirli6

New member
לא הוזכרו אוטובוסים

בכתבה של ynet על השביתה (שעוד לא בטוח שתהיה) אכן כתוב שיכול להיות שגם הרכבת תושבת, אבל לא מוזכרים שם האוטובוסים. יש עוד תקווה! (אבוי! מה יהיה על אלה שבאים במטוס?!?!)

batel500

New member
חח..

OMG אם הבריטים עם המבטא הסקסי לא יהיו במפגש אינלי למה לבוא D: נו נו סתם..אם היו כאלה אצלנו בטח לא הייתי באה בשבילם *מגלגלת עיניים* עדיין מתפללת שלא תהיה שביתה, אגב, בטלויזיה הוזכרו אוטובוסים.

eshkolit32

New member
בתאל, טוב לגלות עלייך דברי חדשים....

נכון לעכשיו כנראה שהבריטים (שבטח מתפקדים כגולשים שקטים) לא יגיעו למפגש מסיבות שאינן תלויות בהם...אבל אולי בעתיד, מי יודע?

eshkolit32

New member
../images/Emo124.gifתהיה שביתה או לא תהיה שביתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בוקר טוב בנות יקרות! רק רציתי ליידע אתכן שאם תהיה שביתה נאלץ לדחות את מפגש הפורום, גם אם כן יהיו אוטובוסים (אבל לא רכבות), כי יהיה עומס ופקקים מטורפים בכל רחבי הארץ, והדבר האחרון שאני צריכה זה שתגיעו למפגש תוך כדי התמוטטות עצבים שתעבורנה.
בואו נקווה שהמשבר יסתיים בשלום. אני אצמד (פיזית) לחדשות|טי-וי
טייפ| במהלך היום ואדווח, אעדכן ואיידע אתכן בהמשך. שיהיה יום נעים וקריר עד כמה שניתן לכולנו !

sivosh

New member
מקווה רק שלא יהיה שביתה עוד שבועים

אחרת נדפקתי בארץ!

shirli6

New member
יהיו אוטובוסים!!!

נו, למה סתם להיכנס לפניקה?... הנה משפט שאני מצטטת מהכתבה שהתפרסמה הבוקר ב-ynet: "במקביל מסר דובר אגד כי האוטובוסים של החברה ייפעלו כרגיל, גם במקרה של שביתה." הנה! הפתרה הבעיה!

eshkolit32

New member
../images/Emo31.gifהבעיה לא נפתרה לצערי

יפה שאת מסרבת להכנס לפאניקה ולפסימיות אבל: אמנם יהיו אוטובוסים אבל יהיה עליהם לחץ אדיר. כל מי שנוסע בדר"כ ברכבת יהיה על האוטובוסים האלה חוץ מהאנשים שממילא יהיו עליו. חוץ מזה: יהיה לחץ במכוניות פרטיות. בקיצ קוץ: צפויים להיות פקקים. אתן תהיו תקועות באוטובוסים שעות תזיעו ויהיה זוועות. לא כדאי שנקיים מפגש בצורה הזאת.

shirli6

New member
יש מזגן...

למה פקקים? השביתה תהיה בנתב"ג, רכבת, משרדי ממשלה, רשויות מקומיות והנמלים. למה זה ישפיע על המצב בכבישים?

eshkolit32

New member
שירלי יקירתי:

אני מניחה שבגלל שתהיה שביתה ברכבת, כל אלו שתכננו לעלות עליה, יעלו על אוטובוסים, מוניות ומכוניות פרטיות.לכן צפוי להיות בלגאן. אם תתעקשו בכל זאת לקיים את המפגש אני לא אגיד לא אבל אני לא ממליצה לכן להתקע בדרכים.

sivosh

New member
מניסיון, אוטובוס בזמן שביתה לכיוון המרכז

זה ממש אבל ממש סיוט. פקקים בלי מתוארים כי במקוםאלפי נוסעים ברכבת יש אלפי מכוניות ואנשים לחוצים ועצבניים. אשכולית אני מקווה שתחליטו עד הערב מה יהיה, אם כן יהיה מפגש מחר אני מגיעה ישר מהעבודה. אנא עדכני.

למעלה