טבעי או שתול? אירוס ארם-נהריים...
ג גלעד שביד New member 7/5/17 #19 אכיין אירוס ארם נהריים. טבעי הוא גדל ככל הידוע לי רק במורדות החרמון. הערבים השתמשו בו שימוש נרחב כצמח בבתי קברות. לפני כמה שנים לקחתי אחד מדאר-א-שייח, ולמרות שלא קבורים אצלי שום ערבים בחצר הוא מתרבה ומשגשג משנה לשנה...
אכיין אירוס ארם נהריים. טבעי הוא גדל ככל הידוע לי רק במורדות החרמון. הערבים השתמשו בו שימוש נרחב כצמח בבתי קברות. לפני כמה שנים לקחתי אחד מדאר-א-שייח, ולמרות שלא קבורים אצלי שום ערבים בחצר הוא מתרבה ומשגשג משנה לשנה...
guprnds Active member 7/5/17 #22 המממ... בהרי יהודה אף פעם אי אפשר לדעת על איזו היסטוריה אתה יושב ומי קבור מתחת לרגליך...
ג גלעד שביד New member 7/5/17 #23 ספציפית איפה שהם צומחים אפשר.. בכל מקרה אם תרצה חתיכת קנה שורש, בכיף. אצלך נדמה לי שיהיה לו טוב..
ר ר ו פ ן New member 7/5/17 #21 אצלי 2 אירוסים 'בני דודים', במופע סגול וצהוב.. שניהם 'ייקים' הצהוב עם פרחים הרבה יותר גדולים מהסגול.. וגם 'יקיצה' של נימפיאה, בגן הציבורי..
אצלי 2 אירוסים 'בני דודים', במופע סגול וצהוב.. שניהם 'ייקים' הצהוב עם פרחים הרבה יותר גדולים מהסגול.. וגם 'יקיצה' של נימפיאה, בגן הציבורי..