בינינו

tairon

New member
בינינו

נר אחד בינינו חום גדול בנו ישובים זה מול זו ידים אוחזות עינים מביטות זו בזו חום גדול שיחה אחת בינינו שיחה אחת מלאת רוך לחשנו זו לזו דברי רגש... שני לבבות פועמים זה מול זה.... צחוק אחד בינינו חיוך אחד של שנינו את ואני בערב אחד שזורים זה בזו שני כוסות יין בינינו הנחתי פרח אחד בשערך נר אחד מכובה בינינו ידים אוחזות זו בזו הובילו אותנו למעשה אחד של אהבה שבסופה חיוך אחד גדול בינינו

קרני??

יש לי הרושם שאת כל כך בטוחה או שאין אהבה בעולם או שאין רומנטיקה בעולם ואגב אני מזמינה אותך אישית לכמה ימים שתרצי אליי ואל טאי לראות במו עינייך ולחוש הכל הכל מציאותי ואין טיפת עננת בסביבה אבל חומד אם בא לך לחשוב ככה.... מי אני שאסיט את מוחך מכך?? מאחלת לך אהבה שכזו

קרני

New member
ובכן....

קודם כל יש לי תחושה שאני צריכה לבאר את עניין העננים.... כשאני אומרת שאני בעננים, אני מתכוונת שאני מאושרת... מין עגה ביטויית שכזאת שלי... :))) אבל חוץ מזה, את צודקת בהחלט, אני סקפטית בנוגע לקיום דברים שכאלו בעולם... אבל אני גם יודעת מאידך שהם קיימים - מעין סתירה שכזאת שחיות אצלי בחיים בהרמוניה לא רעה... ;-))) יעלי, מאחלת לך את כל האהבה שבעולם, ואני בטוחה שטאי מגשים לך את כל מאוויך.... :)))) רק טוב אנשים :))) נ.ב. תודה על הההזמנה :)) תזהרי, אני עוד מסוגלת למממש.... ;-))))))

למעלה