בינינו:

ultralove

New member
בינינו:

מישהו כאן בכלל משתמש בלינוקס ?? איך אתם כותבים עברית כל כך יפה ??? אני מכיר את ההוראות שבאתר איגלו, עשיתי את הדבר הזה עם ה FIXED פונט, לפני 3 שנים, למעשה לקח לי פרוייקט של שנה, להפעיל עברית מצויינת מימין לשמאל, ב KDE, ב X-WINDOWS,... איך אתם כותבים כאן כל כך יפה ?? אין לי מושג, ת´אמת.. Debian Linux - The Best Linux Destribution Ever!!!!! www.debian.org אם אתם רוצים אותי בפורום, אני אשתתף וישתדל לעזור, בכיף!!, ביי, בינתיים..

beitar

New member
ביננו (ושאף אחד לא ישמע)

מאוהד דביין אני מצפה לסדר את העברית תוך כמה דקות, ועם פונטים נורמליים. אבל זה רק ביננו, אל תספר לאף אחד.

ביננו זאת ההודעה הראשונה שלי

שאני כותב בוינדוס מאז שהתקנתי לינוקס ואני כותב כאן רק בגלל שאני צריך להוריד ולצרוב לינוקס רד הט 7.3 פשוט אני לא מכיר תוכנות צריבה טובות ללינוקס אז אני מוריד את ה-iso´s בוינדוס צורב אותם ואז שוב חוזר ללינוקס נטול הפעולות בלי חוקיות חוץ מזה אם אני חושב שאם יש לך וינדוס ותייבא את הפונטים מוינדוס אמור להיות לזה אשף במנדרייק אם אתה משתמש אז תוכל להתשמש בפונטים של פרנק רושל בכל גודל בלי בעיה וככה גם לא יהיו לך בעיות כתיבה בפורום

ezaton

New member
XcdRoast

יופי של תוכנה. FE לכלי ה mkiso וה cdrecord. בובלה. אני משכפל איתה דיסקים, צורב ISO, שומר ISO מדיסקים, צורב קבצים, והכל בקלות ובנוחות. מומלץ. ממש יופי של כלי. לוקח חמש דקות להתמצא בה, ואז אתה לא מבין למה התוכנות בחלונות כל כך מורכבות, לעזאזל...

למעלה