בינדינג מסתובב

Mr MAG

New member
בינדינג מסתובב

http://www.jumpusa.com/swivler_rotating_snowboard_bindings.html אני בטוח שיש יותר ממוצר אחד כזה, אבל השאלה היא.. למה לא כל הביינדינגס עובדים ככה?! אם יש דבר שאני לא נהנה לעשות בסנואובורד זה skating בזווית הבלתי אפשרית הזאת, במיוחד כשאני רגיל פחות או יותר כ second nature לעשות את זה על הסקייט.

drz400e

New member
זה לא ביינדינג. זה צלחת שמתלבשת מתחת

ואתה יכול לקנות את זה ולהתקין את הביינדינג שלך (במחיר המופקע של $99....). רק תזכור שעכשיו יהיה לך ביינדינג אחד יותר גבוה מהשני (ומעניין שהם לא מציינים בכמה בדיוק) ולמה לא כולם בנויים ככה? פשוט , כי רובנו לא מרגישים צורך לכזה דבר בשביל ה20 מטר תור למעלית...

Mr MAG

New member
לא ממש מדויק

קודם כל, הכוונה שלי היא למה ביינדינגים לא מגיעים עם הפטנט בילט אין. דבר שני, הם מספקים את זה עם riser באותו הגובה כדי שהביינדים יהיו שווים. ולסיום, זה ממש לא רק בשביל התור למעלית: זה בשביל שיהיה נוח במעלית עצמה, זה בשביל ירידה טביעית יותר ממנה עם פחות סיכוי ליפול ובלי הצורך לצאת "חצי פלך" החוצה, זה בשביל שיהיה ממש קל לעשות סקייטינג במקומות השטוחים ובעליות.. והחלק האחרון זה מה שחשוב באמת - להביא דחיפה שתיים בשיפוע קל ולגלוש זה אחלה, אבל לדחוף על פני כמה עשרות מטרים של שטוח קרחי ומעיק, ייתכן עם שיפוע שלילי (עליה), זה סיוט. ולהוריד את הביינד, זה גם מעצבן. אז הדבר הזה פותר את זה לגמרי (נסה פעם סקייטבורד ותראה) אם היה לי בורד הייתי מזמין את הדבר הזה בלי לחשוב פעמיים...

למעלה