בינגו א-מיני

בינגו א-מיני

מסתבר שיש ב-AVEN גרסת בינגו לתגובות שמקבלים כשמספרים על אמניות (יש 2 גרסאות) swankivy העלתה סרטון בו היא קוראת תגובות שקבלה באינטרנט לרשומה שלה על א-מיניות וכל פעם שהיא מגיעה לתגובה מהלוח, היא מסמנת אותה עד שהיא מגיעה ל-בינגו! סרטון משעשע - שווה לראות בינגו א-מיני מתגובות מה שמוביל אותי למחשבה הבאה: אולי במפגש פורום הבא נעשה בינגו מתגובות שרשמו טוקבקים לכתבות ברשת? מה אתם אומרים? אגב מפגש, הייתי רוצה לעשות מפגש בתחילת אוגוסט, בשבוע הראשון או השני. אז אם יש לכם העדפה לשבוע מסויים, זה הזמן לומר אותה.

k500

Active member
מנהל
אוגוסט אפשר, אבל לא בשמש ../images/Emo8.gif

שלא

מקמיקא

New member
שקר גס!!

אם הימים האחרונים היו ראיה - לילה לא יציל אותנו בכלל... אני בעד מפגש במקום ממוזג
מצד שני, אולי בים יהיה בסדר בגלל הרוח?

חחח. קרוע! על חוף הים בצפון היית בימים אלו?

כאן זו לא ת"א הלחה.... ועל החוף יש בהחלט בריזה מדהימה בערב. שווה - תאמין לי!

מקמיקא

New member
אני פשוט ממורמר בגלל שקיץ

אני שונא קיץ
שמישהו יחזיר את החורף בחזרה!

snoopytush

New member
רעיון משעשע אני לא יכולה לצערי

אה ואל תשכחי להוסיף לרשימת הבינגו את הטענה היצירתית שאמיניות זה כמו אספרגר

מה שחשבנו לעשות זה לקחת את הבינגו הקיים

(2 הגירסאות) כבסיס, ולבנות בינגו חדש שיכיל את כל התגובות שאנחנו מקבלים כאן בארץ. וכאן בארץ, אספרגר מככב...

queen helen

New member
למה תגובות של טוקבקים

גם מהאנשים המאד בודדים שסיפרתי להם, קיבלתי תגובות מאד ~עסיסיות~... ואני מנדבת את הבית שלי. יש מזגן, אין חניה.

תגובות באופן כללי

בטוקבקים רואים את זה באופן מרוכז במסה גדולה... עכשיו אמור להיות מפגש בצפון
אבל האמת שלא איכפת לי. אם הרוב בכל מקרה מהמרכז, אפשר להיפגש אצלך. זה ליד הרכבת? כי אם לא, זה קצת בעיה שאין חניה.

אבל זה מתיש גם לסוע שעה ברכבת וגם לקחת

אוטובוס ועוד בתוך ת"א!!! 2 דקות בתוך אוטובוס שם ואני מתחרפנת!

k500

Active member
מנהל
עוד פעם עם האנטי לעיר? ../images/Emo3.gif

גם כשאנחנו נוסעים לחיפה, אנחנו נוסעים באוטובוס מהבית (ועכשיו אחרי הרפורמה בכלל התחנות רחוקות יותר) ואז לוקחים רכבת לחיפה וכשאנחנו חוזרים הביתה אחרי הנסיעה ברכבת, אנחנו גם נוסעים אחרי זה באוטובוס לבית. גם כשאנחנו נפגשים על יד הרכבת אנחנו לוקחים אוטובוס כדי להגיע. לא צריך להתחרפן מחמש דקות נסיעה באוטובוס..

'צטערת, אני בפוסט טראומה מהשנה שחייתי שם

זו כנראה היתה טראומה קשה כי אני לא מצליחה להתאושש
ואחת החוויות הכי מחרידות שהיו לי בעיר הזו - זה האוטובוסים! אלוהים - מה זה הנהגים האלה??? והצפיפות הזו?? (גם בתוך האוטובוס וגם מחץ לאוטובוס. זה עושה לי סחרחורת ורצון להתעלף..

דרוש שם

New member
מפגש בדרום!!!!

ת"א לא נחשב דרום, חיפה זה מאוד רחוק.... בואו לבאר שבע! מפגש-דרומי כי בנגב אולי חם, אבל לא לח אז אפשר לנשום....

Larik

New member
אני דווקא אוהב את הצפון

והחוף הוא מקום מפגש ממש לא רע

דרוש שם

New member
מפגש בדרום!!!!

הדרום, הרבה יותר מגניב. חוץ מזה בדרום יש עוד כמה מקומות מפגש ממש טובים. לא חייבים להיפגש בחוף....

snoopytush

New member
שתפי שתפי צריך שיהיה בינגו רבגוני

כמה שיותר הזוי יותר טוב

למעלה