בין magick למדיטציה

nubis

New member
בין magick למדיטציה

אחרי שקראתי את המאמרים ואת התכתובות בפורום התיישבתי לנסות לכתוב קצת רקע שבתקווה יבהיר כמה דברים בעיקר על החשיבות של מדיטציה. מכיוון שצריך להתחיל מאיזה שהוא מקום אני אתחיל בשני תנאים בסיסים. התנאי הראשון לכל magick היא יכולת המאג להזיז את נקודת המודעות על פי רצונו, כלומר לשנות את הסתכלותו על המציאות כך שיתאפשרו דברים שבאופן רגיל אינם יכולים להתבצע. לדוגמה: היכולת לתקשר אינטליגנציות (אנרגיות) שאינם בגוף פיזי (מלאכים, שדים, יסודונים ) ולקרקע אותם במציאות הפיזית. ההסבר לכך הוא גם מכיוון שמטרת הmagick היא לקבע שינוים במציאות החיצונית (העולם) והפנימית (אישיות) ומי שרוצה לשנות חייב לתפוס כי יש בכלל אפשרות לשינוי . וגם מכיוון שדרושה היכולת להתחבר לאינטליגנציות על מנת ליצור את העוצמה הדרושה ליצירת שינוים. תנאי שני הוא יכולתו של המאג לגייס לעזרתו אנרגיה ולתעל אותה (בו זמנית) , הרי בשביל ליצור שינוי דרושה השקעה של אנרגיה ככול שהשינוי גדול יותר כך דרושה השקעה גדולה יותר. חשוב לדעת כי האנרגיה שדרושה ל Magick עוברת דרך אישיותו של המאג במתח גבוה עם פוטנציאל לשרוף את האישיות (לגרום לפסיכוזה), קראולי נישרף כי הוא ניסה ללכת מעבר לגבול יכולתו אפילו שהיה (כך מספרים) גאון בעל אישיות עוצמתית במיוחד. בשביל להגיע לרמה בסיסית בתיעול אנרגיה צריך לעבוד על האישיות משהוא כמו 4 –5 שנים במדיטציה יום יומית בבקשה מכל מי שאין לו סבלנות שיתעסק במאגיה בזהירות, כמה עצות : 1 – בלי היכולת להגיע לרגיעה relexsation ברמה גבוה אל תנסו לתעל אנרגיה זה כמו לדחוף יד לתקע. 2 – מדיטציות יום יומיות (middle pillar) לפי הספר של רגרדי היא אחת הטובות לפיתוח התיעול. 3 - כל למידה של תאולוגיה, מיתולוגיה, שפות פיתוח העין הפנימית (למשל משחקי תפקידים), פיתוח היכולת התחושתית (למשל אומנויות לחימה רכות), יקדמו אותכם. 4 – כל התעסקות ברייקי, הילינג, צי קונג וכו יגדיל את יכולת התיעול שלכם. 5 – נשימת יוגה וה middle pillar לא הולך ביחד. לסיכום שני התנאים הבסיסים הם יכולת שינוי המודעות והיכולת לתעל אנרגיות ובמילים אחרות היכולת להתחבר לאנרגיות ולתעל אותם למקום הרצוי.

jbu

New member
ממש יפה רק יש לי שאלה אחת

קראולי לא "נפגע" כאשר הוא זימן שד שהוא לא ממש הצליח לגרש?

L e s t a t

New member
איך אפשר לדעת?

זה כמו לשאול "הממ.. האם סטאלין נחתך פעם בגילוח?"...

jbu

New member
זה גתוב ב-mm ומחוץ מזה

דיבוק על ידי שד זה לא בדיוק שווה לחתך בגילוח.

L e s t a t

New member
הגורו אמר, אנחנו עושים

השאלה היא איך הגורו יודע אם קראולי תפס דיבוק...

jbu

New member
הוא נתן לרופא לבדוק אותו !!!!!! ../images/Emo6.gif

אם מישהוא יודע משהוא על זה אז בבקשה שיפתח שירשור חדש.

L e s t a t

New member
רק דבר אחד קטן

"לדוגמה: היכולת לתקשר אינטליגנציות (אנרגיות) שאינם בגוף פיזי (מלאכים, שדים, יסודונים ) ולקרקע אותם במציאות הפיזית." אין כל צורך לעשות את זה, כשקוראים להם, הם באים לבד. "נשימת יוגה וה middle pillar לא הולך ביחד. " הסבר, פרט והבא דוגמאות. כתבת יפה, טוב לי לראות אנשים שמשקיעים בפורום, זה מה שעושה לי שמח אחרי הבגרויות

nubis

New member
כח עולה כח יורד

ה Middle pillar מושך כח מ "למעלה" מהמקור האנרגטי הראשון האפשר לשימוש הגוף אנושי ומעבד אותו על ידי שימוש במבנים אסטרומנטלים (הגוף האסטרלי והגוף המנטלי) כלומר אין קשר לצ'אקרות שהם מבנים פיזיואתרים (הגוף הפיזי והגוף האתרי). בנשימת יוגה משתמשים בכח מ "למטה" כח החיים,הקונדוליני. שני הדרכים מובילות לזיכוך ההילה רק מכוונים שונים ולכן שילוב שלהם יוצר עומס על האשיות וכתוצאה תהיה יציאה מאיזון. כמובן בשביל אדם מיומן ומאומן ברמה רבוה בשני השיטות והפילוסופיות שעומדות מאחוריהם השילוב אפשרי, אך עבור אדם שלא השילוב מסוכן. הקריאה לאינטילגנציות ותיעולם היא תקשור, כמובן כאשר עושים את זה בטקס מאגי התיעול נעשה ברמה עוצמתית בהרבה. ברכות אלמוג

Arcturum

New member
נכון.. אבל...

תראה יש כמה דברים ששכחת, התיעול לא חיב לבוא דווקא מתרגולות מדיטציה או נשימה או צ'י-גונג לצורותיו (ד"א, צ'י, שהיא האנרגיה שמתעלים באמנויות לחימה רכות, היא בד"כ לא האנרגיה שמשתמשים בה לצרכים מאגיים אבל זה מחוץ לנקודה). קודם כל, ה MIDDLE PILLAR ודומיו, הם לא תרגילים לתיעול אנרגיה אלא לטיהור אנרגטי של הגוף וההילה. אם תעשה קצת עבודת קריאה תגלה שאפילו צחוק עובד באותה רמה אנרגטית ואוליי גבוהה יותר מאשר באנישינגז רגילים כי הוא לא רק מטהר את החסימות האנרגטיות של הגוף הוא גם נוטה לשאוב אנרגיה מהסביבה וזה כבר גובל בתיעול אנרגיה אמיתי. זו גם הייתה אחת הסיבות למה הDISCORDIANS* נחלו הצלחה רבה כלכך בפעולות המאגיות שלהם כקבוצה. עוד דבר, אני אףפעם לא הגעתי לרמת רגיעה עמוקה לפני שתיעלתי אנרגיה, זה לא הכרחי וב5 שנים לא חוויתי שום באקפייר אנרגטי לכל סוגיו. אני לא יודע, אולי לאנשים מסויימים שסגורים מבחינה אנרגטית זה הכרחי אבל אם האדם פתוח אין שומסיבה לשות מדיטציה לפני כל וכל שימוש באנרגיה קוסמית. זה סתם יהיה גזילת זמן רצינית. באמת כל פעם שאתה מטיל גלאמור קטן על עצמך אתה מכניס את עצמך לטראנס?! מבחינת הרייקי וההילינג צדקת ללא עוררין, הן צורת תיעול אנרגיה למטרה מאוד מוגדרת, מצד שני מאגיה עושה בדיוק אותו דבר, ולכן, למה לא להתאמן במגיה כדיי לקדם את עצמך במאגיה? הרי, אתה לא מתאמן בכתיבה כדיי להפוך לצייר נכון? שאלות, טענות ותלונות, יתקבלו בברכה. כסף אפילו עודיותר :) * discordians; also known as followers of eris. read the principia discordia.. it's not a very magikal text, but it's funny as hell נ.ב. סליחה על הטעויות כתיב, נשפך קפה על המקלדת..

nubis

New member
זה תלוי לאן אתה רוצה להגיע

נכון על מנת לפעול במתח עוצמות נמוך (chants,candle magick) וכו, אין צורך ביכולת תיעול גבוהה אך בשביל לקיים סביבה במתח גבוה (Ritual magick), דרושה יכולת כזו. בכול מקרה תלוי למה אתה קורה אנרגיה קוסמית? לדוגמה רייקי וצי הם אנרגיות ארציות, יסודות הם אנרגיות ארציות אלים, דרקונים ושדים הם אנרגיות קוסמיות. אני גם לא מתכון למדיטציה לפני כל טקס או צארם אלה לאימון על בסיס יומי של היכולות הבסיסיות הדרושות להיות master of the craft. הרי אתה לא מצפה להיות רץ מרתון בלי להתאמן אפילו שיכול להיות לך כושר טבעי לרוץ 2000 ועל מנת להיות מאג בעל שיעור קומה צריך סיבולת כח רצון ונחישות לא פחותים מרץ מרתון. לפתוח חסימות אנרגטיות בלי להשתמש באנרגיה? ה Middle pillar מתעל אנרגיה מהמקור הכי גבוה שאדם יכול להגיע אליו, אם אתה רוצה אפשר להרחיב את בנושא בשרשור אחר. למה לא להתאמן אך ורק במאגיה? זה תלוי שוב עד איפו אתה רוצה להתפתח, לפתח את הגוף האסטרומנטלי (אנרגיה מאגית) זה מצוין, מצוין מזה לפתח את הגופים האחרים: הפיזי - תזונה נכונה,כושר סביר. הפיזיומנטלי - תרגילי צי ותיעול שאר אנרגיות ארציות. למה? כי יש קשר הדוק בין כל הגופי הם מתקיימים ביחד חודרים ומזינים אחר את השני. בברכה אלמוג

Arcturum

New member
תלוי איך אתה מסתכל על זה

תראה (תראי?), לא שללתי את החשיבות של מה שכתבת. אני אישית עושה מדיטציה פעמיים ביום ומתרגל צ'י גונג פה ושם, וכמובן לא אמעיט בערכו הגבוה ואפילו מאוד של תרגילים כדוגמת הmiddle pillar. מצד שני התרגילים האלה לא חיוניים ברמה קריטית. והנה משהו שיפתיע אותך אולי, אני בהחלט כן מתעסק בקסם גבוה בעיקר על בסיס מפתח שלמה (גואטיה וכו') ועוד לא קרה לי דבר שהיה אפילו קרוב לגבול הכוויה בהילה, גוף אתרי, גוף אסטראלי או אסטרומנטאלי כמו שאתה קורא לו. ד"א, האימון הבסיסי שלי ליכולות של master of the craft כמו שאתה קורא לזה (ד"א לאיזה קראפט בדיוק אתה מתכוון? :) ) הוא הקרנה, ומצאתי שזה עובד מצויין.. אנחנו יכולים להמשיך בוויכוח הזה שנים על גבי שנים כי כל אחד בדרכו ילך, ואין באמת פתרון לוויכוח הזה חוץ מדבר אחד: do what thy will shall be the whole of the law נפרד כידידים? :) בברכה בחזרה תומר

jbu

New member
כשאתה אומר "הקרנה"

כשאתה אומר "הקרנה" למה את מתכוון? הקרנה אסטרלית?

Arcturum

New member
גם

הקרנה אסטראלית, אתרית וכו'. למה אתה שואל אם יורשה לי לחקור?

jbu

New member
אני תמיד מחפש

אני תמיד מחפש תרגלים, הם לא נושכים (חלק כן אבל התרגלתי
), חשבתי שמדובר פו במשהוא מיוחד,נו טוב חוזרים לחיפושים.

Arcturum

New member
כמו כולנו :)

כמו כמעט כל מי שעוסק בתחום (בוא נקרא לו) שלנו.. צור איתי קשר ואולי אני אוכל לתת לך דברים שאתה עוד לא יודע :) icq # 96854433

למעלה