בין Episode I ל Episode II עבר עשור

אורי רז

New member
בין Episode I ל Episode II עבר עשור

אנאקין עוזב את טטואין ב Episode I כשהוא ילד קטן, וחוזר ב Episode II אחרי עשר שנים כשהוא בגיל ההתבגרות. בעשר השנים הללו אמא שלו נרכשת על-ידי לארס, שמשחרר אותה ומתחתן איתה. הם מביאים ילד, אוון - אחיו הצעיר של אנאקין. כשאנאקין פוגש את אוון וברו, אוון צריך להיות ילד קטן - בן פחות מעשר שנים. עם זאת הוא נראה בוגר, בערך בגיל של אנאקין, ולפחות בן שש עשרה. איך אוון גדל והתבגר כל כך מהר ?

Padme Amidala

New member
לא, לא, לא...

אוון הוא אחיו החורג של אנאקין- כלומר שאין ביניהם שום קשר ביולוגי. אוון הוא בנו של לארס מהנישואים הקודמים ואין לו שום קשר לשמי, לכן הוא כל כך גדול.

lord moul

New member
יש הרבה מאוד אבסורדים סביב

אנקין.. כמו למשל איך הוא השיג את פדמה בגילאים... (מוזיקה של חיזרים....
)

אורי רז

New member
כבר יש הסבר לכך שג'נגו פט אומר

שהוא נשכר לשמש כ host לצבא הכפילים על-ידי טירנוס באחד מהירחים של בוגדן(לורד טירנוס - כינוי של מאסטר דוקו) כש- א. דוקו הוא שכר את ג'נגו לחסל את אמידלה - למה לג'נגו לתת רמז עבה לקשר ביניהם, כשברור שדוקו וג'נגו רוצים לשמור על הקשרים הנרחבים ביניהם בסוד ? ב. אובי ואן לא מניד עפעף. אם הכינוי מוכר לו, למה הוא לא מעביר את האינפורמציה ליודה, ואם הוא לא מוכר לו, למה הוא חוקר לגביו ? ג. נראה שדוקו מופתע מהופעתו של צבא השיבוטים, אם כי אפשר והוא לא ידע למה הוא שוכר את ג'נגו.

Padme Amidala

New member
לא נראה לי שירדתי לסוף דעתך...

כי לא כל כך הבנתי את השאלות שלך. דוקו רוצה לחסל את אמידלה בגלל ההסכם עם ניוט גונריי, והוא הופתע לגבי הצבא כי כנראה הוא באמת הופתע מהצעד של הקיסר. לגבי השאר לא הבנתי למה אתה מתכוון...

אורי רז

New member
אני אסביר את עצמי

ג'נגו פט אומר לאובי-ואן קנובי שהוא נשכר על-ידי אדם בשם טיראנוס כדי להיות המקור שממנו ישבטו את החיילים לצבא המשובטים. לורד טיראנוס הוא הרוזן דוקו - לורד סידיוס פונה לדוקו בכינוי הזה בסוף הסרט. השאלה שלי היא למה ג'נגו מגלה לאובי-ואן שטיראנוס שכר אותו ? [ייתכן ומדובר במישהו אחר שנקרא טיראנוס, אבל יש לי איזה תחושה שבשורה התחתונה מדובר באיזה מזימה של הקיסר.]

למעלה