בין 8 ל-12

hapax legomenon

New member
מה הקשר לשכירות?

אם את משתמשת בגז לבישול בלבד, אז את רק צריכה כירה חשמלית - עניין של 300-200 ש"ח בקושי. שמים על כירת הגז (כי כבר לא צריך אותה) ומחברים לשקע הקרוב. זהו. וכאמור, זו הוצאה חד-פעמית שתחזיר את עצמה תוך שנים ספורות.

meitush123

New member
פלטה חשמלית זה זוועה

לנו יש אבל אנחנו קיבוצניקים ועל כן אוכלים בבית לעיתים רחוקות. כל פעם מחדש אני מתלהבת מהאפשרות לעשות חביתה ממש מהר אצל סבא וסבתא שלי.

shellyland

New member
הוט (כבלים) באים גם בשבע בבוקר.

אני, כשאומרים לי דבר כזה, מתעקשת שירשמו אותי ראשונה לאותו בוקר ומבהירה שאם לא יגיעו ממש על הבוקר, לא אהיה בבית. מצידי, שיבוא סתם.

צימעס

New member
הוט לא מצליחים להגיע אם אין טלפון בבית.

ככה לא התקינו לי טלפון כי בדיוק גנבו לי את הסלולארי, ולכן פניתי למתחרה (בזק). אח"כ הם גם רצו לחייב אותי על השבועיים בהם לא הייתי מחוברת, בטענה ש"את מחוברת בבית הקודם". דאה. אני כבר לא גרה שם, וביקשתי שתנתקו.

עדכונים

בשעה 12:35 כשה"רבע שעה" שהוא הבטיח לי כבר עברה עם תוספות התקשרתי שוב עוד פעם בירור שם, מס' לקוח (אני עדיין לא יודעת אותו, דירה חדשה), מס' טלפון, כתובת ועוד ושוב בירור עם הטכנאי "עוד חמש דקות הוא אצלך" אני: "לא רוצה. אני צריכה לצאת לעבודה (כבר מזמן). שיהיו אצלי מחר ב-8. היא: "אני לא יכולה להבטיח. כל ההזמנות למחר כבר סגורות" אני: "יש שם מנהל שאפשר לדבר איתו?" היא: "לא. אין כאן מנהל" אני: "איך אפשר להתלונן?" היא: "לשלוח פקס" ואז פרוצדורת המספר וכו' אחרי עשר דקות (12:50) הוא הגיע, עם עוזר. חמש דקות עבודה וזהו. הגעתי לעבודה בשעה 13:15. אני אשלח פקס, כמובן אבל גם אבדוק איפה ואיך מתלוננים (צריך לעשות את זה כשהזעם עוד טרי, נכון?)

יופי

טוב לדעת על האתר הזה אבל: א. לא מצאתי שם קטגוריה שתחתיה יכול להיכלל ספק גז ב. הם שולחים את התלונה למחלקת פניות הציבור של החברה - את זה כבר עשיתי בעצמי (אם כי אני מניחה שמשלוח תלונה מצד גוף גדול (??) עשוי להיות אפקטיבי יותר מתלונה פרטית.) תודה על המידע

ב. ../images/Emo127.gif

א. המממ.... חדרי כושר וספא?

למעלה