בין 2 ל3 אחוז מחבלים נהרגו, נשארו בעזה עוד 98- 97 אחוז מחבלים בעזה.
אז להשמיד את כל אוכלוסיית עזה? יש לך שיטה? זה כבר סדר גודל תעשייתי. איך עושים את זה? הפצצות מהאוויר לא יעזור.בין 2 ל3 אחוז מחבלים נהרגו, נשארו בעזה עוד 98- 97 אחוז מחבלים בעזה.
לא להשמיד אוכלוסיה אזרחית. אלא את המחבלים. בעיניי אין אולוכסיה בעזה, אלא טרורסיטים. וטרור חייבים למגר מהשורש,אז להשמיד את כל אוכלוסיית עזה? יש לך שיטה? זה כבר סדר גודל תעשייתי. איך עושים את זה? הפצצות מהאוויר לא יעזור.
לא כל כך הבנתי. אני לא מדבר על 2-3 מחבלים שנהרגו, אני מדבר כאחוז מהאוכלוסיה הכללית. את מציע להרוג עוד 97 אחוז. אז איך עושים את זה?לא להשמיד אוכלוסיה אזרחית. אלא את המחבלים. בעיניי אין אולוכסיה בעזה, אלא טרורסיטים. וטרור חייבים למגר מהשורש,
בבתי ספר נמצאו נשקים, בבתי חולים נמצאו נשקים, במנהרות, בספארי, בבתים פרטיים, נמצאו נשקים ודרך למנהרות.
אולי לגרום לצואנמי בים של עזה ?
עזה מחוזם של מחבלים.![]()
עשרות כלי נשק ומטענים בגן הילדים: צפו בחשיפה של צה"ל ברצועת עזה
במהלך פעילות חטיבה 551 בבית חאנון שברצועת עזה, נחשפו עשרות אמצעי לחימה שהוסלקו בגן ילדים במרחב. בנוסף, הלוחמים איתרו והשמידו פירי מנהרות רבים והשתלטו על מבנים צבאיים ואף אזרחייםm.maariv.co.il
אולי לגרום לים להציף את עזה?לא כל כך הבנתי. אני לא מדבר על 2-3 מחבלים שנהרגו, אני מדבר כאחוז מהאוכלוסיה הכללית. את מציע להרוג עוד 97 אחוז. אז איך עושים את זה?
הבדוואים אינם מתים, הם מקבלים דמי ביטוח לאומי ללא סוף.אחרי שאני מקבלת ומאמצת את הטיעון שבעזה אין 'לא מעורבים' אני רוצה להגיד כאן שזה עצוב שגם השונאים הכי גדולים שלי נהרגים...
וגם כשאני מבינה שבמלחמה, כל מלחמה, אזרחים נהרגים זה עצוב.
גם עצוב שבגלל נרטיבים שיקריים כל העולם כולו... לא מצא דרך למלט את העזתים מהתופת. תחילה ניתן היה הרי למלט עשרות אלפי פליטים ויותר בשלוש השבועות לאחר הטבח ואני יכולה לנחש שמדינת ישראל היתה שמחה לאמן את כוחות המילואים שלה עוד חוש עוד חודשיים לו נתבקשה לתת צ'אנס לעולם להוציא כמה שיותר פליטחם. אבל העולם לא זז... למה?
ובלי קשר 2%-3% מכמה? מי יודע כמה תושבים ברצועת עזה?
הרי כאן אצלנו... שיא טכנולוגיה... דמוקרטיה ובמגזר הבדווי בנגב זקנים לא מתים... (ברשומים כמובן) לטובת ביטוח לאומי...ןמיו"ש 0% הגירה... כי ל'פלשתינים' יש אג'נדה... ונרטיב באין ביטוח לאומי... אז מי מאמין לחמאס???
מהרבה. לא יודעים כמה שי, המספר שיותר אמין כמה מתו: יותר מ37000ובלי קשר 2%-3% מכמה? מי יודע כמה תושבים ברצועת עזה?
אכן אין להאמין לעזתיים.כשמביאים לי מספר עגול מידי... אני באופן מידי... צבינה שעסקינן בפייק. לא יודעת מי ספר? לא יודעת מתי ספרו הרוגים במנהרות עמוקות... בבתי שהופצצו. כל גןרם בונה לעצמו תזה. קבל או דחה. אני לא מאמינה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.