בין תקוה ליאוש

מצב
הנושא נעול.

פוריה1

New member
בין תקוה ליאוש

בין תקוה ליאוש
הרופא שלי הפסיק אצלי נסיון טיפול כדי לנסות נסיון אחרון לפני תרומת ביצית בינתיים הוא נתן לי פרוגילוטון מה שאמור להחזיר לי מחזור בתום סדרה של חודש מהכדור הזה. חודשים אין לי מחזור ופתאום באמצע החבילה יש לי דימום. מישהי יודעת מה המשמעות מבחינתי? השחלות שלי נראה לי משוגעות לגמרי ? האם בטרוף שחלות אפשר בכלל לקבל גם תרומת ביצית? אשמח לקבל כל מידע גם אם ידכא אבל אני חייבת לדעת את המציאות

adamama

New member
בתרומת ביצית לרחם יש תפקיד חשוב

בין תקוה ליאוש
הרופא שלי הפסיק אצלי נסיון טיפול כדי לנסות נסיון אחרון לפני תרומת ביצית בינתיים הוא נתן לי פרוגילוטון מה שאמור להחזיר לי מחזור בתום סדרה של חודש מהכדור הזה. חודשים אין לי מחזור ופתאום באמצע החבילה יש לי דימום. מישהי יודעת מה המשמעות מבחינתי? השחלות שלי נראה לי משוגעות לגמרי ? האם בטרוף שחלות אפשר בכלל לקבל גם תרומת ביצית? אשמח לקבל כל מידע גם אם ידכא אבל אני חייבת לדעת את המציאות
בתרומת ביצית לרחם יש תפקיד חשוב
לשחלות לדעתי לא- בכל אופן לא בשלב הראשוני של יצירת זקיקים , גדילתם וגרימת ביוץ. את השלבים הללו התורמת עוברת ואת צריכה רק רירית טובה כדי לקלוט את העובר. מאחלת לך בהצלחה בניסיון הזה

אדוינה

New member
היי פוריה!

בין תקוה ליאוש
היי פוריה!
בהחלט קורה שיש דימום באמצע נטילת הגלולות. ייתכן שצריך להחליף את הסוג בגלל מינון האסטרוגן והפרוגסטרון שבגלולה,או אם שוכחים לקחת גלולה אז יכול להיות דימום. אני לא חושבת שזה יכול להשפיע באיזה אופן על הטיפול תרומה,כפי שאדממה כבר כתבה. שיהיה בהצלחה!

פוריה1

New member
מילות תודה../images/Emo39.gif

בין תקוה ליאוש
מילות תודה

אין כמוכן בנות מזל שאתן כאן. לא השגתי את הרופא שלי כי ככל הנראה הוא בחול (לא שוחחנו קרוב לחודש) מזל שיש לי אתכן. מה היו עושים כשלא היה אינטרנט?!

פוריה1

New member
שאלת תם

בין תקוה ליאוש
שאלת תם
האם קליטת ביצית היא פונקציה של גיל? והאם יש גורמים שמסייעים להצלחה של קליטת תרומת ביצית?

ROSMARY

New member
היי לך פוריה

שאלת תם
האם קליטת ביצית היא פונקציה של גיל? והאם יש גורמים שמסייעים להצלחה של קליטת תרומת ביצית?
היי לך פוריה
קליטת ביצית היא פונקציה של כמה דברים ולא רק גיל . (דווקא גיל הוא הפחות חשוב בתרומת ביצית) . זה יכול להיות מצב הרחם , הרירית , קרישויות דם ,איכות הזרע - (כולל גנטיקה) מצב בריאות כללית ואני בטוחה שיש עוד ועוד שאני לא חושבת עליהם ואולי מישהי אחרת תשלים אותי , רוזמרי

אדוינה

New member
גם אני חושבת כך.

היי לך פוריה
קליטת ביצית היא פונקציה של כמה דברים ולא רק גיל . (דווקא גיל הוא הפחות חשוב בתרומת ביצית) . זה יכול להיות מצב הרחם , הרירית , קרישויות דם ,איכות הזרע - (כולל גנטיקה) מצב בריאות כללית ואני בטוחה שיש עוד ועוד שאני לא חושבת עליהם ואולי מישהי אחרת תשלים אותי , רוזמרי
גם אני חושבת כך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה