בין תיכון לצבא

Muh87

New member
בין תיכון לצבא

כולכם פה תעברו לבין תיכון לצבא מתישהו ואני מתגייס די מוקדם. אז זה אומר שאני קופץ ישר לסדירים? איך זה הולך? לא בא לי להיות בפורום שמדבר כל הזמן על הצבא...

m i r u s h i

New member
בנאדם../images/Emo108.gif

לא צריך לפתוח כל הזמן הודעות חדשות.. היית יכול לנצל"ש את השאלה הזו לשרשור אחר.. רחמים על המנהלים :/

Eowyn of Rohan

New member
#$%#$%#../images/Emo43.gif|זבל|

אז תבוא לבין תיכון לצבא, אף אחד לא יגרש אותך. להבא, אל תפתח הודעה חדשה, במיוחד כשהפורום מפוצץ בהודעות חשובות שחבל לדחוק לעמוד השני. זאת לא בעיה לנצל"ש.

shiran™

New member
נצל"ש!!! ../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif

החיפוש החדש ממש ממש ממש מגעיל. שמישהו יגיד לחבר'ה שם בתפוז שיחזירו את הישן! מהר! ומישהו יכול לתת לינק לשרשור של "100 עובדות\פרטים עליכם" הישן? אני לא מוצאת אותו עם החיפוש הזה :-\

shiran™

New member
מזל שהעתקתי - ת':

שוגית -
צליל - כבר מה27.12.05 אמרת יאו! חכי.. לאט לאט נגיע ליום שבו הכל התחיל
נ.ב - זה שכותבים
לא עוזר

צליל88

New member
שיראני,../images/Emo179.gif

שמת לב ב100 שלי, למס' 75? המילה הראשונה..
. [ועכשיו כולכם תהיו חטטנים ותבדקו גם
] הא, ואני גם לא בטוחה לגבי השם של הבת השניה שלי. אני חושבת על חושן או שלהב
.

../images/Emo176.gifיאללה, בואו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

a Warming Sign

New member
../images/Emo207.gifאררר../images/Emo194.gif

הדילמה: בסופו של דבר[למרות כל הכחשה או התנגדות מצידי
] יש "נשף סיום",או איך שלא תקראו לזה,לשכבה שלנו.. זה עולה 80 ש"ח[
],כולל הסעות,שתייה,וכל זה.. מצד אחד,אני לא רוצה לא להיות שם. מצד שני,זה יהיה כמו כל מסיבה וכולם ישתכרו
,ואני גם ככה לא סובלת חצי מהשכבה[לטס פייס איט]..לא משהו מיוחד.. ובטח לא משהו ששווה את הכסף.. אני לא יודעת אם ללכת או לא

shir el

New member
אמרתי ..

לדעתי .. כדאי לך ללכת .. בי בכל-זאת .. הי'ית עם השיכבה תקופה מסוי'ימת ..... ושהם יחזרו עם חוויות .. אולי תצטערי שלא הלכת ... אבל תעשי מה שאת מרגישה ..
זה במלון
כי 80 שקל .. זה ממש זול .. אנחנו משלמים 250 ...

a Warming Sign

New member
לא,זה מסיבה במועדון../images/Emo194.gif

שמעתי "טרמינל" מבין המילים שהצלחתי לקלוט,אבל לא בטוחה
בקיצור,זה לא משהו יוקרתי[ותודה לאל.]

onix 88

New member
לדעתי כדאי לך ללכת

אני בטוח שתצטערי על זה אם לא תלכי, זאת חוויה, בכל זאת לא מסיימים י"ב כל יום. גם אם את לא אוהבת את כולם, יש כמה שכן, אז תהיי איתם, ואני בטוח שיהיה נחמד. וגם אם לא, לא קרה שום דבר, הפסדת כמה שעות מהחיים, וגם 8ם ש"ח

למעלה