בין תיכון לצבא!!!

MaddyD

New member
קקה

מה הדבר הכי טוב בתיכון? שגיליתי כל כך הרבה על עצמי בתקופה הזאת, שזה די מטורף. מה הדבר הכי רע בתיכון? יותר מידי, אני חושבת שרוב 'טראומות' חיי רוכזו ב4 שנים הללו.. מה לדעתכם יהיה הכי טוב בצבא? זאת בערך התחלה חדשה0 ועוד בתחום שמעניין אותי.. אני מקווה לצבור ידע בתחום שאקח איתי הלאה ולהתפתח אישית דרך זה מה לדתעכם יהיה הכי רע בצבא?האופציה לשיבוץ מזוין.. קקה

Drorrrrrr

New member
האם

מה הדבר הכי טוב בתיכון
מגמת קולנוע. מה הדבר הכי רע בתיכון
חבורות חבורות. מה לדעתכם יהיה הכי טוב בצבא
האפשרות להכיר חברים חדשים. מה לדתעכם יהיה הכי רע בצבא
המשמעת.

shira245

New member
דוגרי.

חוצמזה שOPEN UP יש עוד אנשים בעולם... אין שום דבר רע בלהיות חבורה אבל זה גם חוסם אותך באיזושהו אופן מלפגוש חברים חדשים.

BlackJack1

New member
לדעתי

מה הדבר הכי טוב בתיכון? החברים כמובן,ההווי,ההפסקות מה הדבר הכי רע בתיכון? מבחנים וערסים מה לדעתכם יהיה הכי טוב בצבא? החברים ללא ספק הם אלו שלרוב יקבעו את המצב רוח שלך מה לדתעכם יהיה הכי רע בצבא? מכ"יות מפגרות שחושבות שהן חצי אלוהים אטימות של המערכת ובירוקרטיה

JMSixfeetsmall

New member
אממ אממ...

מה הדבר הכי טוב בתיכון? החברים, ההפסקות, השיעוריים החופשיים כשאנשים באנגלית, ההודעה שהמורה לא הגיעה ואפשר ללכת מוקדם הביתה\להגיע מאוחר לבית ספר.
מה הדבר הכי רע בתיכון? כשלא מקבלים את ההודעה שהמורה לא הגיעה, באים לבית ספר ומחכים כמו מפגרים שעה\שעתיים... וכמובן מבחנים וזה.
מה לדעתכם יהיה הכי טוב בצבא? חטיף "גלי צהל", סתם.. אני מקווה שהחבר'ה יהיו איכותיים (מישהו אמר בק"שיות במבה?)
מה לדעתכם יהיה הכי רע בצבא? לא יודעת.. המשמעת? המדים? (למרות שאני אהיה בחיל הים - מדים לבנים
)

התשובות שלי!!!

הדבר הכי טוב בתיכון--> אני מניחה שהחברות והחברים הדבר הכי רע בתיכון--> הלימודים!! =] הדבר הכי טוב בצבא--> שיצא להכיר המון אנשים חדשים! הדבר הכי רע בצבא--> הטרטורים?!

Dawson girl

New member
טובנו

הדבר הכי טוב בתיכון: החברים, הנשף
וההרגשה להיות שמיניסט
הדבר הכי רע בתיכון: הבגרויות והלחץ של המבחנים וההצטיינות
הכי טוב בצבא: המדים
ושינוי הסביבה וזה..
הכי רע בצבא: היחס למתנדבים

Dawson girl

New member
זה לא שיב' היתה כזאת שווה

אבל ההרגשה של להיות בשנה האחרונה, לזה התכוונתי
בכלל בתיכון הכיתה הכי טובה היתה י'

hell cen be fun

New member
אומרים שצריך נושא.

מה הדבר הכי טוב בתיכון? החברות. מה הדבר הכי רע בתיכון? הלימודים? הלחץ? חוסר האיכפתיות...להמשיך? מה לדעתכם יהיה הכי טוב בצבא? שרות לאומי. העבודה המוטרפת. מה לדעתכם יהיה הכי רע בצבא? העבודה המטורפת

nettus

New member
תם תם תם

מה הדבר הכי טוב בתיכון?החברים מה הדבר הכי רע בתיכון?המורים מה לדעתכם יהיה הכי טוב בצבא?אין לי שמץ מה לדתעכם יהיה הכי רע בצבא?חוסר שעות השינה

red tomato

New member
מעניין אם מישו בכלל יקרא..

מה הדבר הכי טוב בתיכון? החברים והזכרונות
מה הדבר הכי רע בתיכון? הב(עע)גרויות
מה לדעתכם יהיה הכי טוב בצבא? להתרחק מהבית ולפתוח דף חדש.. אנשים חדשים.
מה לדתעכם יהיה הכי רע בצבא? הריחוק מהחברים מהבית.

למעלה