בין-תחומי

בין-תחומי../images/Emo9.gif

היש משהו קרוב לשלמות יותר מבית קפה שמשלב ספרים בתוכו? אחחחח, עוד לא חוויתי אך מתכננת בקרוב. במיוחד נראים לי שווים אלו שרואים בסרטים. חלומות מתוקים(
)

אפיפני

New member
תמול שלשום בירושלים ../images/Emo39.gif

ואפילו טעים שם ויש גם ערבים של דיונים ספרותיים וראית שירה באנגלית ועברית הם שולחים את תכנית החודש בדואל למי שנרשם אצלם.

Synthetic mE

New member
הםם בספר "בית השינה"

של ג'ונתן קו (מישהו קרא?) רוב העלילה מסתובבת סביב בית קפה שכזה.. למעשה כל האירועים החשובים בסיפור מתרחשים בבית קפה הזה.. ספר נחמד ובית קפה עם ספרים.. יש לנו כאן אחד כזה, אבל אף אחד לא באמת נוגע שם בספרים.. לא עד כמה שראיתי.. (ואפשר להבין למה אחרי שעוברים על האוסף
)

neta2

New member
אני קראתי את "בית השינה" ומאד

נהניתי. באמת בית הקפה הוא מאד מרכזי בעלילה . אגב, בית השינה, טרם הספיקותי לקרוא את "מועדון האידיוטים" מישהו קרא ויכול להמליץ?

Synthetic mE

New member
את האמת עוד לא קראתי

אבל אני מתכננת עקב המלצות חמות חוזרות ונשנות שקיבלתי.. אני טועה או שאלו שני הספרים היחידים שלו?

ל א

New member
יש לו עוד ספרים באנגלית

בעברית יש רק את השניים הללו.

Rivendell

New member
עשו את זה בכמה מקומות בהרצליה

הבעיה היא שאלה לא ספרי קריאה פרופר, אלא בד"כ ספרים עם תמונות ודברים כאלה. זה נחמד, אבל לא זה. בארה"ב יש בתי קפה שבהם ממש יש בפרייה מפוארת. הבעיה עם *זה* היא שצריך לשבת כמה שעות אם מתחילים ספר ולא מצליחים להפסיק

"תולעת ספרים" בכיכר רבין

נחמד, אבל לא כל כך כדאי לקנות שם ספרים. לפחות לפי מה שראיתי זאת חנות יקרה.

Boojie

New member
היה כזה בחיפה, בזיו.

לא יודעת אם עדיין יש, אבל היה מקום נורא נחמד.

LIRY1

New member
ספריה -בית קפה הולך ממש!

בארה"ב יש המון בתי קפה עם ספריות, ויותר מזה - בכל ספריה או בכל חנות ספרים (הגדולים - 5-7 קומות של ספרים וספרים וספרים - פשוט מדהים!) בקומה העליונה יש בית קפה (סטארבקס בדר"כ) ומסביב ספרים שכולם שותים קפה וקוראים ספרים. אווירה ממש כיפית!

behemot

New member
עולם הירחונים או משהו כזה לא? היה

שם שרות מהמזעזעים שידעה חיפה...

תלתלית

New member
גם בכפר ידידיה יש כזו חנות

שכחתי את שמה. אתרוג או לולב משהו שקשור בשבעת המינים...

למעלה