בין ענפי הזית

yanaw

New member
בין ענפי הזית

בין ענפי הזית\ yanaw בין ענפי הזית, מסתתרת אהבה, והיא כולה נואשת, רוצה שתמצא אותה. אז אם תפגוש עץ זית, חפש בין העלים, ואולי שם תמצא, את מה שכולם מחפשים!

זהרי

New member
לחפש

מעדיף להיות כמו הדרוזים שעם האהבות יורדים לזיתים לאט מחפשים לאט קוטפים ובעיקר מוסקים בשלווה ככה רוצה אני אהבה... ואהבה תגיע במהרה ככה סתם ללא סיבה וללא עץ או עלים תגיע היישר למיחלים ולך היי אחות ברוכה היי אחות עם פעימה ואורך רוח לאהבה גם אם נפגעת..נורא זהרי

פרח*בר

New member
יופי אבל...

היי, קראתי שוב ושוב...הרעיון מאוד ברור, אולי יותר מידי ברור... איני יודעת למה אבל, חסר לי מעט הסבר, למה דווקא עץ הזית...בתוך השיר כוונתי. האם יש כאן רמז אישי? אם כן, אז איני נמענת הולמת לשיר - ראי דברי כלא היו. נורא מסקרן אותי לראות את הרעיון המעניין, שבשיר זה, מלא יותר, עשיר יותר...אבל זו רק דעתי. מקווה שתראי דברי כהארה ולא כהאפלה. :)

*קסנדרה

New member
עץ הזית והאהבה

פרח בר תהית, למה נבחר דווקא עץ הזית לשמש ``מסתור`` לאהבה. קראתי ותהיתי אף אני. פניתי למקורות וחיפשתי מענה, מה מסמל עבורנו עץ הזית, והנה. הזית מאריך ימים מאות בשנים, חוקרים מראים על עצים בארץ אשר גילם מוערך בלמעלה מאלף שנים. בימים עברו נהגו בנות ישראל לקשט ראשן בזרי ענפי זית כסמל לאריכות ימים. אף מדינת ישראל חרטה בסמלה שני ענפי זית העומדים בצידה של המנורה, כסמל לשלום ולשגשוג. אז אם ברצוננו להסתיר אהבה שלא תאבד אלפיי שנים, עץ הזית נמצא מתאים. קסנדרה

פרח-בר

New member
תודה, ועוד...

היי קסנדרה, תודה על שהארת עיני בנושא עץ הזית. קראתי גם את שירו של זהרי המוסיף הארות בנושא. היה מעניין אותי מאוד לראות את ה... כ ו ת ב ת... מכניסה את דעותיה והקשריה לעץ הזית...בקונטקסט של השיר ובכך מעבה אותו. אבל, כמובן, זו תחושתי. תודה, פרח-בר

yanaw

New member
זה טוב שיש אבל

היי! קראתי את התגובה שלך. תראי, את השירים שלי אני כותבת ללא הרבה מחשבה של ``מה יחשבו אנשים`` או ``איך ינתחו את השיר`` אני פשוט זורמת... אני לא משוררת דגולה,ואת השירים שלי אני כותבת מתוך הלב ובנסיון להוציא רגשות. את השיר הזה כתבתי ללא הרבה מחשבה, זרמתי. בכל אופן, אני שמחה שהגבת!

למעלה