בין מציאות לחלום...

אוסי

New member
בין מציאות לחלום...

בין מציאות לחלום עוצרת לרגע מביטה דרך החלון היש משהו מוזר היום ?? לא, הכל כאתמול שלשום אז איפה אני היום? היכן שרק ארצה בין מציאות לחלום חושבת, במה אבחר היום?? כמובן בחלום ..... כי שם אף אחד לא יכול להגיד לי מה לעשות אף אחד לא יכול להעיר הערות כי שמה עושים הרבה שטויות ואני שדי שמרנית בעיניי בדימיוני מרשה לעצמי לחרוג מכללי עושה כל העולה לרוחי ממש כיף שם בדימיוני אז למה לי להיות מציאותית רק שאני מוכרחה אני חוזרת לעולמי האמיתי...

tairon

New member
אוסיייייייי

אני חושב שגם בחיים אף אחד לא יכול לומר לך מה לעשות אלא אם כן ואת נותנת שזה יקרה.. אכן צדקת בחלום אנחנו יכולים לעשות מה שבא לנו.. אבל אם יוצא לנו להגשים את אותו חלום יכול לומר לך שההרגשה היא נפלאה...

אוסי

New member
טאי ...

אף אחד לא אומר לי מה לעשות אבל אני ילדה כזאת שרק בשנים האחרונות התחילה לחרוג מהמוסכמות ואני נהנת מזה כל רגע אגב,כוונתי היתה שבדמיון אני יכולה להיות איפה שרק ארצה ועם מי שרק ארצה ...(אבל אני אוהבת את התגובות שלך - הן גורמות לי לחייך) וחוץ מזה איפה ברחת לי היום האוכל נשרף ,עכשיו אני אוכל ומאז לא חזרת ... מה האוכל עדיין לא התעכל לא יפה טאי, לא יפה ...

אין דבר שנוא יותר עלי מאשר כשאומרים

כשאומרים לי מה לעשות כמה שמבינה אותך! עופי לך עם הדימיון: להיות כמו ציפור. לעוף ידיים פרושות לנשום את הרוח והאוויר, בגבהים; ושקט... הרים וים זורמים תחתייך הלאה, הלאה

למעלה