בין לבין

בין לבין

כשאת מתחילה לגעת בעצמך למשמע המילים שאני אומרת, אני יכולה בקלות לשמוע איך את משילה מעלייך שנים של סגפנות בזמן שאנחותייך מגיעות אליי דרך השפופרת. זה מצחיק אותי כשאחרי שהכל נגמר והאיברים שלך מתקררים את פתאום בבת אחת מתעשתת ואומרת לי כמה שזה לא צנוע, וכמה שזה מוזר לך לעשות את זה. אני אוהבת שאת מתרגשת מכל מילה שיוצאת לי מהפה, כמו ילדה קטנה בגן שעשועים. שאת צוחקת כל כך מהשטויות שלי, שאת מדברת במילים שהן רק שלך (שרק אנשים בודדים יכולים להבין), שאת מתקשרת בלילה. ובבוקר. ובצהריים. שאת לא שוכחת לציין אף פעם כמה שאת רוצה לחבק אותי, ולנשק. שאת מקבלת קריזות, שאת משוגעת כמוני. אני אוהבת שאת אומרת שאת מפחדת, מאיך שהחיים שלך הולכים להתהפך כשאני ממש אכנס לתוכם ואהפוך לחלק מהם. את מספרת על הגברים שדחית, על זה שאת הרבה פעמים מוצאת את עצמך מסתכלת על גוף של בנות, על איך שהציעו לך נישואים וסירבת בנימוס. ואני רק רוצה לטעום קצת ממך, מהרעננות שלך, מהנעורים שלך, אפילו שאת גדולה ממני בארבע שנים. אני מרגישה ברת מזל כשאת מתמוגגת מכל מילה שלי, מכל צליל שבוקע מגרוני, מכל אנחה. כשאת אומרת שאני משגעת אותך, ושחשבת עליי המון היום. ואני עכשיו רק רוצה לבקש מאלוהים שיתן לזה לקרות, שישחרר אותי להתאהב, להסחף. ללמד אותך אהבת אשה, להפוך את עולמך. לתת לך להפוך את שלי. מגיע לי אותך, לך מגיע אותי.

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

למעלה