בין כוכבים ורוח

בין כוכבים ורוח

אולי באמת זה נועד להזכיר לנו שבסוף נמות. כי אין כל נחמה בטיפולים וקבוצות תמיכה - למרות שלא ניסיתי. ובמקרה שלי גם איני יכול להתאבד או לטוס לחו"ל או לשתות את עצמי לדעת, שכן עלי להיות שם עד הסוף בשביל שני ילדי הקטנים שהתייתמו כמוני. ואולי זו באמת נחמה הידיעה שבסוף עוד ניפגש, אני ואשתי אהובתי היחידה, אם ילדי, איפה שהוא במקום קריר בין כוכבים ורוח. והלוא ברור שהיא היכנשהו, קרן אור ממש כשמה [אורית], זכה ואוורירית, ללא צער או מכאוב, קרן אור אהובה שלי. קרן אור יחידה שלי. "יפות ממנה יש, אך אין יפה כמוה" אלתרמן

yazi22

New member
באמת אין נחמה

אבל ישנה הידיעה המצערת שכאשר חצית את הקו הנורא הזה, אל העולם האחר והבלתי מוכר הזה, אתה לא לבדך. למרבה הצער יש בצד הזה רבים, רבים מדי. הידיעה שיש כאן רבים שיודעים מה אתה מרגיש ומה אתה חווה, יש בה מעין שותפות והשתתפות בצער. ועוד ידיעה מצערת היא שהחיים שלנו עצמנו נמשכים, לרע אבל גם לטוב. ברצותנו או שלא ברצותנו, הם ממשיכים, ומושכים אותנו איתם. כרגע זה לא נראה כך, וזה לא משנה. כל בוקר תתעורר ליום חדש, ועד הערב הוא יעבור. אהבה לך, לילדים, ולאורית, היכן שלא תהיה.

תודה yazi

דבריך באמת חיממו את ליבי. שולח גם לך וליקיריך אהבה גדולה. חזק ואמץ! תודה מכל הלב, יוני

yazi22

New member
יוני יקר

דרך הדף האישי שלי תוכל למצוא קישורים לכמה דברים שכתבתי שאולי תמצא בהם ערך בימים האלה. יעקב.

דליה ח

New member
קרן אור חמה ואוהבת

אכן אין נחמה בטיפול או בקבוצות תמיכה, אין נחמה בכלל, אבל לא נחמה אנחנו מחפשים, אנחנו מחפשים מקום לשתף, לפרוק, ועם אנשים שחוו את מה שאתה חווה עכשיו ,אתה תרגיש יותר נוח. בקבוצות תמיכה אתה יכול לקבל טיפים מ"ותיקים". זה כל כך טרי,עכשיו זה לא רלוונטי אבל בהמשך, אל תפסול, נסה כל מקום שיכול להקל. אתה צודק, הידיעה שבסוך הדרך ניפגש באמת עושה משהוא, יש למה לחכות. אבל עד אז, אורית שולחת לכם קרן אור שתלווה אותך ואת הילדים בכל צעד שתעשו. תאמין לי שאתם תרגישו את זה. אורית אולי נמצאת במקום קר בין רוח וכוכבים כמו שתיארת אבל הקרן שהיא שולחת תהיה חמה ואוהבת כמו שהיא עשתה בימי חייה. זכית לאהבה אמיתית, ואהבה כזו לא נגמרת, היא תלווה אותך בגידול הילדים , ובבוא העת בחיים חדשים. עכשיו הכל נראה שחור, עם הזמן זה מתבהר, והמציאות מתיישבת במוח ומנחה אותנו להמשיך בחיים. אני מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך ולילדים חיבוק גדול.

דברייך חיממו את עולמי הקר

תודה מכל הלב, על הדברים, על האיכפתיות. חיבוק גדול גם לך בכאבך! יוני

אני

כל כך מבינה אותך. אימי ניפטרה לפני כחצי שנה. גם אני חושבת שאין כל נחמה בקבוצות תמיכה. גם אני מתנחמת שבסוף אפגש עם אימי היקרה והמקסימה. ישנם ימים מאוד קשים כמו היום. כשני מגיעה לקבר שלה אני מדברת איתה ובוכה. אני יודעת שהיא שומעת אותי ושהיא איתי. גם אישתך שומעת אותך. יש לך שני גוזלים מקסימים. זו סיבה טובה מאוד לחיות. חזק ואמץ.

למעלה