בין יאוש לתקוה...

בין יאוש לתקוה...../images/Emo14.gif

היום זהו יום השנה השביעי , שבע שנים עברו מאז אותו היום הנורא . שבע שנים של כאב וזיכרונות , שבע שנים של תקוות וחלומות. שבע שנים של עצב ובדידות , שבע שנים עם המון ריגעי תמימות . לא יודע אם אפשרי הדבר שישכח מליבי . מה רצינו סה"כ ? היינו שני ילדים , שני פרחים , את היית היפה מביננו. האהבה שלנו לא ידעה גבולות , היינו מצפים , ומחכים , סופרים את הדקות . לידך הייתי מאושר , הייתי על גג העולם . עד שהגיע אותו המוצ"ש , לא הרגשת טוב , או שמא לא רצית ללכת לבסיס ביום שלמחרת . נסענו יחד לשנלר, הולכים לרופא , להוציא ג´ , אולי נרוויח עוד בוקר אחד ביחד . עוד לילה בו נוכל להיתכרבל האחד בזרועות השניה . כשאני ניזכר באותו הרגע , בו הם פגעו בך פעמיים , לא פעם אחת , אלא פעמיים , כאילו שלא רצו להשאיר לנו תקווה בכלל. דמותך עולה מול עיניי, ואותו החיוך, החיוך שכה אהבתי , החיוך שאליו אני כה מיתגעגע, אני ניזכר בו ודמעות מציפות את גרוני , ועולות מעלה . אני זוכר כיצד רצתי לצד השני של המדרכה היית במרחק של עשרים מטר ממני , עד שהגעתי אלייך , זה היה ניראה כאילו נצח עבר . שכבת שם דוממת , ללא תנועה , פנייך היו מכוסות , באותו צבע אדום , שהכתים את בגדייך . הרמתי את ראשך אליי, חיבקתי אותך כ"כ חזק הבטתי לשמיים , ולא ידעתי למה . אני חושב שהצעקה שיצאה מגרוני באותו הרגע נישמעה היטב בכל העיר . מאז אותו היום אין לי מנוחה , אני מרגיש שחיי, הם כבר לא אותם חיים . היתחתנתי , הבאתי ילד לעולם , הכל ניראה זהב כלפי חוץ , אבל שתדעי לך אהובה , אני קרוע , אני שבור מבפנים . כי בלעדייך חיי הם לא חיים . גם היום כמו בכל שנה , איןלי הרבה ברירות , אלא להר הרצל לעלות . רק שם אני מוצא קצת מנוח רק שם יש לי קצת מרגוע . את כ"כ רחוקה ממני , אבל אני מרגיש שאני כה קרוב אלייך , כאילו ידי נוגעות בידייך , כאילו פניי , נוגעות בפנייך . אז רק רציתי שתדעי אהובה, שאותך אני כ"כ אוהב , למרות הצער והכאב . מוקדש לך אתי האחת והיחידה . אוהב .

תקווה

רק תקווה. תאהב בפנים ושהאהבה הזו תתן לך את הכוח לראות את העולם באור מיוחד, כמו אותה אישה, כמו אתי.

קוראת את מה שנכתב בדמעות....

גם ככה היום התחיל עצוב עם פיגוע ליד הבית ועכשיו זה... מקווה שנפשך תמצא מנוחה...

ואוו השארת אותי בלי מילים סחטיקה...

אהבה נצחית היתה לו ולה והיא נגדעה בטרגדיה נוראה הוא אהב אותה היא הייתה אהבת חייו והיום הוא יושב ונזכר ולבו ממש נישבר שבע שנים עברו והזיכרונות לא נעלמו היא תשאר בלבו לעד.. סחטיקה משתתפת בצערך ..היה חזק בשביל משפחתך...

גל ים..

New member
המילים..התחתנתי אבל אני איתך..

קרעו אותי הכי חזק..אתה קם בבוקר מתלבש מסתרק.. מחייך אל הילדים אל המראה שעומדת שם בחדר הרחצה.. אתה שולח נשיקה לבעל או לאישה שלצידך..אבל הלב שלך במקום אחר.. במציאות אחרת שונה..הלב שלך נמצא רחוק אי שם עם אדם אחר.. בתקופה אחרת שאיש לא יכול לחדור לתוכה..חלק זה עם אדם שמת ואתה לא מפסיק להתאבל ולשאול למה זה קרה דווקא לך?? אני מאמינה שהמצב הזה להיות שם עם אדם אחר מציאות אחרת זה לא רק קשור למוות..זה קשור גם לחיים.. זה קשור גם למערכת אחרת שאתה בונה מחוץ לחיים הנעימים שלך ...מחוץ למיים הטריטוריאלים.... כל כך יודעת ומבינה את הכאב את העוצמה את המילים שמעולם לא נאמרות במחיצת האנשים הקרובים לך... את המילים שאתה משאיר שם באותו מקום מיוחד ששייך לך ולאותו האדם.. תמיד מספרת על האיש שלי ..אותו האיש שלקח את ליבי או כמו שתמיד אנו אומרים אחד לשני ...חצי לי וחצי לך.. ואני יודעת בפנים שאם החצי הזה ילך אני לא אהיה אותו הדבר בלעדיו..החצי הזה שבזכותו אני קמה בבוקר מחייכת החצי הזה שהולכת לישון ומרגישה את הבל נשימתו כשאומר לילה טוב.. החצי הזה שבלעדיו אני כלכך חצי בן אדם ...וכשאני קוראת את המילים שלך שוב ושוב ...ויודעת מה מצבו של החצי שלי אני רק מתפללת שאלוהים לא ייקח לי אותו ... שלא ייתן לו לקחת אותו ממני וימשיך להעניק לו את הכח להלחם לחיות... לפעמים אנו פוגשים אנשים בדרך חיינו שמשאירים חותמם ומעצבים את חיינו.. אוכל לומר לך רק דבר אחד.. זכית זכייה ענקית ..לא יודעת כמה זמן היה לכם טוב והייתם יחדיו...אבל אין ספק שקיבלת מתנה אדירה תשמור אותה בכספת ומדיי פעם תציץ אל תוכה.. ותתרפק על זכרונות אבל אל תפסיק להאמין ולקוות שיום אחד תוכל לקבל מתנה חדשה לא פחות נפלאה.. אל תביט אל העבר בזעם אלא בחיוך של תודה... משתתפת בכאבך ומאחלת לחצי שלי שימשיך להאבק.. כי אני אוהבת אותו נורא.. גל

גל ים..

New member
מקדישה לך את השיר אבק דרכים..

אבק דרכייך ניקרות בכל פינה משאירות חותמן על החול ועל מדרכת האבן הקשה... וכשפנס הרחוב יאיר בחשיכה אדע עברת כאן והשארת שובל ארוך של הילה.. אבק דרכייך טביעות רגלייך הקטנות ישארו כאן כחותם גם אחרי לכתך .... אדע היית והייתי חלק ממך... גל

זהו....

עכשיו אני כאן , אחרי שעתיים שבהם ישבתי ודיברתי עם מצבה . עושים סוויץ´ , וחוזרים לחייך .

שיר29

New member
סחטיקוש......./images/Emo24.gif

קראתי עכשיו....... כולי צמרמורת.... מחבקת אותך מכאן.... וכן החיים מלמדים אותנו בכל מצב לעשות סוויצ... ולחזור לחייך, ללטף, לשיר, לצחוק ולשמוח.... הרי החיים גדולים הרבה יותר מאיתנו......
שיר29

למעלה