בין ט לדרך חדשה

coral37

New member
בין ט לדרך חדשה

מרגישה על גג העולם, יושבת על החביות הגבוהות בבסיס,מקום שקצת מנותק מכולם. מרגישה איך המרחק ממני לשמיים הוא רק נפילה אחת קטנה אל הקרקע,בוכה קצת כי חזרתי להרגלים הרעים ואני מצטערת. שכחתי את המשקפיים בחדר..אני כל כך לא רואה למרחק אבל מרגישה את היופי שמסביב. אני עייפה ותשושה, לא שואפת להגיע מפה לאנשהו. כועסת על עצמי. אני מאכזבת, אני לא מרגישה שראויה לטוב. כואב לי הראש. והנשק הכביד על ההליכה שלי כל פעם יותר. נמאס לי לחייך כשצריך. זהו, זה נגמר. מעכשו אני אהיה כל מה שבא לי, הרי אין דבר העומד בפני הרצון חוץ מהרצון עצמו. הראש שלי עבד שעות נוספות בשבוע האחרון, בקושי ישנתי,ההתלבטות גדולה, אני נמצאת בפני החלטה גורלית, יכול להיות שאני אשתף את הצבא.הבעיה שהבסיס קטן והמפקדים לא שומרים חסיון,אני אהפוך לשמועה,גם ככה אני מתוייגת פה כזאת שלא אוכלת. שיקפצו לי. זה קודם כל אני. אולי בגלל זה הפחד גדול. נכון לעכשו הפסקתי טיפול,מכירים את זה שהדרך מרגישה לא נכונה? לאן ממשיכים מכאן? ואם בכלל

levshavur

New member
קורל

שלום לך,
אני חושבת שאם ממילא את כבר "מתויגת" אז מה יש לך להפסיד??? וגם אם תהיה שמועה, אז מה??? הבריאות הפיזית והנפשית שלך חשובה יותר מהכול, אפילו יותר מהשירות הצבאי שלך...חשוב שתקבלי טיפול ולא משנה אם תישארי באותו מקום בצבא או שיורידו לך פרופיל ויעבירו אותך מקום (ואני מקווה שזה לא יהיה המצב..)
אין טעם לעטות עלייך מסכה של "הכול בסדר" ולחייך לכולם, כי אנשים לא מבינים את זה. זה כמו שביום רביעי הייתי עם בעלי במיון וה"מסכה" שלו זה להשתמש בהומור: הוא הצחיק את כולם, את הרופאים, את האחיות, ואת החולים...ולכן אף אחד לא התייחס אליו ברצינות, ואף אחד לא היה מודע לכך שהוא סובל מכאבי תופת...הם פשוט פספסו אותו ובגדול!!! או כמו שכשאני הייתי באשפוז הראשון ובשיא הדיכאון, לא ראו עליי תפקדתי "כרגיל" דיברתי עם האנשים שהיו מסביבי , חייכתי וכ'...:רק כשאני התחלתי לצייר פתאום הצוות קלט את חומרת המצב, כי פתאום הם ראו איך אני מרגישה "מבפנים".
לכן חשוב שלא תשמרי בבטן ותדברי עם מי שצריך על המצב שלך...
בהצלחה!!!
לבשה..

coral37

New member
תודה לבשה

דברים התחילו להתקדם, אני לא כל כך בטוחה לאיזה כיוון..טוב או רע, אני מניחה שזה קורה לפעמים. מקווה שאצלכם יותר טוב ושדבריםתחילים להסתדר. את צודקת.. שתיקות מזיקות אבל זה סוג של התמודדות,מגננה שכזאת וקשה לשנות גישה,גם אם ממש רוצים.. זה כל כך נכון אומנות בהחלט יודעת להעביר מסרים ותחושות..זה מדהים אותי כל פעם מחדש.וזה ככ מקסים בעיניי. שולחת חיזוקים רבים לך ולבעלך.

levshavur

New member
תודה שאכפת לך...

קולדון

New member
לשתף אותם זה הדבר החכם לעשות

וכמו שכתבת, שיקפצו לך.

מאוד טבעי שתרגישי חוסר רצון להחלים יחד עם המשאלה כבר לצאת מהסיבוך.
זה חלק מהקטע, וכל הזמן נלחמים חזק על הקולות השפויים האלו.. לאורך כל הדרך.

תעדכני!

coral37

New member
תודה קולדון

עדיין מתלבטת לגבי הצבא.. אבל באופן מפתיע סיפרתי לסבתא שלי בשבת,אני לא לגמרי בטוחה עד כמה היא הבינה. אני מניחה שזה סוג של צעד קדימה. הרגשה מעורפלת. תודה על העידוד!

למעלה