בין התיכון לצבא זמן "מת"

בין התיכון לצבא זמן "מת"

כן זה איום ונורא טווח הזמן בין התיכון לצבא. הם נופלים בין הכסאות, בלי מסגרת, בלי עבודה , בלי שום דבר. אי אפשר להבין איך דבר כזה קורה במדינה מתוקנת ועוד אומרים שאין אבטלה. מה מצפים מהם איך הם יעבירו את הזמן שלהם, בלי שום מסגרת. הם מחפשים עבודה ומחפשים ומחפשים אבל לא מוצאים ומדובר במרכז הארץ. לא מובן לי, אם אי אפשר למצוא להם עבודה שיתנו להם דמי אבטלה עד לגיוסם לצבא.

keren007

New member
דווקא עבודה במרכז הארץ יש בשפע

ממש לא נורא. עבודה בגילנו לא בעיה למצוא וזהו לא זמן מת. המדינה לא חייבת לספק לנו מסגרת בכל תנאי כי אנחנו כבר מעל גיל 18. (רובנו) :\

לשרת שנתיים בהתנדבות ולהיות מובטל

עד הגיוס, זה ממש מוגזם!!! כן במרכז הארץ אין עבודה לנוער לפני גיוס, זה שמדובר בנוער מעל גיל 18 (ברוב המקרים) לא פוטר את המדינה למצוא מסגרת עבודה, ההפך זה הנכון זה המחויבות שלה.

keren007

New member
קודם כל

אני גרה במרכז הארץ ואני יכולה להגיד לך ממקור ראשון שעבודות לבני נוער יש המון. דבר שני, הכוונה שלי היתה זה שבגיל 18 אנחנו כבר אנשים בוגרים לכל דבר, אנחנו לא קטינים ולכן המדינה לא חייבת לספק לנו מסגרת מאותה סיבה שהיא לא חייבת לספק מסגרת גם לאנשים אחרי בצא

looloop2

New member
את יכולה לפרט קצת על מקומות העבודה

בשפע שאת מדברת עליהם? כי אני לא נתקלתי אז אולי תאירי את עיני

adidush111

New member
מסכימה

מסכימה שזוהי תקופה דיי מעצבנת ,וכן! בלי מסגרת.. אבל אפשר למצוא עבודה אם באמת רוצים..

למה מעצבנת??

אין לנו שום דאגות על הראש, אפשר לעשות מה שרוצים... מה רע בזה? מי אמר שחייבים שתהיה מסגרת בחיים?!

keren007

New member
כל כך ../images/Emo45.gif

אנחנו עוד נתחנן לחזור לתקופה הזאת.

adidush111

New member
השיעמום הורג

אולי אני ילדה של מסגרות

תנצלי את הדברים הטובים.

תנצלי את זה שאין לך אף אחד שאומר לך מה לעשות, את זה שאין לך שום מחוייבות... יש כ"כ הרבה יתרונות לתקופה הזאת. משעמם לך?! תעשי משהו. תמצאי תחביב חדש, תנצלי את הזמן עם החברים עד הגיוס. ממש לא חסר מה לעשות.

adidush111

New member
צודקת

אני עכשיו בחיפוש אחרי עבודה....... התחלתי קצת לרקוד.. אממ..מתי את מתגייסת?

למעלה