בין השמשות ....

בין השמשות ....

כאשר הניצוץ עובר על קרבולתו של התרנגול, אשר מודיע על צאת החמה, אני עדיין מקורבלת עמוק בחבלי השינה, בארץ הפלאות בה ביקרה עליזה.... או אז ורק אז נגלה אלי האלהים במלוא הדרו...... והוא שולח לי מסרים דרך החלומות הכי ברורים שקיימים (אומרים חכמים ממני כי אני בעלת דרג רוחני גבוה, האם זה נכון? עדין לא בדקתי את זה), כל חלום ברור כשמש כזה שמופיע לי בין השמשות הראשונות של אור יום בין לילה ליום נראה כמציאות ובכל חלום כזה יש לי פתרון ואני ככה מתחילה יום עבודה רגוע כי נמצא הפתרון לבעיה כזו או אחרת דרך חלום..... (התחלתי במסע של אמונה בעצמי ובעיקר, ועיקר גדול, באמונה בתת מודע שלי, לכן נשלחים לי מסרים משם דרך החלום בעזרת האלהים שפשוט שולף את התשובות לכל מענה בחלומות ברורים כשמש, מה שנקרא בספרות דתית קבלית - חלום גבוה). היום היה לי חלום כזה, ואני כבר לא מחשיבה את החלומות שלי כחלומות אלא כמענה שמרגיע אותי מהפחדים הכי שחורים שלי..... הן בעבודה הן במשפחה הן עם חברים....... לפתע אני מקבלת את התשובות שלי דרך החלומות.... תשובות פתרון ותשובות מרגיעות פחדים. כן ככה אני קוראת לזה. ובלי שאני ארצה, אני מתחילה להיות מיומנת. בלי עזרה מבחוץ בלי שום כלים קבליים, דתיים, תורתיים איך לחלום יותר חלומות פתרון שכאלה. ומבלי שאני ארצה, התת מודע והמודע נפגשים לקמצוץ שניות ומידע כל כך רב נשלח אלי להגיון ומרגיע אותי (כאילו לקחתי כדור רגיעון להרגעה לפני השינה). אוקצור אשמח לשמוע את דעתכם הקנה על העניין ואשמח גם לשמוע ממכם שאלות ולענות לכם על שאלות...... דרך אגב שאלה אחת שלי: למי ואיך אני פונה למישהו שיכול לעזור לי להגיע לדרגה רוחנית גבוהה? או יותר נכון אני כבר נמצאת שם איך אני בדיוק יכולה לממש את הדרגה הרוחנית הגבוהה בה אני נמצאת? העניין הוא שקיבלתי מסרים די ברורים וחדים שיש בי הכוח לעזור לאנשים לשנות דברים. אני מקבלת מסרים די חזקים די ברורים ולאו דווקא מחלומות האומנם בעיקר מחלומות אך גם בדברים אחרים....... אודה לכם באם תעזרו לי תודה שוגי

The Warrior

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו...

אבל נראה לי שאני יכול לעזור. קודם כך זה נהדר שהתרנגול פותח לך את היום. הוא קורא בעצם לכולנו להתעורר. לא להסתפק באף יום במה שהיה אתמול. לא לשקוט טרם הלב קיבל את מאוויו (ואני יודע שעכשיו משתחרר אצליך משהו...). חלומות זו צורת התקשרות נעלה לאלהים, אך לא רק. אלו הם כלים, אך מהי דעתך לשאת את ארגז הכלים עצמו? אני יודע שכבר אמרת. אני יודע שאת יודעת...סכנה. היו כאלה שהגיעו, ושם ביעד עצמו, שם אמרו להם:"כן, אבל היית אמור לעשות משהו אחר!" ...לכן התרנגול. לכן יום יום יוצאת בת קול ואומרת: "שובו בנים!" ועכשיו? היום. לא תת ולא מודע. נשמת נשמתך היא זו. היא זו הבאה להתפרץ. היא זו ששמעה את הקריאה. לא זו של התרנגול, אלא זו של אל עולם. היא יודעת...ממזמן. מעבר לזמן. אך בעולם הזמן, זה הזמן. בדיוק עכשיו. עדיין מהססת? שבת שלום לך

והכוונה שלך בדבריך היא.......?

אשמח ליותר פרטים ממך בבקשה ולעזרה נוספת ולכוונתך

לדעתי הדלה ../images/Emo3.gif

היית לדעתי מפתחת את החוש הנפלא הזה שלך עם היית לומדת לשלוט בחלומות, לא לשלוט במסרים כמובן אלא בחלק שלך בתוך החלום, היית לדעתי יכולה להבין את המסרים הללו בצורה יותר ברורה ומשמעותית. זה לא כל כך פשוט, זה הרבה תירגול אבל אפשרי. נ.ב יש לך איסיקיו?

הדבר שנקרא 'חלומות נבואיים'

ידוע והוא נפוץ בד"כ אצל ילדים (התמימות והטוהר, האח התמימות והטוהר). בקבלה הגדירו לומות כאלה כ-'שמינית שבשמינית שבשמינית מנבואה'. חלומות נבואיים באים במשמרת שלישית של לילה (כן בזמן של לפני עלות השחר, הדקה שבה הקרבולת של התרנגול הופכת ללבנה, החלום הוא חלום שאמור לקרות במציאות של ימינו ואי אפשר לשנות את מהלך הדברים עד לזמן שבו ימומש החלום, אבל בזמן המימוש עצמו יש אפשרות לשנות, ונינתנת האפשרות לשנות את מהלך הברים בעיקר לטובה. אם את מחפשת יותר תובנה בחלומות האלה, קחי עליהם פיקוד, זה רק חלום, את יכולה לשנות את החלום עצמו לטובה, זה קשה ומצריך המון תרגול.

למעלה