בין הראש ללב...

בין הראש ללב...

כואב להיות בלעדיו, לא רגיל ,אין את מי לשתף ברגעים הקשים (יותר מידי כאלה הביאו לפרידה) ואין מי שישמח בשבילי שיתקשר לשאול לשלומי שיקרא לי בכינוי ששמור רק לי.הזיכרונות לא עוזבים אותי, הרגעים שלנו הבכי והצחוק הריח המגע והתשוקה . נקרע לי הלב ממש אוהבת אותו וזה לא עוזב אותי, כל כך חנקתי אותו עם האהבה שלי ברור לי שאי אפשר לחיות עם טבעת החנק הזאת שגרמתי לשנינו להיות בה. מתה שיתקשר ויאמר לי שנעבור את זה ביחד, אני כאן לסדר אותך ,אותי, אתנו. ידוע לי שחייבים להיות שינויים מהותיים בחיים שלי כדי שזה יקרה לא מצליחה להביא את עצמי לעשות כלום. מבולבלת ולא מוצאת את עצמי מחזיקה את עצמי על קצת של חוט כמו מטוטלת . בעיקר אכלת אשמה עצמית ובאילו הייתי רק הייתי מצליחה לשנות...ואז תוך רגע חושבת לעצמי שלא הצלחתי לשנות ובטח יש סיבה , ואז כועסת עלי עליו על שנינו על הסיטואציה . כל כך מפחדת שישכח אותי שישנא אותי ושלא יסלח לי על כל התקופה האחרונה....

Gordival

New member
שלום

האם אין לך אפשרות לשוחח עם הבחור ולהסביר לו שאת אוהבת אותו ומעוניינת באמת לעשות שינויים שלא יגרמו לאותו חנק?

פרידה היא לא משהו שקורה פתאום...

בשלב שלפני מנסים לפתור את מה שלא בסדר, ניסינו וזה לא קרה ומעבר לתובנות והמילים את ההרגשה שלי אני לא יכולה לשנות . אני יודעת שהפרידה הזאת נועדה כדי שאני אעשה את השינויים הללו,בשביל עצמי-אפילו לא בשביל לחזור אליו .במידה ואצליח אוכל גם לבוא אליו בהסברים ובקשות, כרגע שום דבר לא השתנה מאז שנפרדנו ואני לא יכולה לבקש ממנו שיחזור אלי ויקווה לטוב . אני אוהבת אותו מאוד ויודעת שהוא אוהב אותי ושקשה לו לפחות כמו שלי קשה וזה בעיקר לא פיירי כלפיו להבטיח הבטחות שאני לא יודעת אם אוכל לקיים.

Gordival

New member
אם לא הצלחתם לשנות-אולי זה בעיה בקש

אולי זה בעיה בקשר שלכם- ואולי טוב לכם להיפרד! אז אולי הפרידה הזו היתה אמורה לקרות קרה לי משהו דומה בעבר גם אני חושבת שהוא הרגיש שאני קצת לוחצת עליו וחונקת אותו בסוף נפרדתי ממנו אבל זה היה ברור שלולא נפרדתי ממנו הוא היה נפרד ממני וזה היה נוראי אהבתי אותו המון אבל אני חייבת להגיד שלומדים מטעויות ואולי הפרידה הזו אפילו תעשה לך טוב ובקשר הבא שלך את תתנהגי קצת אחרת ויהיה לך קשר שהוא יותר בריא וטוב בכל אופן פרידות הן תמיד דבר קשה ולא נעים עם הרבה מאוד כאב אבל בסוף מתגברים וזה עובר תהיי הרבה עם חברים

תודה ../images/Emo13.gif

האמת היא שאני הרבה יותר בסדר ממה שחשבתי שאהיה אולי כי אני מבינה שזה פשוט לא עובד כרגע. הבעיה היא שאני מאשימה את עצמי זה לא נכון לחפש אשמים אבל אני לא מצליחה להיפטר מההרגשה שאני דפקתי את זה. לטנגו צריך שניים, קשר בריא לא נהפך לחולה רק מצד אחד וכל מי שמסביבי טוען שאני קשה מידי עם עצמי ויש מיליארד דברים שהוא יכל לשנות. אני אכן הרבה עם חברים אבל זו סתם בריחה מהתמודדות כי בנתיים זה עדיין טרי לי מידי.

Gordival

New member
בריחה זה גם דרך להתמודד

אני לא חושבת שצריך לשבת בבית ולבכות לבלות עם חברים..? כן זה בריחה קצת אבל זה עוזר וכולם עושים את זה אז כנראה שיש לזה סיבה טובה
ולגבי מה שאמרת- צודקת במאה אחוזים התנהגות שלך או שלו- יכול להיות שתרמה לאווירה רעה בקשר שבסוף התפרק אבל יפה אמרת- לטנגו צריך 2... לכן כל האשמה הזו.. מיותרת לגמרי בכל מקרה מקווה שתרגישי אפילו עוד יותר טובים ולא לשכוח יש המון המון דגים בים
(ואפילו חתיכים מאוד...
)

את מותק אמיתית ../images/Emo140.gif

זה ממש מוזר יש לי תחושה מאוד חזקה שזה עדיין לא נגמר בנינו ....וזו רק שאלה של זמן.... ולא מדובר ברצון או בייחול אלא משהו שקרוב לוודאי יקרה... בנוסף הוא דיבר עם חברה שלי שפגש ברחוב שאל עלי ואמר שהוא בבלאגן עם עצמו (בלי הסברים נוספים) אולי התחושה שלי נכונה??? נכון שיש המון דגים בים, אבל מה עם הדג שאני הכי אוהבת? אולי יש עוד סיכוי?

Gordival

New member
אולי...

אבל אולי גם כדא מאוד שתקחי לעצמך קצת זמן לנוח מהקשר הזה...

תגובה

אם אינך יכולה להיות בקשר אתו, אין לך השפעה על יחסו אליך. השתדלי להיות טובה ונעימה בקשריך הבאים. עשי דברים שאת אוהבת, ואז פחות תהיי תלויה באהבה מאחרים.

רונית1983

New member
ירדו לי הדמעות

כמה זה כואב
תשתפי אותי ... תעברו את זה ביחד ...או לחזור או לנתק ביחד שאחד יעזור לשני .... אם רוצים לחזור תסדרו את השינויים תתקשר איתו אם הוא לא מתקשר אני בטוחה שהוא עובר אותה הרגשה ... ואני בטוח שהוא ישמח את תתקשרי אליו תנסי להתמודד עם העניין ולא לברוח ולהתעלם .. אחרת כל הנטל נופל עליך אני עצובה מאוד מהמלם שכתבת ... ממש מרגש ושובר ... אל תוותרי ... זה לבך אל תשברי אותו בידיים שלך חג שמח רונית

למעלה