בין הפיגוע לפציעה

smile2life

New member
בין הפיגוע לפציעה

יצאתי מישיבה באזור המסגר, השעה 21:00 וקצת מקפיץ ידידה שלי לתחנה מרכזית ובוםהאוטו רועד. בין סרטים שרצים בראש אני מנסה להתאפס על עצמי לראות שהכל בסדר אצלי, אצל הידידה שנסעה איתי, עם האוטו, האנשים מסביב ונזכר.... שוב נזכר באירועים שקרו לפני שמונה שנים, נזכר בסיפורים שאני שומע מחברים שעברו את הבוץ הלבנוני, התעלה, את החפירות בששת הימים והאבק של מבצע קדש, נזכר בסיפורים של סבא על מלחמת העצמאות. זה אחרת כשאתה על מדים, שאתה יודע שאתה שאתה נלחם בשטח הררי או בשטח מדברים וזה רחוק לך מהבית. זה מרגיש אחרת שאתה יודע שאתה "שם" בשליחות. הייתי "שם" בשנית אבל על אזרחי, נסעתי בחלל ובזמן והכל תודות למרצח מתועב, שהחליט לשבור את הכלים ולהעביר את המלחמה אלינו. שוקל למלא את הגוף בתרופות כדי לעבור את הלילה. גם אצלכם זה ככה?

גבר בוא תקשיב למשהו...

שקראתי את מה שכתבת הרגשתי צמרמורת עצומה בגוף וצמרמורת שלילית. לא מזמן חזרתי מאיזור הפיגוע אני מתנדב במד"א למעלה מ-10 שנים . הייתי בבית שהביפר החל לצפצץ קיבלנו קריאה וישר נסענו לשם אני ועוד חבר היינו מהראשונים שהגיעו למקום וכן זה היה זוועה לראות את המראות הקשים האלה ובתור אחד שרגיל למראות האלה היות ואני בתפקיד אני יכול לומר שזה מאד קשה במיוחד לנו לצוותים הרפואיים לעבור חזרה לשגרה אחרי שאתה רואה את כל זה.פינינו עשרות פצועים לבתי חולים שונים הכל היה מלא דם רק עכשיו יצאתי מהמקלחת לנקות את כל הריח של הדם שנשאר לי.ותאמין לי ראיתי עשרות פיגועים באיזור המרכז והשתתפתי בפינוי וחילוץ ניפגעים וכן גופות הרוגים.זה קשה אבל מה לעשות ורק היום כתבתי כאן שנמאס כבר מכל הפיגועים האלה ושכל יום אנחנו רואים רק דם,ודם. ומתי זה יפסק הלוואי והייתה לנו תשובה.ושתבין בכל פעם שאני מגיע לזירת אירוע ורואה את הפצועים המלאים דם וחלקם מרוסקים אני נזכר בעצמי למרות שאני ניפצעתי בקרב עם מחבלים בלבנון.אבל אני תמיד נזכר וקשה לי אני עושה סוויץ כמובן אבל אחר כך שאני בבית חוזרות המחשבות הקשות ואתה נזכר איך פעם היית במצב אנוש ולא נתנו לך סיכויים רבים לחיות ואיך התגברת על הכל כי היית חזק ומלא מוטיבציה. מה אני אגיד לך אחי נקווה לטוב למרות שאיך אמר שר הבריאות נכנסנו למעגל חדש של פיגועים וטרור.הלוואי והוא טועה הפעם למרות שהסיכוי שהוא אכן טועה קלוש ביותר. קח כדור טוב תעשה לך קפה טעים סיגריה[במידה ואתה מעשן] וצלול לשינה טובה ואם אתה לא נרדם אני כאן או בצ´אט באותו שם... אז ביי בנתיים גבר ותהיה חזק גם לי קשה... להשתמע רונן...

smile2life

New member
שונא תרופות מערביות

אבל כדור אחד של לוריבן עשה יופי את העבודה בכל מקרה תודה על ההצעה הנה
קפה של בוקר

למעלה