בין הפטיש לסדן

may may.

New member
בין הפטיש לסדן

היא פרודה עם 4 ילדים חשבה שסיפור האימה שלה הסתיים אך לא... הוא ממשיך וממשיך והסוף לא נראה ועליה לבחור או לחיות כקורבן או שילדיה יפגעו כי אם היא לא עושה מה שהוא אומר למרות שהיא לא צריכה כי הם פרודים ואם היא עושה "טעות" כמו לטרוק לו את הטלפון בפרצוף או כל דבר אחר שלא מוצא חן בעיניו... הוא פשוט "מרעיל" את מוחם של ילדיהם נגד אימם ולא נותן להם ולה מנוח הוא ממשיך וממשיך להתעלל בה נפשית דרך הילדים, דרך הטלפון, דרך קרובים, כמו בשלט רחוק. אז במה עליה לבחור ?

שי-לי

New member
הוא הרי ירעיל את הילדים בכל מקרה

הוא יחפש סיבות מתחת לאדמה ותמיד ימצא משהו שלא מוצא חן בעיניו, או שיחכה לרגע שבו תמעד והיא הרי תמעד פעם כי אין בן אדם מושלם ואז ימצא בכך סיבות להרעיל את הילדים. מאידך חיים כקורבן מביאים לכך שהיא נתפסת "כסמרטוט" אצל הילדים ולכן אינם יכולים לראות בה דמות עליה הם יכולים להישען, שמסוגלת לספק משענת ותמיכה בשעת מצוקה, מה שמעלה אצלם את רמת החרדה. ובהתבגרותם לא יעריכו אותה והיא לא תוכל לשמש להם כמודל לחיקוי ולהזדהות חיובית. בנוסף כשהורה הוא קורבן, הילדים חשים צורך להגן עליו מפני ההורה השני, מה שמביא לכך שנפגמים היחסים עם אותו הורה וכן חל היפוך תפקידים שבו הילד הופך לילד הורי וזה לא בריא להתפתחותו הנפשית מה גם שחיים כקורבן מביאים לכך שהאם טרודה בקשייה היא ולכן אינה מסוגלת להתפנות במלואה לצרכים (בעיקר הרגשיים) של ילדיה, שוב אלמנט בגורר פגיעה בבריאות הנפשית שלהם. לכן ברור במה אני הייתי בוחרת.

tairon

New member
עליה לבחור בעצמה

כי החיים שלה חשובים והבטחון האישי שלה חשוב!!!!!!! הילדים יום אחד יגדלו מספיק בכדי להבין את התנאים בהם היא חייה וילמדו לקבל ...

למעלה