בין הארוחות

Boober

New member
בין הארוחות ../images/Emo116.gif

מה אתם אוכלים בין הארוחות ? אני משתדל לאכול בבוקר לפני שאני יוצא לעבודה ולקחת איתי ארוחת צהריים , אבל בין הבוקר לצהריים ואחר כך עד הערב שאני מגיע הביתה אני מוצא את עצמי מאוד רעב.. יש רעיונות ? לא צריך להתחשב בקלוריות.. מהבחינה הזאת אני במינוס .

נועית7

New member
ההצעות שלי:

פירות, מעדני חלב, אפרופו, במבה, עוגיות... אם אין בעיה של קלוריות אז בכלל יש הרבה מבחר. ואפשר גם להכין טוסט מלחם של נ"ק, זה מה שאני עושה באוניברסיטה כשאין לי זמן לאכול בבוקר.

limim

New member
קרקרים של אוסם - מכורה להם../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

ויש מתכון שהבאתי פעם של נשנושים מפריכיות + דבש ועוד דברים טובים. חפש במאמרים.

ליאורט1

New member
לחמית?

אתמול, ברגע של רצון עז לנשנוש, במקרה הסתכלתי על קופסה שיש אצלנו בבית ואחרי שראיתי את הקלוריות (56 פר קרקר) עזבתי את זה במקרר. זה המון בשביל קרקר כזה דקיק

limim

New member
גוועלד../images/Emo5.gifכ"כ הרבה קלוריות?../images/Emo12.gif

אף פעם לא יצא לי לבדוק ואני בולעת אותם כמו גרעינים. עכשיו כנראה אחזור לפריכיות...

limim

New member
../images/Emo91.gifמתכון: כדורי שוקולד מטחינה וסילאן

מתכון: כדורי שוקולד מטחינה וסילאן רכיבים: אופן הכנה: שמים בקערה חצי כוס סילאן תמרים 2 כפות טחינה גולמית כף או שתיים קקאו מערבבים ביחד. מוסיפים שברי פתי בר. אני לא מפוררת. מערבבים. אפשר להוסיף אחרי טעימה: סוכר חום או ממרח חרובים צימוקים או פירות יבשים אחרים אגוזים וכו'...... את הכדורים מניחים במנג'טים במקרר. תהנו. הערות: לימור: השתמשתי באבקת חרובים - במקום בקקאו. שמתי פצפוצי אורז ללא סוכר - במקום ביסקויטים. הוספתי אגוזים וקוקוס. נראה לי שבפעם הבאה אשתף גם את הדור הצעיר בהכנה... הפעוט טרף! מקור המתכון: Pirge הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

limim

New member
מתכון: נשנושי דבש ושומשום

מתכון: נשנושי דבש ושומשום רכיבים: 50 ג'ר פריכיות אורז מלא (השתמשתי בפריכיות סטנדרטיות ושמתי קצת יותר מהרשום) 1/2 כוס טחינה גולמית 1/3 כוס דבש (הכנתי עם סילאן) 2 כפות סוכר חום 3 כפות מים 1/4 כוס שומשום אופן הכנה: מחממים תנור ל-150 מעלות.מרפדים תבנית אפיה שטוחה בניר אפיה. שוברים פריכיות לחתיכות קטנות(2-1 ס"מ),לתוך קערה.משתדלים לא לפורר יותר מדי. שמים טחינה,דבש,סוכר,מים ושומשום בסיר קטן.מעמידים על להבה בינונית-נמוכה.בוחשים בעדינות 3-2 דקות,עד שנוצר סירופ חלק. יוצקים את הסירופ על שברי הפריכיות.מערבבים בעזרת כף עץ,ומקפיצים בעדינות עד שהם מצופים היטב. משטחים את הפריכיות המצופות בתבנית האפיה.אופים 30 דקות. מערבבים והופכים כל 7 דקות,כדי שיאפו באופן אחיד. מוציאים מהתנור,מניחים להצטנן לגמרי במשך שעה לפחות. מאחסנים בכלי אטום. נשמר עד 3 שבועות. ניתן לאכילה במקום דגני בוקר,ובמקום גרנולה,כתוספת ליוגורט,דייסה או סלט פירות. הערות: מקור המתכון: ורדית קוהן +גלית האן / "מתוק ובריא" הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה