בין גבר לאישה...

ד ו ל ה

New member
בין גבר לאישה...

אהבתי את הפרק ששודר הערב... פרידות, זה היה הנושא והיו שם פרידות שפויות, אמיתיות, כואבות אבל אופטימיות והיה שם עורך דין אחד שאותי הצליח קצת להרגיז בזלזול שלו ברגשות ואהבה... וכמעט כולם דיברו על דעיכה של הקשר הזוגי, על הנקודה המסוימת הזו שבה אתה פשוט יודע שזה נגמר... ואני נזכרתי איך אז לפני שנות דור כמעט, והרבה הרבה לפני שנפרדנו בפועל בהופעה של חווה אלברשטיין ששרה שיר על החיים ועל סוף האהבה ישבתי שם בתוך קהל גדול עם חברים, ידי בתוך ידו בהעמדת פנים מושלמת והדמעות עולות וחונקות את גרוני הקול שלה והמילים... עד שלא יכולתי להסתיר יותר ויצאתי ל"שרותים" שם געיתי בבכי עמוק, בלתי נשלט שלא הבנתי מאין הגיע... אני עם עצמי בשרותים קרים של אולם מופעים גדול מחכה שיחשיכו שוב את האולם כדי שאוכל לחזור למקומי בלי לחשוף את העיניים האדומות והאף הדולף... שם היתה הנקודה שבה ידעתי...ידעתי שזה נגמר (וזה לקח עוד כמה שנים אחר כך עד שנפרדנו) זכרון נשכח, שצף ועלה הערב בעצמה מפתיעה ...בין גבר לאישה... דולה

destiny36

New member
גם אני ראיתי ואהבתי

אהבתי את רעיון החוזה למגרה אהבתי את זה שהוא אמר שצריך להגיד אחד לשני תודה ולהגיד את הדברים הטובים שקיבלנו. אמן ורבים יוכלו ליישם הרי ברור שצד אחד לא יכל לבד

גם אני אהבתי את הפרק והתחברתי אליו

אהבתי את ראייתו של הרב גפני
- איש נאור. אהבתי את הזוג שהתגרש וכל אחד נמצא בפרק ב' והם כמו משפחה אחת גדולה.

ב ה י ר

New member
אחד הרבנים היחידים שאני מחבבת

יש לו ספר "סקס כשר" בזמנו, זו הייתה המתנה האולטימבית שהייתי מחלקת לאירועים משפחתיים.

ב ה י ר

New member
ראיתי, אהבתי.

ניסיתי לשחזר את אותה הנקודה ולא הצלחתי. ניזכרתי רק במפגש השני שלי אצל הפסיכולוג שבשתיי הדקות האחרונות הוא אומר לי:" נישמע שכבר החלטת" ולשניה לא הבנתי מה החלטתי... היועצת הזוגית בסידרה אמרה שכבר הרבה זמן אנחנו לא "שם" רק משכנעים את עצמינו.

הרווח

עורך הדין, שבאמת היה מעצבן, אמר גם דבר שאולי כדאי לחשוב עליו. פעם הסיבות הבולטות לגירושים היו יחסים קשים-אלימים-בגידה. היום יש תוספת מאוד משמעותית של אהבה ש"איננה". ואז נעבור לקשר אחר שגם שם האהבה תעלם אחרי 10 שנים. זה לא שאני לא בעד אהבה, ממש ממש לא. אבל אולי הקצב המהיר של החיים שלנו משנה אצלנו את המטרה של זוגיות.

ביני לבין עצמי..

ועם הגבר שהיה איתי אז... ולא תמיד ידעתי מה היה "חסר" לי אז..רק זכור לי שזה היה קשור ל"אהבה".. ולא..לא לאהבת גבר לאישה..אלה לאהבה שלי את עצמי..ואת המקום שבו אני נמצאת..זה עוד בה הרבה לפני הצורך הנוסף לאהבת הגבר.. ולכי תסבירי למי ששואל.. חצי אם לא יותר מהסובבים אותי אז..חשבו שאני חיה בחלום.. חצי מהסובבים אותי היום חושבים שאני חיה בחלום.. רק אני..אוהבת את עצמי יותר.. את המקום שאני בו יותר.. וזה לא חלום זאת מציאות..שלי שנבנתה מחלום שלי.. וזה לא היה קשור לגבר שחיתי איתו.. זה היה רק ביני לבין עצמי.. ואולי התוכנית הזו.. הצליחה להסביר גם לי..מה קרה לי.. מה שבעצם קורה לכולם..רק בנגיעות שונות.. בוקר עולם.. ואולי

אתמול בתוכנית "ביין גבר לאשה"

דיברו על פרידות והסיבות לגירושין, בין היתר אמר הרב גפני, שכשמתחתנים, נכנסים בקדושה, מזמינים חברים,משפחה,מוזיקה,עושים לזה אישיו גדול. אבל כשמתרגשים, כל אחד מבני הזוג מגיע לבד, בשקט, מגיעים לחדר קטן ועלוב, עם ניסוח גט מעליב אפילו. וזה לא צריך להיות ככה. כמו שמתחתנים ממקום של קדושה ככה צריכים גם להיות הגירושין. למה זה צריך להיות ככה בעצם?

רגישות

זה למה. בחתונה שני הצדדים שם מרצון, באהבה ותקווה. בגירושים זה לא תמיד כך. יש כאב, יש אי הסכמה, יש משבר, יש מליון קושי. תקס צנוע ושקט מגלה רגישות למצב הזה. אחר כך אם בא לך תעשי מסיבת גירושים. זה טרנד כזה...

Rinattt

New member
מה שמזכיר לי שיחה עם השכנה...

חתונה מפוארת, שמלה יוקרתית, כל המשפחה והחברים, אפילו זמר אורח, תפאורה, סידורי פרחים ומה לא... הכי יפה? הזיקוקים שמתפוצצים ומרעידים לנו את ה
כמה מרגש. כמה חבל שהזיקוקים שבאים אחרי הנישואין לא מרגשים, מרעידים לנו את העצבים, במקום להשקיע אחרי חתונה משקיעים בחתונה עצמה, חבל, מיותר... לשמחתי, הגט, קיבלתי בחיוך רב, מצידי, מצידו. גם כמו בחתונה, באתי עם חפצי האישיים וכך בגט עזבתי עם חפצי האישיים + 3 בנות. זה עזר לו לתת לי את הגט ברצון חחח. לא יודעת אם אפשר להתגרש כמו להתחתן, בסה"כ אנחנו מתחתנים באהבה גדולה, אהבה=שמחה, ובגט אין רגשות כאלו חזקים, יש המון כאב, המון תחושת כשלון. עדיף שישאר כך, טקס צנוע. כמו שחיפושית אמרה, יש כאלו שחוגגים מסיבת גירושין אחרי. אפשרי...

Kטלנית

New member
הנה אני באה עם ה"סמייל'" (שוט)

מה את עושה פה ?????????
חכי חכי תעני ל
אני אראה לך מזה..... חחחחחחחחחחחחח
חוליתתתתת עליך

destiny36

New member
כל ההתחלות יפות ../images/Emo99.gif

למרות שאני נזכרת בזאת שסיפרה שבחתונה היא הביטה בו ואמרה לעצמה שאין להם את זה. ככה הרגיש לי באותו היום תחת החופה כשרגליי לא היו מסוגלות לברוח.. כמו בכל קשר סופי. אפשר לסיים יפה ואפשר לסיים יפה יותר!

כמה עצוב כמה נכון

גם הרגלים שלי בגדו בי בערב החופה אבל לא נורא,,,, עכשיו אני במקום בו הייתי רוצה להיות

לעולם

אזכור את הרגעים שתארת שם בהופעה ...ידך בידו בהעמדת פנים מושלמת, רק אצלי זה היה בארוע אחר... לעולם אזכור את התהליך של מספר שנים עד שהר הגעש התפרצ ואמר(סופ סופ) את דברו
ולעולם אודה על השנה הזו האחרונה(עוד מעט יומולדת) אודה לעצמי, על היכולות על הכוחות על האפשרות שנתתי לעצמי... לבכות(סופ סופ) ולחיות. לחיות כמו שרק אני יודעת...! מRאה.

שובבית38

New member
סטירת-לחי..../images/Emo59.gif

אחרי 19 שנה כאילו שם היה המקום להיות.. אחרישהבאנו ילדים מקסימים לעולם.. ככה ביום שמש אחד כמו סטירת לחי פשוט היתעוררתי.. ולא הבנתי מה בעצם אני עושה שם.. בתוכנית אהבתי את הזוג שחזרו להיות יחד.. ואך הגבר מודה,מודה,על הסבל שבפרידה .. אהבתי!!

למעלה