בימים רגילים ....

טומי*

New member
בימים רגילים ....

התאריך של מחר ה: 23.9. תאריך מיוחד עבורי של לידה מחדש, של התחדשות תאריך שמאז 1997 אני חוגג בו יום הולדת מס' 2 שלי. כבר שבע שנים עברו מאז, אבל מחר אני לא חוגג, מחר כפי שהיו הימים האחרונים של השבוע...יושב אני ליד מיטת אמא, מחזיק לה את היד, מלטף, ומנשק... סליחה שהייתי כל כך אישי.

liat1953

New member
טומי,גם אם לא חוגג,מגיע לך איחולים

שיהיה לך רק טוב ויותר טוב. שמור על בריאותך,יש מלאך ששומר עליך. ולאמא שיהיה קל יותר. שתהיה השנה הבאה עלינו טובה יותר מקודמתה.

טומי*

New member
../images/Emo24.gifליאת..

אושר ובריאות לך ולמשפחתך! וגם חתימה טובה!

vera2

New member
בשניה נעלמה לי ההודעהשל טומי על

יום הולדתו השני. והתגובה המרגשת של ליאת של ליאת. רציתי להוסיף שאשרי וטוב לנו שאנו שייכים לפורום שאפשר לפרוק את שעל הלב ולדעת שהדברים יתקבלו באמפטיה הבנה ותמיכה. שתהיה לכווולנו שנה יותר טובה מזאת שחלפה.

ברק 188

New member
? איפה מה ?

על יום הולדת השני של טומי אני יודע.
תשובה של ליאת יכול רק לנחש
אבל למה נעלמו
ליל מנוחה לכולם

טומי*

New member
התעלומה .....

Vera לא מצאה את ההודעה כי ירדה כמעט לסוף הדף. אז חיברתי את ההודעה של Vera להודעה שלי.

evike

Well-known member
מנהל
לטומי תחזיק מעמד

בתקווה שהשנה הבאה עלינו לטובה, תהיה טובה יותר. גמר חתימה טובה, לך ולכל החברים.

evike

Well-known member
מנהל
נשלח בטעות לפני שסימתי לכתוב

צום קל לכל הצמים.

אלהלה

New member
טומי יומולדת שמח - ועד 120 לפחות

ושיהיו ימים קלים יותר ונעימים יותר - וצוםקל

יוליקה

Member
מנהל
טומי? יום הולדת? אתה לא מזל תאומים?

ההורוסקופ שלי אומר להיום כדלקמן: זה עשוי להיות יום של ניגודים, וכדאי לא לריב עם הסביבה עקב כך. אז נא להתחשב בי.. אני תמיד מוכנה לאחל את כל האיחולים שבעולם במיוחד לטומי, אבל בכרטיס שלו כתוב שהוא מזל תאומים (שזה גם המזל של בעלי) ותאומים זה מ-21.5 עד 20.6. אז למה ? ואיך? גמר חתימה טובה וצום קל!

טומי*

New member
אני אומנם מזל תאומים...

נולדתי ב 6.6. אבל....היום לפני 7 שנים נולדתי מחדש לאחר שהייתי במוות קליני ממושך. לכן זהו יום הולדתי השני. חתימה טובה!

ברק 188

New member
כן..אז בענין של מזלות ועוד כשרנות..

לצערי הפסדנו פה חברה שבנושא יכולה היתה לתת ולעניק ולהרחיב לנו גם בענין זה, ובכלל חברה "מתורבת הונגריה משלנו" שקצת התקשתה עקב היותה חדשה ברזי השרשור, קיבלה נזיפה והתקפלה, אז אני הראשון לבקש סליחה לחברה ליויה 18 שאגב מסתבר שיש לה גם אתר בנושא מעבר למה שאנו מבנים רוצים להרחיב מידע אני מצרף פה קישור, ואני בתקווה שאכן ליויה מסכימה,לא אני בצרות אבל אתם מכרים את האצבעות שלי... "לביאה" חזרי הביתה.

דיתוּש

New member
המון מזל-טוב../images/Emo65.gif

הרבה אושר, הצלחה - ובעיקר בעיקר בריאות. שתהיה לך שנה קלילה הרבה יותר.

יוליקה

Member
מנהל
טומי, "קשה תפיסה" - מה לעשות

עוד לא החזרתי את שעות השינה מהלילה. מתנצלת! אגב, אם אתה כבר בן מזלו של בעלי, בעלי לקה גם באי ספיקת לב לפני כ-4 שנים. חזרנו מבת מצווה והוא נהג כל הדרך וחש לא טוב, אבל העקשן החליט שסלט תורקי קילקל לו את הקיבה. ורק למחרת כשנאות לגשת לקופ"ח (או כמו שאנחנו מכנים קפוט-חולים) הא.ק.ג. גילה כי היה לו התקף לב. מכאן הדרך לצינתור קצרה. מאז הוא כבר עבר 4 צינתורים שבו התקינו לו 3 סטנטים ש-תוק...תוק...תוק... פועלים טוב מאד. אז אני מוסיפה ברכה משלי ל"יום הולדתך" המחודשת שתזכה לאריכות ימים טובים ומאושרים. אמן כן יהי רצון!!!

טומי*

New member
שיהיה בריא האיש שלך...../images/Emo45.gif

גם לי כמה סטנדים בלב...מי סופר? אושר ובריאות גם לך!

למעלה