בימים טרופים שכאלו...

רפי צבר

New member
בימים טרופים שכאלו...

ימים בהם הימים מאיימים ובמישברי ההוא ההודי נסחפים רבבות והמספרים רק עולים וגואים כמו הגלים ונחשולים ששוטפים נחשלים ואני מעולמי הממוקרן יושב ומביט, כמה זעיר הוא האדם לעומת איתן איתן הוא הטבע... עצום הוא האלוהים... ובימים טרופים שכאלו מתנגן לי בראש שיר של מים רבים ובקצב הזה הם עוד יחזרו לימים הטובים שהכל פשוט הכל היה מים

ilovelior

New member
פשייי יפה

ומפחיד. הטבע משיב מלחמה בינתיים 1000000000000000000000000000000 לטבע ו 0 לאדם. הניקץ היום?

אינפורמטיקה

נותנים ילדה קטנה בבוץ ואין מה לעשות ילדה קטנה שוקעת לי בבוץ ואין מה לעשות ואני בכורסתי אמשיך לרבוץ כי אין מה לעשות ב-19 בנובמבר 1985 התפרץ הר הגעש "נוואדו דל רואיז" בקולומביה וגרם למפולות בוץ אימתניות. בין השאר, הוא כיסה את רובה של העיר ארמרו, עיר בת 50,000 תושבים. כשהתבררו מימדי האסון, נראה כי באותו לילה מתו כ-27,000 איש. רוב הגופות מכוסות בכמה מטרים של בוץ ולעולם לא יתגלו. צוותי צילום הנציחו נערה צעירה (בת 14, אם אני זוכר נכון), שוקעת לה לאיטה בבוץ הטובעני, מבלי שאיש (יכול) להושיעה. המצלמות הראו איך הילדה המפוחדת שוקעת לה לאט לאט, בוכה, צועקת, מתחננת, מתפללת; בבוץ הנוזלי, עד שגם ראשה וידה נבלעו בעיסה. נותנים ילדה קטנה בבוץ ואין מה לעשות ואני בכורסתי ממשיך לרבוץ כי אין מה לעשות

ilovelior

New member
אנשים !!!!!!!

למי שיש סוגים כאלה של מידע, שישחרר!!!! תודה גשם מקומי.

עלאדבר

גשם זה דווקא השם משפחה...כולם מתבלבלים..

yossnet1

New member
גם לי קפץ לראש הקשר החזק

בין מה שקרה באסיה לשיר מים רבים. זהו עצב של ים רבים שרוצים להציף לי את העולם כמו בימים הטובים שלהם כשהכל, פשוט הכל, היה מים.

איל1לשם

New member
גם לי עלתה האסוציאציה של מים רבים

ולפעמים כנראה מתגלגל גלו איזה גל סורר גם מעבר לחוף לזכר הימים ההם ..וזהוא עצב של בני אדם רבים..

למעלה