בימים אפלים שכאלה

Funeral Drum

New member
בימים אפלים שכאלה

אל תשכחו בצד את אותה תקווה פעוטה לשלום עם אחינו הפלשתינאים. התקווה הזאת היא נר בודד ויתום שיאיר באופל הנורא הזה ויהפך בסוף ללפיד או למדורה או למשהו נחמד אחר. אופס! עוד אוטובוס קאפוט... באמת יש להם דרכים ``מכוערות`` לאחינו היקרים. אגב.. אל תופתעו אם תחזרו לשגרת הפיגוע או שניים לשבוע שהייתה לכם בימי רבין (מורשת רבין שלנו). תהנו. לא יהיה משעמם. זבלים

בלאונט

New member
נאציזם לשלטון!

היי, בסופו של דבר יהיה שלום. בלי שום ספק. ואני בעד, כל עוד אנחנו עם היד על העליונה, אנחנו אלו שמכתיבים את התנאים, אנחנו אלו שבעצם מוציאים את הפלשתינאים מסבלם באמצעות השלום. אך לפחות לתקופה הקרובה-רחוקה (אני מדבר על לפחות 5 שנים), אני אסלוד מכל ניסיון התדברות עם הרוצחים האלו. אנחנו חזקים יותר. אנחנו טובים יותר. אנחנו שווים יותר ולכן כניעה לאלימות, כניעה לממשל האמריקאי, כניעה לגינוי האו``ם, כניעה לשמאלנים שכבר נכשלו לפני זמן רב יפורר לנו, מי שהמדינה הזו חשובה לו באמת, את העקרונות והרוח. אבל מכוון שאנחנו נאצים, כמו שקורט קוביין הטיב לומר, ומכוון שאחינו המתנחלים צריכים למות ע``י הערבים, כמו שפושע מחשבתי הטיב לומר, מוטב שנסתום לפני שיתנו לנו גזר דין ללא משפט.

e-shfiyut

New member
ואם....

אנחנו חזקים יותר מהם... מה, חייבים לנצל את זה?? לא!!! כדאי ואפילו רצוי להמנע משפיכות דמים ככל האפשר. אם הם היו חזקים יותר... מה היה קורה אז? אתה יודע שלפני שהוקמה מדינת ישראל היתה תוכנית חלוקה... בגלל שהערבים אז היו יותר ``חזקים`` הם לא הסכימו לה ואז היהודים ``החלשים`` כבשו את הארץ ונפנפו את הערבים... זה יכול לקרות שוב.... ברוורס לירן

בלאונט

New member
את צודקת

אהה נכון, את צודקת. אז בואו כולנו נירה לעצמנו בראש כדי למהחיש את התהליך. אני לא דיברתי על תקיפה למטרת הרג כהרג אלא על תקיפה למטרת הרג להתגוננות - ליצור רתע. זה שאנחנו חזקים זה רק אמצעי, לא מניע.

למעלה