בימבה של Pilsan

queenieo

New member
בימבה של Pilsan

סבתא שלי רוצה לקנות לקטנטונת סוס על גלגלים (מתנה ליומולדת שנה!), והיחיד שמצאתי זה בימבות סוס של pilsan (יש למטה קישור. מישהו יודע משהו על החברה? יש להם תו תקן? המוצרים שלהם בטוחים? תודה!

קלמרית

New member
בדיוק השבוע ביקרתי בטויס אר אס

ונגה שלי טיפסה על הסוס שבלינק הראשון. היא הייתה שיכורה מאושר, זאת הפעם הראשונה ששמתי אותה על רכב גלגלים שהיא צריכה להסיע בעצמה באמצעות דחיפת הרגלים, והיא עשתה זאת בלי בעיות. היא התרוצצה בחנות והצטערתי שאין לי כזה בבית. התרשמתי שזוהי "בינבה" יציבה ביותר - דבר חשוב מאוד!! היא לא התהפכה בה והגובה היה נוח מאוד. היא תימרנה בה מצויין. באמת מומלץ! (אגב, לא יודעת על תווי תקן, אבל למה שלא תקחי כמוני את הבת שלך לחנות גדולה ונסי להרכיב אותה על כל מיני סוגים עד שתמצאי משהו שיתאים לה...?)

queenieo

New member
יש להם את זה בטויס אר אס?

את יודעת מה היה המחיר שם? ובאיזה סניף ביקרתם? תודה!

קלמרית

New member
ראיתי בטויס אר אס סניף ראשל"צ

ב"חונים קונים" - מערב ראשון. המוכרים שם לא סימפטיים, כששאלתי מה המחיר, הם לא היו בטוחים, לא בדקו וזרקו שמשהו כמו 300 שקל... נראה לי מוגזם. אפילו לא טרחתי לבדוק מה המחיר באמת. מקווה שכלפיך יהיו יותר נחמדים. תיהנו לכם!

queenieo

New member
תודה רבה!

אנחנו ננסה באיזור שלנו (אנחנו בנתניה) ונראה. בכל אופן, מצאתי אתר שמוכר את זה ב-200 שקל, ובפילון מוכרים את השני (היקר יותר) ב-125 ש"ח! לצערי, את הראשון אין להם, והוא דווקא נראה לי יותר אטרקטיבי. בכל אופן, ניקח את הקטנה קודם לטויס אר אס, ונראה מה היא חושבת עליהם.

למעלה