בימבהגייט

סופרמן18

New member
בימבהגייט

הורדתי את השיר פתיחה של בימבה מנאפסטר ומתברר שזה לא בימבה אלא בינבה... וזה ממש ברור שזה בינבה. אולי יש שתי גרסאות? אולי הFBI מעלים עדויות? ואולי זעם הצליח במזימתו חטף את בימבה ובמהלך מדהים מחק כל עדות לקיומה והשאיר אותנו עם חיקוי עלוב בדמות בינבה? ועדת חקירה ומיד!!

aphrodite

New member
נאפסטר לא נסגר?

שמעתי שתבעו אותם על גניבת זכויותיוצרים. ?

מבחינה חוקית נאפסטר סגור

מבחינה אחרת חברות התקליטים ונאפסטר עובדות על דרך תשלום על השירות הזה. ככה כולם ירוויחו (חוץ מהישראלים הקמצנים שרק גונבים)

kirk hammet

New member
זה לא בדיוק נכון ולא בדיוק לא נכון

אז ככה , הנאפסטר מיועד לסגירה , אבל כל ההליכים עדיין לא הסתיימו , ושנית , כל מי שיכול , שילך לנאפסטר ויש שם דרך ללכת ולדבר בעד הנאפסטר - אם אתם רוצים את זה ואני בטוח שאתם רוצים כי אין דרך טובה אחרת להשיג שירים - תכתבו שם ולא סיבות מפגרות סיבות שיכולות לשכנע למרות שיש משהו בקטע של הפרת זכויות יוצרים חייבים לחיות ממשהו , לא ?

סופרמן18

New member
קורט

בוא נניח שיש על זה זכויות יוצרים עדיין לעולם לא הייתי קונה את הדיסק של שירי החינוכית לדורותיהם וגם לא השתמשתי בשיר כדי להפיצו בשוק השחור של מעריצי בימבה בעולם ולכן אין פה שום הפרה של זכויות יוצרים לפחות לא יותר מהקלטה של השיר הזה מהטלויזיה.

*may*

New member
בימבה=בינבה...

כן,כן, בימבה הצהובה והחמודה שכולנו הכרנו התגלתה בתור בינבה בעצם.. גם כשאני גיליתי את זה הייתי המומה ומאוכזבת מהשם הנורא.. הרי כל הילדות קראתי לה בימבה, וזה שם מעולה.. אבל אז גדלתי קצת ולמדתי לקרוא (גם את זה צריך, לא?), ואז ראיתי שזה בעצם בינבה ולא בימבה... (כתוב בגדול בהתחלה- ``בינבה`` .. ואיך לא שמתי לב לזה קודם..??) המווווווון אנשים אמרו לי שגם הם חיו בשקר עד שהבינו שזה בעצם בינבה ולא בימבה... וגם הם התאכזבו מאוווווווד.. אז כולנו איתך סופרמן.. :) מעיין.

למעלה