בים...ג'ים בים...

בים...ג'ים בים...

היי כולם עוד תמונה אחת מהאוסף הועלתה ואיך לא,שוב הבורבונים הפעם אנו רואים את החבר המוכר "ג'ים בים" על כל צבעיו וסוגיו יש לנו פה את הג'ים בים הלבן שהוא הרגיל מכולם,רק שפה הוא בגירסת הזכוכית שכבר לא מייוצרת בכלל ואותה החליפה הפלסטיק.הלבן הוא עם התיישנות של 4 שנים בלבד.יש פה גם את השחור שהוא נחשב ליותר משובח ויוקרתי מהלבן ולו יש התיישנות של 8 שנים והוא כאן בגירסת פלסטיק.את השניים הטובים האחרונים שמרתי לסוף.הג'ים בים הצהוב הוא בעצם וויסקי המיוצר ע"י שיפון עם התיישנות של 8 שנים.הבקבוק הזה כבר לא מיוצר והוא מאוד מבוקש בקרב אספני הבורבון.והאחרון הוא הטוב מכולם,הג'ים בים הירוק הנקרא "בימ'ס צ'וייס".זהו וויסקי הנבחר בקפידה ע"י המזקק הראשי של ג'ים בים והוא נחשב לגירסה הכי יוקרתית של ג'ים בים.הוויסקי עם התיישנות של 8 שנים ואי אפשר למצוא לא אותו לא את כל הסידרה המובחרת הזאת בשום חנות בקבוקים מהסיבה שהיא כבר לא מייוצרת,אלא רק בבקבוקים גדולים.השבוע אני מקווה לקבל עוד כמה מהסידרה הזאת ואני יעלה תמונות.עוד תמונות יעלו בקרוב מה אתם חושבים? רותם

head's up,it's the jooky

עוד בקבוק בהחלט מדהים מהאוסף שלי זהו ה"בלנטון",וויסקי בורבון מקנטאקי.מבחינת הנדירות שלו הבלנטון לא מצטיין ואפשר להשיג אותו במספר חנויות בארץ ובראשם "וינו סיגר" בעזריאלי.במה שהוא כן מצטיין זה גם ברמת הוויסקי הגבוהה שעליה מצהירים המזקקים על התווית וגם על הייחוד והיופי של הבקבוק.זהו אחד הבקבוקים המדהימים ביותר באוסף ואולי המדהים בכולם עם סוס רץ על הפקק שמסביבו נשפך גומי בצבע זהב.אם תשימו לב טוב תראו שהסוס מוריד את הראש ואילו בגירסה הקודמת של הבקבוק הסוס הרים את הראש.אין ספק,בקבוק מדהים רותם

למעלה