ביל גולברג מתי הוא חוזר אם בכלל?

icedark

New member
ביל גולברג מתי הוא חוזר אם בכלל?

ביל גולברג היהודי הלוחם חוזר מישהוא יודע הוא היה אחד המצליחים בעסק הוא חייב לחזור לא?

חולוני

New member
תגידו מה הסיפור איתו בכלל ?

אני זוכר איך שהוא ישר הגיע היה את רצף הניצחונות עד שנראה לי סקוט הול ניצח אותו..ואז הוא נעלם..מישהו יכול להסביר לי למה הוא נעלם ? כי הוא דווקא היה אחלה של מתאבק..מהיר, אתלטי, חזק, לא רימה...ובכל זאת היה לו את הרתף הענק הזה של הניצחונות בלי ההפסד.. ( כמה ניצחונות רצופים היו לו ? ).. בכל מקרה, אני מגעגע אליו..ואני חושב שהוא היה בין נקודות האור היחידות בשנים האחרונות ברסלינג.

kirk hammet

New member
היה לו בסביבות ה-110

האמת שהסיפור מאחוריי האתלטיות והכוח לא מפתיע - הוא היה שחקן פוטבול , אפילו ב-NFL , נדמה לי , אבל בגלל פציעה הוא פרש מפוטבול ונהיה מתאבק. הוא באמת היה חזק... אם הקרבות היו אמיתיים הוא היה בין החזקים.

זה לא wcw בכלל?

בושה וחרפה..... איך אתם מזכירים את השם הזה בפורום של הקבוצה הקדושה?

חולוני

New member
כן, WCW

בתקופה של גולדברג לפני שנתיים ה WCW היו יותר טובים מה WWF. ובכלל מאוד אהבתי את גולדברג. היו לו קרבות טובים עם קווין נאש ( דיזל ב WWF..)..

גם אני אהבתי לראות את גולדברג

במיוחד בהפסד הראשון שלו נגד קווין נאש בשנת 98 אגב גם אני מחולון

ravens

New member
גולדברג

גולדברג הגיע להיאבקות רק בגלל הכסף ,כך הוא הצהיר בריאיון ,הוא לא אוהב היאבקות אבל מרויחים טוב וזה מה שמשך אותו. הוא הפסיד בפעם ה-1 בסוף 98´ לקוין נאש (דיזל) כאשר סקוט הול (ראזור) התערב והימם אותו עם שוקר. יום אחרי זה קוין נאש מסר את החגורה להוגן והשלים איתו והם עשו איחוד כנופיות. גולדברג גם גרם לברט הארט לפרוש לאחר שבקרב ביניהם הוא בעט חזק מדי בראש של הארט וגרם לו לזעזוע מוח חמור ,שבעקבותיו ברט יצא לחופשה ארוכה במהלכה סבל מסחרחורות ולבסוף לאחר סדרת בדיקות רפואיות הודיע על פרישתו הארט הצהיר שאינו נוטר לגולדברג שגרם לו לפרוש ,אבל אמר שהוא בכל הקריירה שלו לא פצע אנשים ,דבר שמעיד על מקצוענות. גולדברג בריאיון אמר שמצטער על מה שקרה לברט אבל זה הסגנון שלו בקרבות סגנון קשיח. גולדברג אף סיים כמעט את הקריירה שלו כאשר באחת התוכניות היה אמור לשבור חלון של מכונית של ה-NWO עם מוט ,אולם הוא נסחף ונתן אגרוף לחלון של המכונית ,הוא חתך את ידו והרופאים אמרו לו שהיו חסרים עוד מילימטרים ספורים כדי שיפגע בעצב רציני בכף ידו. גולדברג נעלם על רקע מחלוקת עם ה-WCW על השכר בחוזה שלו ,עוד לפני שה-WWF קנו את ה-WCW . יש לו תואר בפסיכולוגיה והוא הוציא ספר אוטוביוגרפי.

king flash

New member
בנוגע לגולדברג ואחרים

כאמור מקמהן רכש את WCW אבל הוא לא היה מוכן לרכוש את WCW עם החוזה השמן מאוד ש WCW חתמו עם גולדברג ,אז בסופו של דבר הוסכם שכל המתאבקים של WCW עם החוזים השמנים יכולים לבחור בין להיצטרף למקמהן תחת חוזה חדש או שהם יישבו בבית ובעלי-WCW הישנה ישלמו להם לפי החוזה שחתמו איתם במקור . אז מה טוב יותר מלשבת בבית לאונן ולעשות מיליונים (תנסו את זה מידי פעם=מומלץ). חוץ מגולדברג מדובר גם בסטיינר הגדול,נאש הטיפש, רבי גולדברג , סטינג המזריק וכניראה עוד כמה שהספקתי לשכוח צום קל לכולם ,אני אחשוב עליכם בכל נגיסה בסטק

ODED99AA

New member
ביל גולדברג

ככל הניראה ישב בבית עד שיגמר לו החוזה שהוא חתום עם WCW ואז יתחיל להאבל בליגת ECW ויעשה להם מה שעשה לWCW כשהגיע לשם ירים להם את הריטינג לעננים (לפחות ככה אני מקווה)

בינתיים משלמים לגולדברג

עד סוף השנה וכמו שאמרת הוא יושב בבית ולא עושה כלום והוא מקבל כסף עוד סוף 2001 בלי לעשות כלום אבל יגמר לו החוזה בסוף 2001 וינס מקמהון יזדרז לקנות אותו ולהביא אותו לליגה הוא לא יכול לעבור ל ECW כי גם היא ביחד עם WWF אם הוא יעבור ל ECW שיין וסטפני מקמהון צריכים מיליונים לשלם לו ולא נראה שיש להם את הסכום הזה לשלם לו כמו שאתם יודעים וינס מקמהון- מנהל WWF שיין מקמהון- מנהל WCW שיין וסטפני מקמהון- מנהלים ECW בקיצור ההיאבקות שיייכת למשפחת מקמהון

למעלה