בילי עדכן ת'בלוג שלו!!

A Riot Girl

New member
בילי עדכן ת'בלוג שלו!!

יש קישור ואני יתרגם אחר כך כי אני ממהרת....אהה ותשמעו הם לא נראה לי מעדכנים יותר ת'בלוגים שלהם באתר הרשמי...רק במיי ספייס ואני משום מה לא יכולה להרשם אז אם אתם יכולים להרשם בשבילי?ככה אני יוכל לאמר לכם מתי הם מעדכנים ולתרגם וזה...

A Riot Girl

New member
טוב יש לי זמן לתרגם...

אני ממהרת אז יש מצב שלא הכל נכון...תבדקו את זה!! Art Show התעדכן:24 לאפריל 2006 היי כולם,הכל הולך איתנו טוב.יש לנו טונות של שירים חדשים שאנחנו עובדים עליהם.אני לוקח חופשה השבוע בשביל הופעה של אומנות(או משו כזה)שאני מארגן אני ימכור שם קצת מהאומנות שלי,כמו כמה מהאומנים האהובים עליי.תבדקו את Level 27 בשביל כל הפרטים.

SainTonix

New member
עדכונים של ג'ואל:

"I started this page, just like everybody else, to have some fun, keep in touch with my fans, and open my life up to you all a little bit more. Now im getting bombed with emails from some of you pissed off if i dont reply or post your comments. Its just me doing this, so cut me some slack. i love you kids, no matter what, but please take it easy on me. i dont wanna have to stop all together. i randomly accept comments, and answer emails, as many as i can. Hope you kids understand, thanx again for all the love" זה מועתק מהמייספייס כי בלתי אפשרי להכנס ולקרוא את זה בלי רישום.

liatli9

New member
אווו סוף סוף עידכון=0

יאיי תודה! ותודה גם על המייספייס:]

SainTonix

New member
../images/Emo207.gifסתם משהו שגיליתי הרגע

הידעתם שקווין מלהקת דה יוזד הוא זה שסיפר לג'ואל על כריס שתופף בלהקה אחרת, ויום אחרי זה כריס כבר הצטרף לגוד שארלוט? מגניב ביותר...

למעלה