בילי היקרה

בילי היקרה

ראשית דעי לך שאני לא אחד שיעצום עינים וישלב ידים כאשר אראה אותך נאבקת ברוח חזקה (כפי שתיארת) ולעצם העיניין : מבכים איתך שאמרת לא יודעת מה ילד יום (בקשר לתחרוית ולליגות) אבל תסכימי איתי שיש פה איזה שהו קיפוח למרחפים חדשים בעלי דרגות נמוכות . מדוע בכלל צריכים לזכות בקסדות בתחרויות? -מיותר הרי המרחף כבר מצוייד בקסדה - דרך לחסוך כסף . ולענין הקיפוח -ועד האגודה יכול להעלות לדיון קיום תחרויות לבעליי דרגות 1-2 ולזכות אותם בטיסה לטורקיה למשל וכך תיפתר בעיית בקיפוח שנוצרת בגלל מימון המשלחות . מי מחבריי הועד שרואה את זה - חומר למחשבה (במידה ויקרה דבר כזה האגודה יכולה בצ"יק למשוך אליה חברים נוספים ,כמוני למשל, שיכניסו כסף נוסל לקופת האגודה =השקעה) יום טוב לכולם רחפו בהנאה .

shaison

New member
משועמם להנאתו

כך זה פשוט נשמע לי!!! בתחרות פורים לפני שנתיים שאין בה שום קשר למקצוענים זכינו אני ושאול שני בכרטיסי טיסה לטורקיה שנתרמו ע"י אופיר טורס. למה לא השתתפת ? למה לא תרמת לארוע הצבעוני (התקיים בנתניה). אני לא מחכה ל/או רוצה תשובה. היו פעם (עד לפני שנה) ליגה ארצית וליגה לממרי"ם ובזמנו גם לממג"ים (אולי עוד יש אני לא יודע) ליגות אלו הופסקו עקב מיעוט משתתפים ועקב כך שהמארגנים (כן אני הייתי אחד מהם) היו משקיעים מזמנם וכספם ובסוף היו מגיעים לנו לחלק מהארועים 2-5 משתתפים דבר שהוציא לנו את האוויר מהמפרשים . בקיצור משעמם לך אז לך עשה שעורי בית ואז תחזור אלינו עם הצעות לשיפור כשזה לעיניין זה תמיד טוב. שי לנואל

למעלה