בילי ג'ין האומללה...

Yaniv-DC

New member
ומבחינת הרייטינג...

התוכנית מהווה כישלון גדול המשיגה בממוצע כחמישה אחוזי רייטינג, לעומת ג'ו מיליונר שהשיגה כ-12% ומדורגת במקום השלישי בטבלת הצפייה העונתית הכללית בטלוויזיה (אחרי CSI המובילה ו"חברים" השנייה, קצת לפני ER הרביעית). אמריקה המחזיקה בהישג המכובד של 53% גרושין כנראה לא הייתה מוכנה לסדרה שכזו השמה את מוסד הנישואין ללעג במידה מסויימת. החברים בפוקס מקווים שמר אישיות בהגשת הלווינסקי תחזיר את הצופים לטלוויזיה. מחר אמריקן איידול

ליילה

New member
אז אולי זה הזמן להתחיל לנחש

מי הולך לפשל מחר באמריקן איידול....

Yaniv-DC

New member
אני אשא תפילה

לנפילתו של ג'וש. נשבר הזין מהפרצוף (או פנים, לגמור או לסיים) המעוך הזה.

Yaniv-DC

New member
עוד לא הבנת?

כרמן היא הניקי מק'בין של העונה השנייה. תמיד יחשבו שאו, הנה, הגיע זמנה - אבל לא. היא תשאר. והיא עוד עושה את זה יותר טוב מניקי - ניקי היתה 7 פעמים בבוטום 3 או 2. כרמן? עד כה רק פעמיים, ובתוכנית שעברה היא הייתה בטופ 5.

ליילה

New member
טוב, אני מקבלת את הדיעה על כרמן

אבל לצערי אני חוזרת - ג'וש לא יהיה בחוץ, בטח לא בזמן הקרוב... מי נשאר?? קימברלי הברבי, שבגלל גילה הצעיר והפישול של פעם שעברה, אולי תמצא את עצמה בחוץ, קימבלי השניה, שבגלל משקל עודף (אוי אוי, הדאבל סטאנדרט חוגג...) גם יכולה להיות בחוץ... ואני שוב מעלה תקווה שבוודאי תתבדה - המקרר החוצה....

אני לא מבינה את האמריקאים

שמחזיקים מג'וש בגלל שהוא מהמרינס... לי זה ממש מוריד ממנו (בלי קשר לזה שהוא לא יודע לשיר) כי כל פעם שאני רואה אותו על הבמה אני מדמיינת את החברים שלו בעירק... אבל אני מסכימה עם מרב, לצערי יש לו סיכוי רב אפילו לקחת הכל... נמאס לי מכרמן (כבר מזמן) דרך אגב, מישהו יודע מה ה-theme היום? יש לי לימודים בערב אז אני מצפה מיניב לסכום נרחב...

ליילה

New member
דפנה.. את לא מבינה...

זה לא העובדה שהוא מרינס שעושה להם את זה, אלא העובדה שהוא מרינס גורמת להם לפחד להציע נגדו, כי אז יחשבו כלא פטריוטים בעליל, ויידרשו במיידי להוריד את הדגל מהחלון, וגם את שלט ה - god bless america, ולא לשכוח את הסטיקר של united we stand מהאוטו, ובהשפלה כזו הם לא יוכלו לעמוד. חוץ מזה שנראה לי שהאמריקאים לא הפנימו את קונספט האפסנאי הג'ובניק, ולא שמו לב שבעוד חבריו נלחמים בעירק, הוא עדיין איתנו, שר , למרות שאמר שאם יהיה צורך הוא יעזוב הכל וילך למלחמה (כנראה שלא ממש צריך... אותו)

עכשיו אני מבינה

או לפחות הצלחת להכניס אותי לראש שלהם... ואת יודעת מה הכי קטע? שאני בטוחה שהלוחמים הכי קשוחים בלב בגדד מה זה גאים בו....

ליילה

New member
הוא בעצם סוג של להקה צבאית

בסגנון אמריקאי, במקום להלחם הוא שר, ומעלה את המורל של החיילים בחזית... רק שהוא לא ממש מופיע לפני החיילים...

רק רציתי לומר

שמזל שאני לא רואה את התכנית, כי אם כן אז הייתי יורה בכולכם (East Coast) על שגיליתם לנו (West Coast) את מה שקרה... אבל עכשיו - בייסבול...

../images/Emo45.gif לגמרי מסכימה עם החתול

גם אני שמחה על שאני לא צופה בסדרה הזו, כי אחרת כבר הייתי מביאה לכם את כל האיטלקים והסינים והמקסיקנים מהצ'חונה, שיסגרו אתכם חשבון.

עוד ניצחון חשוב ל-Giants

איזה משחק - חבלזמזמז וגם נראה שמצאו את Laci Peterson, בעסה - דווקא היו לי תקוות לאיזה חצי מליון דולר.

למעלה