ביליי *-*

r love gerard

New member
פאק><../images/Emo129.gif

יש אפשרות לערעור
? אה, ואגב, אני לא אוכל להתחבר למסנ במשך מינימום שבוע, אז אל תפתח ציפיות לכלוא אותי מהר מדי><

לערער?!

מעכשיו את כמו לינקולין... גזר דין מוות,כיסא חשמלי! אולי תקראי למייקל סקופילד ויש סיכוי מאוד טוב שהוא יציל אותך!

r love gerard

New member
אל תתנשא עלי בהיסטוריה../images/Emo11.gif../images/Emo129.gif

אתה שוכח שאני יותר טובה ממך בנושא הזה. ואם אני לינקולן, זאת אומרת שאני הצדיק שנעש ללא עוול בפכו. אולי יש לי כובע גדול, וזקן מוזר, אבל אני עדיין הטובה של הסיפור8-| חוץ מזה, התנקשו בלינקולן שהוא היה בתיאטרון, (שאני אזכר בשמו עד מעט) הרוצח היה ג'ון וילקס בות', נדמה לי>< אה,נזכרתי! זה היה בתיאטרון פורדD: לא כיסא חשמלי ולא נעליים. איפה אתה חי?O:

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאוו! את כזאת מצחיקה! לינקולין בורוס הוא אח של מייקל סקופילד שהואשם ברצח אח של סגנית ארה"ב! ומייקל נכנס לכלא בכוונה כדי להציל אותו לפני שיהרגו אותו! וכל מי שרואה נמלטים יודע את זה!

r love gerard

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

די,די תמשיךD: אני לא רואה נמלטים>< אה!ויש משהו שרציתי להגיד לך כבר המון זמן, באף פעם לא מצאתי את זמן..... ניר, ב i'm not okay ג'רארד אומר "im not o -fucking-k" כאילו שהוא התכוון להגיד OK אבל הכיס fucking באמצעD: כבר המון זמן אני רואה את זה ב"עולם" שלך אבל אני תמיד שוכחת... אה, ויום הצבע הציבעוני שמחD:

זה מה שהוא אומר?!

אבל i'm not a fucking K הרבה יותר יפה...
פעם הבאה שאני אפגוש אותו אני אגיד לו את זה

r love gerard

New member
אה, ונזכרתי בעוד משהו../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

זוכר שסיפרתי לך על ילד שרוט לגמרי שקוראים לו טירן? אז בקיצור, אני ואוולין דיברנו על מכ"ר ועל איימ נוט או.קיי, והוא כזה :"i'm not a fucking gay?!" ומזה נקרענו מזה>< ואז הוא ביקש לשמוע אותם ומאז הוא מכור כמוניD:

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי זה היה מצחיק
אני לא מתכוון לשנות בעולם שלי, דרך אגב... im not a fucking K הרבה יותר יפה...

Zaider

New member
../images/Emo19.gif יאלללה מכות יאללללה ! D:

סתם נו . הייתי חייבת

r love gerard

New member
fuck you!../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

~סתם כי הייתי חייבתD:~ not
בבקשה, זה נעשה רציני. את מוכנה לא להעיר כאלו הערות טיפשיות? ~לא התכוונתי לכותרת, רק רציתי שתראי כמה זה טיפשי לשים הערות כאלו במקומות לא נכונים~

Zaider

New member
../images/Emo19.gif אוווקיי .

אני ממש לא בקטע של לריב וזה אז אני ישמור את רוב התגובה שלי לעצמי . אז במשפט אחד - קצת הומור לא יזיק .

r love gerard

New member
אולי לך זה כולה צחקה,../images/Emo129.gif

אבל רק תדעי שאני מרעננת כל עשר דק' מרוב לחץ, לראות איך ניר הגיב לי. בבקשה, לא לצחוק, כל פעם שאני רואה שיש פה עוד הודעה אני ישר בודקת, וכשאני רואה משהו כזה, אני ממש מתעצבנת, שצוחקים על דברים שכ"כ מלחיצים אותי><

אמ.../images/Emo109.gif

נראה לי שכל הריב הזה היה בצחוק לפי מה שהבנתי אז אל תהיי בלחץ,כי כל התגובות בצחוק.

r love gerard

New member
../images/Emo129.gif

אני לא רוצה לצאת שחצנית, אבל נראה לי שאני מכירה את ניר קצת יותר טוב ממך, והנושאים שעלו בשיחה הזאת היו כאלה שלא תביני, ואני גם לא אנסה להסביר. אז, עם כל הכבוד לך, בבקשה אל תתימרי להבין בנושאים שבהם את פשוטלא מבינה. אני מצטערת אם פגעתי בך, זה באמת לא נגדך ולא אישי, אבל דברים כאלה פשוט עולים לי על העצבים.

Linor Suoh

New member
XDDDDDDDDDD

נו אבל אם יש בן אחד וכל השאר זה בנות אז זה בסדר לומר כולכן לא?

למעלה