ביליארד בטלויזיה....

9ball master

New member
ביליארד בטלויזיה....

אתמול (31.5.2006) נחתמה עסקה ענקית בין ה IPT לבין יורוספורט מדובר בעסקת השידורים המקיפה ביותר בהיסטוריה. יורוספורט תשדר בשידור חי את כל התחרויות של ה IPT בשנת 2006, מדובר בשידור מלא של כל התחרות ולא רק השלבים הסופיים!! כמו כן ישודרו חלקים מתחרויות של ה IPT שנערכו כבר השנה. התחרות הקרובה היא - אליפות אמריקה הצפונית הפתוחה ב 8ball סך הפרסים - $2,000,000 (לא טעיתם!!! שני מילון דולר
) התחרות תערך בתאריכים 22-30/6/2006 במלון ה Venetian שבלאס-וגס. ה IPT - International Pool Tour הוא גוף חדש שקם בתחילת השנה ע"י המיליונר קווין טרודיו (Kevin Trudeau) שהחליט שהגיע הזמן ששחקני ביליארד יתחילו להרוויח כסף ויוכלו להתקיים מהמשחק בדומה לשחקני גולף. ה IPT עושה היום בית-ספר לכל איגודי הביליארד השונים בעולם וגורם לכולם לרקוד לפי החליל שלו... ובכך הוא מנער את כל העלוקות והעסקנים מהספורט ומשאיר את הכסף אצל השחקנים.... בכל התחרויות של ה IPT משחקים 8ball בלבד
ואף שינו קצת את החוקים, בעצם החוקים של ה IPT מזכירים קצת יותר את החוקים המקצועיים שהיו נהוגים בתקופת ה Camel Pro Tour הזוהר של שנות ה-90. בתחרות האחרונה של ה IPT ניצח Efren Reyes והפרס הראשון היה $200,000 שהוא הפרס הכי גבוה שהיה איי פעם בביליארד! בתחרות הקרובה, הפרס הראשון יעמוד על $350,000
הפרס האחרון יהיה $2000
כלומר לא צריך אפילו להכניס כדור אחד ומקבלים אלפיים דולר.... ממש כמו בארץ.....
צפו לקבל הרבה הרבה 8ball בטלויזיה בקרוב.....

ישש ! סוף סוף זה מגיע ליורוספורט !

לראות ביליארד ב-ESPN זה גועל נפש השידור שם די אפור ולא רואים בצורה טובה כל כך למען האמת...אבל ביורוספורט משדרים את המשחקים בצורה הרבה יותר טובה ובהרבה יותר כיף וברור....לראות משחקי ספורט... לגבי הפרס הגדול...זה הרבה אבל לא מספיק לדעתי ראיתי משחקי באולינג שהרוויחו יותר וחוץ מזה כדי אם רוצים שזה יגיע לסכומי עתק כמו שמחלקים בגולף או בטניס צריך לפחות...להכפיל או לשלש את הפרס!...אבל גם הפרסים כרגע לא רעים בכלל.

9ball master

New member
ביחס למה שהיה עד היום....

שברוב התחרויות הגדולות, סך הפרסים עמד כל 40 עד 60 אלף דולר והפרס הראשון עמד על 10 עד 20 אלף דולר, מדובר בשיפור אדיר
המטרה של ה IPT היא שבשנת 2007 כל אחד מ 150 השחקנים שישתתפו בסבב ירוויח בתום השנה מינימום של $100,000 במונחים אמריקאים מדובר במשכורת שנתית מכובדת ביותר
כך שמדובר בשידוג עצום בכל מה שקשור לכסף בעולם הביליארד. השיטה של ה IPT היא שבכל שנה יש 150 שחקנים, בסוף כל שנה חמישים השחקנים שבסוף הדירוג ינשרו ובמקומם יכנסו 50 אחרים אשר יצטרכו לנצח תחרויות "העפלה" על מנת להתברג לרשימה... החמישים שנשרו יוכלו לנסות את מזלם להכנס חזרה בשנה שאחרי... השיטה הנ"ל הולכת מצד אחד לצ'פר את הטובים באמת ומצד שני דוחפת את השחקנים לתת את הרמה הכי גבוהה כי כרטיס החבר של ה IPT הוא המצרך הכי מבוקש היום בעולם הביליארד ע"י השחקנים...

מתי נוכל לראות את השידור הראשון...

ביורוספורט...? זה הולך להיות מאוד מעניין...

9ball master

New member
תשובה...

מתוך ההודעה שלי התחרות הקרובה היא - אליפות אמריקה הצפונית הפתוחה ב 8ball סך הפרסים - $2,000,000 (לא טעיתם!!! שני מילון דולר ) התחרות תערך בתאריכים 22-30/6/2006 במלון ה Venetian שבלאס-וגס כלומר השידור הראשון ב live יהיה ב 22/6/06 יכול להיות שישדרו כבר קודם קטעים מתחרויות קודמות...

drums123

New member
אוו! רק דיברנו שאין כמעט שידורי

ביליארד ביורוספורט.. מתי יתחילו השידורים?

lior02010201

New member
יייש אני מתחבר לשניה ואיך- אתה משמח

אותי! לכמה זמן החוזה? כמה תחרויות זה כולל? סליחה שאני לא מתחבר יש בעיות בחיבורים בבית החדש

9ball master

New member
מאיך שזה נראה...

החוזה הוא ל 2006 בלבד אני מאמין שבסוף השנה הצדדים יבדקו את הכדאיות שבהמשך השידורים.

למעלה