ביליארדר!

ביליארדר!

אני כבר עוסק בענף הביליארד בסביבות ה-10 שנה אז מין הסתם שאני דיי בקיא בתחום אני כעקרון מוכר שולחונות ביליארד מכל הסוגים..כולל הרכבה והובלה בכל הארץ ומוכר גם כמובן ציוד ביליארד המחירים מאוד נוחים ומוכן להתפשר אז מי שמעוניין בקניית ציוד או שולחן שיפנה אלי בטלפון 0547449096 ולרי

9ball master

New member
בקשה קטנה

ולרי, יש לפורום קטגוריית לוחות שאתה יכול להגיע אליו דרך התפריט העליון של הפורום או ע"י לחיצה
כאן
אתה מוזמן לפרסם את עצמך בלוחות ולא דרך הפורום. תודה

הכל

יש הכל גם ישן גם חדש אין שום בעיה להשיג הכל אתה מוזמן להתקשר למס'.. ולא אין עוד תצוגה

O f e r P e e r

New member
אתה יכול להשיג הכל...

אני מחפש שולחן DIAMOND... מה העלות כולל הרכבה? תודה

pooltool

New member
yhaaaaaaaa right

there is no way in hell that he can get a diamond maybe if he soled is house and is soul to satan !!!

9ball master

New member
אפשר להשיג....

כל דבר, הכל עיניין של מחיר גם אני יכול להשיג שולחן של diamond....

בטלפון

שאלות נוספות..אם באמת מתעניינים במשהו.. אז בטלפון שפרסמתי בהודעה הראשונה תודה!

O f e r P e e r

New member
איזה...

כפפה בדיוק??? אם כל הכבוד למתקיני שולחנות הביליארד בארץ... עדיין לא ניתקלתי בשולחן מפולס ברמה סבירה... (שלא לדבר על מושלם- זוהי קללה...) אין ברשותם ציוד נדרש... חלקם אפילו לא יודעים היכן וכיצד לסמן את סימוני השולחן..., בטוח שכל ציוד ביליארד מקצועי, ממקלות דרך תיקים ועד שולחנות אוכל לספק במחירים הרבה יותר אטרקטיבים... אני לא יבואן של ציוד, אך מקבל מדי פעם הזמנות לציוד מקצועי בלבד... אין לי עניין להתעסק עם ציוד ברמה ירודה ובמחירים מופקעים... המחירים בארץ גבוהים ברמות שאתם פשוט לא קולטים... שולחן ממוצע במועדון עולה בין 500-700 $ בלבד... שולחן נמכר ללקוח בסביבות 3000 $... תעשו חשבון עכשיו... כמעט שכחתי... עלויות ייבוא, הובלה, מכס-אין (ציוד ספורט), איחסון, הרכבה... ועוד בואו ניקח שייקר (מכשיר לעירבוב משקאות), נכניס את כל האלמנטים הנ"ל... נערבב בתוספת מספר קוביות קרח למשך 2 דקות... ואיך שלא תחשבו את זה תבינו כי שוב הישראלי אף פעם אינו יוצא פרייר!!! הוא יודע הכל, הכי טוב... אותי זה מצחיק יום ביליארד טוב לכולם עפר

אוקיי!

אז ככה.. אני עובד בתחום לא קצת זמן [14 שנה] ותאמין לי שעבדתי עם השולחן הירוק במשך 12 שנה הרכבתי הרבה שולחנות בהרבה מועדנים..בינהם לינקולן..ת"א וגם ראשון בכל אופן יש לי הרבה נסיון בתחום ואני יכול להגיד לך בלי שום פחד שכל שולחן שאני מרכיב ומוכר הוא שולחן מושלם מבחינת פילוס..! ואתה יכול לשאול הרבה לקוחות מרוצים שלי! ולרי

9ball master

New member
אני מבקש לא להכנס כאן למריבות

אתם יכולים לנהל אותן באמצעות הודעות פרטיות כהערת דרך אגב, אני יכול להגיד שמניסיוני לא ראיתי בלינקולן שולחן מפולס כמו שצריך אף פעם וזה נכון גם לסקורס, לקיוז ולכל מועדון שנכנסתי אליו בארץ... אישית לא הייתי מנפנף בשולחן הירוק או כל חברה אחרת בארץ בתחום הביליארד כראיה למקצועיות, כי אף אחת מהן לא מקצועית..... אני ראיתי הרבה מתקינים בארץ וראיתי הרבה מתקינים בחו"ל ואני יכול להגיד בוודאות שאין מתקין אחד בארץ שיודע מה שהוא עושה... כל זאת נכון רק לשולחנות פול, אני לא יכול להגיד כלום על שולחנות סנוקר כי אני לא משחק אליהם ולא יודע את מצבם או את איכות ההתקנה.

אני לא

לא ניהלתי פה שום מריבה זה ממש לא האינטרס שלי אני לא יודע מה ראית..אבל כשאני עוזב את השולחן שאני מרכיב אני עוזב אותו מפולס בכל אופן..זה לא לדיון פה. אני רק אבקש לא להעביר עלי ביקורת כל עוד לא ראיתם את העבודה שלי ולרי

9ball master

New member
הפניה שלי הייתה ל.....

כולם באופן כללי
ולא אליך. אני חושב שיצא לי לשחק על שולחן לאחר שסיימת לטפל בו (החלפת בד) במועדון כלשהו באזור אבן גבירול.... מפולס הוא לא היה...

9ball master

New member
שולחן מפולס....

מהמילה פלס, כלומר מאוזן כלומר שאם מגלגלים כדור לאורך קו ישר אז הוא ישאר על הקו ולא יסטה ממנו בעיקר במהירות איטית.

אההא

טוב כנראה שיש לנו פה עסק עם מישהו ממש מומחה מבין..אההא אין לי כוח לוויכוחים החסרי משמעות האלה ואני אגיד לך תכלס..ממש אין להם חשיבות מבחינתי אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה.. אני בכלל לא יודע מי אתה ואתה גם נראה לי לא יודע מי אני אם אתה מדבר ככה לבריאות שיהיה לך ולרי

O f e r P e e r

New member
../images/Emo202.gifתגיד...

מי זה הכבש לידך...? זה נננננוווווו..... ההוא... נו.... הכבש הזה...נו השוודי... לא, ה.... פיני.... הוא עדיין מנקה מקלות או מנקה כדורים? ......................................

9ball master

New member
אתה יכול להגיד עליו הרבה דברים אבל.

כבש הוא לא.... עוד אין ישראלי אחד שהשיג את מה שהוא השיג... מתוך כל התחרויות שהוא ניצח במהלך הקריירה שלו מספיק שנציין את אליפות העולם ב 9ball ב 2001...

למעלה