כן, זה מאוד כיף אם אתה אוהב לשכב בתצפיות במשך שעות באמצע החורף שיש בחוץ קור כלבים וגשם והבלשים הנחמדים יושבים ברכב או מסתובבים איתו. קיצר מתנדבי בילוש זה לא מציאה גדולה, הם די ה"סנג´רים" של הבלשים. אם כבר אז נוער, הרבה יותר נורמלי.
ובאיזו תחנה\מרחב? אתה נמצא כי אחרי תקופה "מסוימת" נוצרים קשרים עם בלשים ואז {שווה} בשווה גם "ללכת" לפעמים ביחד להיחקר במח"ש. ונוצרים קשרים עם הבלשים. אבל זה שוב פעם מאוד תלוי באיזו תחנה\או מרחב. אתה. שורה תחתונה יש עוד מקומות במש"אז להתנדב.
הדרומי פעם ימ"ער היום בקלאסי הקלאסי זה אחי הכי. וזו רק בגדר
מוסדות חינוך זה שוטרים ונראה לי משעמם וגם זה בעיקר בזמן שעות עבודה ?. זה מעוד תלוי איפה אתה גר נגיד ואתה גר קרוב לים תיכון\ אילת\אפילו כנרת. יש לך אפשרות להתנדב בשיטור הימי רשיון משיט וכו.או ליחידת הצוללנים?. אתה רוכב על אופנים? יש יחידת אופנים. יש יחידת חילוץ. ית"מ. מתנ"א. מתמי"ד מג"ב עוזר חבלן עוזר מז"פ יש הרבה יחידות שאפשר להתנדב תלוי בגיל? מה ההבדל אז ככה ימ"ער זה עם בלשים {"כנגד"} מבוגרים בערך ימע"ן זה מול ילדים וזה כבר יותר חינוך?בערך אז אם בחרת בינם? לך על ימע"ן רק תראה תבדוק שיש {רצון} של חוקר הנוער "לעבוד" סתאם. אם מתנדב .בדרך כלל יש רצון שלו לעזרה אבל כך בחשבון את כול כולל הכול מא ועד ת. הכשרה ומבחן ולפני הכול מילוי טפסים ובסוף נדמה לי אבל אני לא בטוח שצריך פרק זמן מסוים במש"אז הרגיל לא בטוח בזה. ואזו רק בגדר
לא שאיכפת לי שחברי הפורום יראו את התשובה (חברי פורום אקטיביים יכולים לשלוח לי גם שאלות - כמובן)...זה פשוט שקוראים פאסיביים, קצת פחות רצויים... - עלולים לקרוא את זה, ולא הכל רצוי שיהיה מפורסם.
האם אתם מכירים את מי שישלח לכם למסרים ? האם זה שאדם פעיל כאן בפורום אומר שניתן לחשוף אותו למה שאסור (אתם לא רוצים) לחשוף בפורום ? האם רק בגלל שמישהו ישלח לכם שאלה (ואתם רק חושבים שאתם מכירים אותו) אתם תענו לו תשובה מפורטת ? בקיצור, אין פירוש "השתתפות פעילה בפורום" ערובה לכך שהכותב הוא אכן האדם שצריך לשמוע או לשתף אותו בידע שלכם....