בילוי - II

BIH 93

New member
קיוויתי שלא תשאלו את זה

ואז אני אוכל להעמיד פנים שזה לא קרה ואז בעוד כמה שנים כשהאכזבה החדשה תשכח אני אוכל לדבר על זה הוא חולה .................
הוא אמר לי שהוא ניסה לקום מהמיטה וללכת כי הוא באמת מרגיש כלפיי רגשות חמים ביותר והוא לא רצה לפספס אבל - זה פשוט היה יותר מידי גדול .... טוב שאלתי אותו אם הוא רוצה שאני אבוא לעזור לו במשהו (כי הוא חולה בדירה לבד) אז הוא אמר לי שזה בסדר הוא נוסע להורים אוף!!!!!!!! טוב להרגע!!!!! אני מאמין לו - כן, אני מאמין לו - הוא נתן לי 101 סיבות לתת לי להאמין שהוא בן אדם אמין וישר כמו שאמרתי במסרים קודמים ככה שאני אחכה

d u c k y

New member
אויויויוי

חיכינו וציפינו לסיפורים קורעי לב ולחוויות בלתי נשכחות... אם אתה מאמין לו אז גם אנחנו... רק, אם הוא לא יכול לקום מהמיטה, איך הוא נוסע להורים? אממ, לא משנה... תיקבעו שוב. ואני חושבת שרק מהדימיון והמחשבות על מה יהיה - זה כאילו כבר יצאתם, משמע, דייט ראשון מוצלח!!!

d u c k y

New member
ידעתי שהייתי צריכה

לשים סימן שאלה בסגריים ליד "הראשון"!!! ידעתי!!! אנשים הקיבו לאינסטיקטים שלכם... חוצמזה תודה שזה נשמע כל כך מרגש כדייט ראשון...

BIH 93

New member
קורעי לב ?

למה קורעי לב ? - קורעי לב - זאת אומרת אם היו דברים נורא עצובים אם קרה משהו ביננו ולא נפגש חס ושלום אני מקווה שלא קיוות לזה בפגישה שלי
כן אני מאמין לו - הוא זכה באמון שלי בפגישה הראשונה כי אין =אפשר= לראות שהוא אדם של אמת - זהו ההורים באים לקחת אותו ! זה לא הוא הולך אני מקווה מאוד - הוא אמר שזה סתם שפעת וזה כבר יומיים והוא חשב שהיום זה כבר יעבור אבל הוא עדיין חולה - אז מחר נדבר ויהיה בסדר כל כך חיכיתי והאכזבה קשה - אבל בשבילו אני אחכה ! בשבילו אני אהיה סבלני - העיקר כדאי שהוא ירגיש טוב ! כי אני פשוט א ו ה ב אותו (ולא אכפת לי עד כמה אומרים שאחרי פגישה או שתיים אי אפשר לדעת אם אוהבים או לא) - אני מרגיש את זה!! תודה בכל אופן
וכן כבר היה לנו דייט אחד - ודיברנו 5 שעות והיה מדהים !! והוא בסוף חיבק אותי חזק - חיבוק מלא משמעות והציע לי לאכול משהו כדי שאני לא אהיה רעב בדרך או מעיל או חולצה כדי שלא יהיה לי קר בדרך ...

d u c k y

New member
כמובן שאני מאחלת לך רק אושר

והביטוי "קורעי לב" נכנס לתגובתי כמטבע לשון בלבד. מכל ליבי אני מקווה שעוד תצאו ותחוו ותהנו

BIH 93

New member
הבנתי

פשוט קורעי לב - זה כמו בכי קורע לב - וזה כבר עברתי מספיק אין לי כבר כח לזה - מגיע גם לי לנוח קצת ולמצוא את המקום שלי מן הסתם עוד נצא
הוא חולה עכשיו ויבריא ונצא :)

BIH 93

New member
לרגע אני מרגיש

שאולי חושבים שאני סתם סטרייט שרוצה לעבוד עליכם זהו =שלא= ואם מישהו עדיין מתעקש לא להאמין הוא יכול לשאול כל אחד בפורום גאווה מי זה יניב אני פשוט אחרי הפגישה הרגשתי פשוט כאילו מצאתי את הדבר שאין לאף אחד וישר שיניתי לנשוי - אבל אל תדאגו יצאתי מהפנטזיה הזאת ייקח זמן בכלל אני שנעשה ביחד משהו (או שלא - אבל בינתיים זה לא ואני לא מצפה ! - הוא חשוב לי כבן אדם !)

BIH 93

New member
הסבר

שלי אמרה שמשהו לא נראה לה כאן אז כנראה חשבתם שזה סתם איזה אחד שרוצה לעשות בדיחה על חשבונכם והוא בכלל לא הומו והכל אז זהו שלא ...

shellyland

New member
לא חשבתי שאתה רוצה להתבדח עלינו

אלא היו לי מחשבות הרבה יותר קשות וחמורות, אבל כשקראתי את ההסבר שלך נחה דעתי ואפילו חשבתי שזה היה חמוד נורא מצדך להתלהב ככה כמו נערה מתבגרת מדייט ראשון ולהתחיל לרקום את ראשי התיבות של שמותיכם על כריות, אבל אחר כך חשבתי, רגע... רק רגע... ומה יקרה אם לא? היתכן שהוא מכין לעצמו את הקרקע לנפילה נוראית וכואבת? אז בקיצור: להתלהב זה אחלה ויפה ומתוק ובובי ופוצי, אבל - בלי להתנתק מהמציאות, אה? תבטיח לי שתתנהג יפה, שהפולניה שבי תישן טוב הלילה.

BIH 93

New member
שיחה

הייתה לי עכשיו שיחה איתו - התקשרתי אליו לשאול מה שלומו (באמת, כי אני דואג) טוב הוא מרגיש יותר טוב (שוב אני לא חושב שהוא משקר - באמת הוא בן אדם אמין) - אבל הוא לא חושב שנוכל להפגש היום כי הוא חולה - אמרתי לו שאין לי בעייה עם זה (כי באמת אין לי חשוב לי שהוא יבריא קודם ולא כדי שאני לא אדבק!!! כדי שהוא לא יהיה חולה יותר ממה שהוא עכשיו) לא נראה לו גם לגבי מחר אבל הוא לא רוצה סתם להגיד לי יכול להיות שמחר יהיה יותר בסדר - דיברנו בערך שעה בטלפון לא על זה - סתם בכיף על מיני ובאמת הייתי רגוע ולא הזכרתי את עניין הפגישה - חוץ מבהתחלת השיחה, -שגם הייתה לי התרגשות כשאמרתי את זה (זה=פגישה) למרות שאמרתי לעצמי שהוא בן אדם טוב ואין לי מה להיות בהיסטריה - טוב אז הוא אמר לי - ולא חזרתי לזה - ואחרי שדיברנו שעה באמת והיה נחמד וצחקנו והכל אמרתי לו רק כדי להיות בטוח - נו אז נדבר מתישהו הוא אמר לי שהוא יתפוס אותי באיי סי קיו היום או מחר ונראה מה אנחנו עושים - אז אמרתי בכיף ואמרתי לו שלום וישמור על עצמו חזק וזהו. אוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע ואני מחזיק את זה כדי שלא להרוס כמו בקשרים הקודמים שלי אז זה עוד יותר קשה מה גם שפעמים קודמות כשהייתי צריך לחכות עד שיתפתח משהו בדרך כלל אז קבעתי עם מישהו אחר (כי הרי אני עדיין לא מחוייב לכלום, לא הוא ולא אני - אלו רק פגישות הכרות ראשונות לראות אם אנחנו מתאימים לזוגיות כלשהי) שגם מצא חן בעיני בינתיים לבלות איתו כדי לא להרוס את הקשר החשוב שצריך יותר זמן מאשר סתם בילוי (אבל אז בחרתי מישהו במיוחד שמעוניין בבילוי בלבד ולא בקשר מן הסתם אני לא אוליך שולל אף אחד - אני לא, לפחות) אבל פשוט כאן זה לא פועל יותר - מאז שנפגשתי איתו, אני דוגרי לא יכול להסתכל על אף אחד יותר - גם לא סתם לבילוי פשוט כולם פתאום ממש כאילו חסרי ערך ... מעניין לאן זה נעלם ?! האם זה הלך אתמול בלילה ואף אחד לא סיפר לי ? WOW איך שדברים משתנים :) ממני המתגעגע מאוד מאוד מאוד לא נורמלית.......

BIH 93

New member
אוף למה זה יצא ככה ../images/Emo46.gif

הייתה לי עכשיו שיחה איתו - התקשרתי אליו לשאול מה שלומו (באמת, כי אני דואג) טוב הוא מרגיש יותר טוב (שוב אני לא חושב שהוא משקר - באמת הוא בן אדם אמין) - אבל הוא לא חושב שנוכל להפגש היום כי הוא חולה - אמרתי לו שאין לי בעייה עם זה (כי באמת אין לי חשוב לי שהוא יבריא קודם ולא כדי שאני לא אדבק!!! כדי שהוא לא יהיה חולה יותר ממה שהוא עכשיו) לא נראה לו גם לגבי מחר אבל הוא לא רוצה סתם להגיד לי יכול להיות שמחר יהיה יותר בסדר - דיברנו בערך שעה בטלפון לא על זה - סתם בכיף על מיני ובאמת הייתי רגוע ולא הזכרתי את עניין הפגישה - חוץ מבהתחלת השיחה, -שגם הייתה לי התרגשות כשאמרתי את זה (זה=פגישה) למרות שאמרתי לעצמי שהוא בן אדם טוב ואין לי מה להיות בהיסטריה - טוב אז הוא אמר לי - ולא חזרתי לזה - ואחרי שדיברנו שעה באמת והיה נחמד וצחקנו והכל אמרתי לו רק כדי להיות בטוח - נו אז נדבר מתישהו הוא אמר לי שהוא יתפוס אותי באיי סי קיו היום או מחר ונראה מה אנחנו עושים - אז אמרתי בכיף ואמרתי לו שלום וישמור על עצמו חזק וזהו. אוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע מתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגעמתגעגע ואני מחזיק את זה כדי שלא להרוס כמו בקשרים הקודמים שלי אז זה עוד יותר קשה מה גם שפעמים קודמות כשהייתי צריך לחכות עד שיתפתח משהו בדרך כלל אז קבעתי עם מישהו אחר (כי הרי אני עדיין לא מחוייב לכלום, לא הוא ולא אני - אלו רק פגישות הכרות ראשונות לראות אם אנחנו מתאימים לזוגיות כלשהי) שגם מצא חן בעיני בינתיים לבלות איתו כדי לא להרוס את הקשר החשוב שצריך יותר זמן מאשר סתם בילוי (אבל אז בחרתי מישהו במיוחד שמעוניין בבילוי בלבד ולא בקשר מן הסתם אני לא אוליך שולל אף אחד - אני לא, לפחות) אבל פשוט כאן זה לא פועל יותר - מאז שנפגשתי איתו, אני דוגרי לא יכול להסתכל על אף אחד יותר - גם לא סתם לבילוי פשוט כולם פתאום ממש כאילו חסרי ערך ... מעניין לאן זה נעלם ?! האם זה הלך אתמול בלילה ואף אחד לא סיפר לי ? WOW איך שדברים משתנים :) ממני המתגעגע מאוד מאוד מאוד לא נורמלית.......

maayan15

New member
תראה..יש משהו שאני חושבת עליו

כבר הרבה זמן ולא רציתי להגיד כלום....אבל אני חייבת להגיד.. יצאתם פעם אחת....ואתה כבר מטפח הרבה יותר מדיי ציפיות, אני חושבת שפשוט אם הוא ידע שאתה כ"כ רוצה אותו הוא אוליי יחשוב שאתה מגזים....וגם בלי שום קשר לזה, אם הקשר בינכם לא יילך אתה תפגע יותר מדיי.. מה שאני מנסה להגיד זה זיצאתם פעם אחת, ולא משנה כמה זה היה טוב, זו הייתה פעם אחת ואתם לא ממש מכירים אחד את השני...אז אני ממליצה לך להנמיך ציפיות כי אף אחד לא יוכל לעמוד בפנטזיות האלה שבנית עליו, ואם זה לא ייסתדר בינכם זה ממש ייכאב לך...

BIH 93

New member
בגלל זה תמיד היו כאלה

"לבילוי בלבד" - לצנן את ההתלהבות עכשיו אני פשוט לא יכול להסתכל על אחרים מה גם שאני לא בדיוק מפתח - אני מודע לגמרי לעובדה שזה רק השלב ההכרותי אבל כיף לי איתו אין מה לעשות ואת זה אני לא יכול להכחיש ...

maayan15

New member
סבבה...

כל עוד אתה מודע לזה שאתם לא מתחתנים מחר...הכל טוב..

resputin

New member
יקירי,

אני חושב שמעיין צודקת ואף מדוייקת. אתה מפגין פה מע´ יחסים חד-צדדית (כי אנחנו שומעים בינתיים רק צד אחד שלה) של מינימום זוג פולני נשוי עשור וקצת. מה הלחץ? מה החוסר סבלנות לתת לדברים ליפול לדרכם? אני חושבשעם ההתלהבות יתר הזאת, בלי כוונה- אתה מחבל לעצמך בקשרים. אתה שם על הצד השני, המון המון משקל והוא אפילו לא מודע אליו. אז אם קורא מקרה והוא לא ´עומד במעמסה´.? הציפיות לא מתממשות? אתה זורק אותו להרי סדום ועמורה או שנותן לו להרגיש ש´זה לא זה´ והוא נוטש אותך? פשוט אתה מתאר מצב נורא יפה, ונתפס עליו בצורה טיפה, ואני משתמש במילה חזקה בשביל להעצים את הנקודה הזאת, אובססיבית. באמת עכשיו, חמודי- בן כמה אתה? בן כמה הוא? מה יצאתם, דייט אחד? לא לדחוף, לא להיכנס להיסטריה ולא להכנס ל(שונא את הביטוי הזה:)´סרטים רעים´ על הנושא. תן לדברים לזרום יקירי. [אם אתה ממש ממש לחוץ, וצריך הפוגה קלה, או מישהו שתוכל לספר לו ללא הפסק על הבחורון הזה, ובכך תרגע (זה עוזר, מניסיון!) צור איתי קשר במסרים, ונדסקס על זה באייסיקיו]

למעלה