בילוי - II

BIH 93

New member
בילוי - II

למרות התקרית הלא נעימה בצ´אט (כן אני מבין שהוא רצה לדעת יותר אבל מתישהו כשאני מנסה להסביר לו 30 פעם כבר מה בדיוק ההבדל והוא עדיין מתנהג כאילו יש לו חדר אטום בראש זה כבר מעצבן ואפילו פוגע כי אחרי הפעם ה-30 שאני אומר לו הוא לא צריך להשתמש במילים מגעילות אלא פשוט לקחת את זה כמו שזה!) טוב בכל אופן - הרגשתי שאני חייב לעדכן אותכם - אתם קוראים את ההודעה של בעל דייט ג-א-ה (תרתי משמע) עם הגבר הכי מדהים בעולם - איזה מ-ג-נ-י-ב - היום בערב - בטלפון בהתחלה הייתי לחוץ אבל אחר כך השתחררתי והייתי חמוד כתמיד
מי צריך ללכת לקולנוע ? יש לי איזה 250 קסטות וידאו (ומן הסתם לא ראיתי את כולם) אני לוקח כמה משלי ונראה אצלו באינטמיות בכיף ואחר כך נראה כבר WOOOOOOOOOOOW תודה בכל אופן על העזרה בבחירה
(ובבקשה, יפים, אני לא הולך להכנס לויכוח הזה שוב - ומן הסתם שלא לענות לעלבונות - תיקח את זה כמו שזה ואם לא מוצא חן בעיניך תסלח לי אבל ז ב ש " ך ) זהו - תודה שוב

shellyland

New member
איזה כיף לקרוא ../images/Emo9.gif

אני יודעת שלא הייתי בין נותני העצות, אבל קראתי אותן בעיון רב וכיף לי נורא לשמוע שהיה לך טוב. מצפה לעדכונים בהמשך.

רק בבקשה

בלי לחץ, בלי ציפיות בשמיים, בלי צורך לשעשע ולהיות מקסים כל שניה משניותיכם ביחד. תהיה עצמך, אם זה לא מספיק טוב בשבילו, יש לו בעיה. כולנו מחזיקים אצבעות, ואתה תסלח לי ששתיים מהן תפוסות עם הסיגריה.

shellyland

New member
ואחת דחופה עמוק בתוך ה../images/Emo137.gif

בשביל ללקק משם את כל הריבה.

resputin

New member
זה משאיר אותנו עם שתיים.

Peace? הייל היטלר אבל בערך.? שני שליש משבועת הצופים.? הכנה קלה לסקס (
)? אממ... אנחנו נשאיר לך את שתי האצבעות האלה לשימושך הפרטי, ועד אז הן יהיו משלובות בברכה גדולה של מ-ז-ל ט-ו-ב

BIH 93

New member
זהוש

שלום - טוב לא צריך כאן - רק צריך שלום שלי עם עצמי שאני אהיה מקסים ויפה ומושך :) היטלר - איך הגעת לשטן הזה? הכנה לסקס? טוב - אני יעשה את זה איתו רק כשנינו נהיה מוכנים וזה מה שהכי מדהים אצלו - נוכל לדבר והכל ולא יהיה שום לחץ לסקס ! :) טוב, תודה בכל אופן על האצבעות :) ת ו ד ה ר ב ה ! ! ! אני מאמין שאחרי תומר ואחרי הכל סוף סוף אני מגיע גם =לי= להיות מאושר

resputin

New member
../images/Emo8.gif

מקווה שתהיה מאושר. והיטלר.. אממ.. נו טוב, לא משנה.

zimes

New member
ואחרי שאת מנקה את הסופגניה מהריבה

תעבירי אותה בבקשה הנה - סופגניה בלי איכס. תודה.

BIH 93

New member
אני באמת אומר לעצמי

כל הזמן כמו שאומרים ידידנו ההולנדים Ik Hou Van Jou Zoalf je bent אני אוהב/ת אותך כמו שאת/ה זה באמת א´ ב´ - אני כאילו לפגוש את הגבר הכי מדהים בעולם אבל אני הולך כאילו אנחנו סתם ידידים (עד כמה שזה ממש קשה להחזיק ככה
) טוב אחרי הכל צריך להיות משהו שיגרום לו לרצות אותי על פני כל הבחורים האחרים - אבל אני אשתדל לא לעשות שטויות ולא לעשות שמיניות באוויר אלא להשתמש בקסם הפנימי שלי - הוא באמת בן אדם טוב - ולא רק בגלל שהוא נראה טוב - בגלל שהוא פשוט כל כך חכם ! אני פשוט נהנה לדבר איתו נהנה להביט לו בעיניים בזמן שהוא מדבר - סוף סוף אני מרגיש את המישהו שלי - אני אצליח
תודה לכולכם על התקווה אני אשתדל ומשתדל :)

BIH 93

New member
תודה לך ולכל השאר שעזרו ../images/Emo13.gif

באמת יפה מצידכם ! :)

BIH 93

New member
לא הייתה לי שום שנייה

היום בצהריים ואחרי צהריים לענות לכם - אז עניתי עכשיו לפני שאני יוצא :)

BIH 93

New member
פשוט הרגשתי שאני חייב

לתת דקותיים בשביל לענות - זה לא כל כך יפה :) טוב זהו לבינתיים

shellyland

New member
פתאום משהו נראה לי משונה בכל הסיפור

כתוב בכרטיס האישי שלך שאתה נשוי. כאילו... דה?

BIH 93

New member
נו קצת הגזמתי :)

טוב אחרי הפגישה הייתי כל כך היסטרי - ששיניתי ממחפש לנשוי :) DONT WORRY - אני לא מתקדם עד כדי כך ! אני עדיין לא בנשיקות הראשונות !

למעלה